Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aloha napisal/-a:Če je še ostal kej pravice na Zemljici tej, pol me odnese za osem dni u Cape Town.
Če pa ne, zaenkrat ne morem odgovort na uprašanje.
Kr je debata o rezervaciji karte za omenjeno destinacijo nekam sumljivo potihnla (sej sm vedla ), sm se odločla za zanesljivejšo varianto, zato se čez slaba dva tedna za 14 dni selim na jug Dalmacije, med kamenje, borouce in srfarje na Bol. Pa sej bo fino ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
lahko te pa čez 1 tedn v kovčku pretihotapim na thomasa cooka in boš 3 tedne preživela med peskom, srfarji in kajtarji v El Medanu
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
jaz sem že bla na glavnih letos... s fantom na krfu in je blo pravljično
verjetno pa grem še mal na hrvaško pogledat nasledn mesec. ampak to me niti ne vleče tok, k sm bla na takih lepih plažah na krfu, da mi bo zdaj vse drugo bedno
verjetno pa grem še mal na hrvaško pogledat nasledn mesec. ampak to me niti ne vleče tok, k sm bla na takih lepih plažah na krfu, da mi bo zdaj vse drugo bedno
-
Aloha - Cosmopsiho
*zverinica* napisal/-a:lahko te pa čez 1 tedn v kovčku pretihotapim na thomasa cooka in boš 3 tedne preživela med peskom, srfarji in kajtarji v El Medanu
Smo tole ti bom rekla - .
Niso lih Kanarci, ampak kšnga srfarja, kajtarja in kar je te sorte čudakou, bom probala snet pa tut na Bolu . Bolje išta nego ništa.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Sm že bla tko na Bolu kt na Tenerifih, pa me slednji niso kej preveč očaral, je pa res, da je koncentracija srfarjeu, srf štacun in lokalou na španskem otoku precej večja kt na hrvaškem, lih tko majo valove, k jih Bol žou nima ... Ampak - Aloha bo že zbrskala koga ali kaj .
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
tinna19 napisal/-a:Ok, sej kar se plaže tiče je men Bol itak boljši kot Kanrski otoki. Sej feeling pa tko je tam čisto vredu, sam plaže pa men niti najmanj niso všeč. Vsak ma pač svoj okus.
men tud črna mivka na Kanarcih ni ušeč, mi je pa zato use drugo tolk, da to še ne bo zadnji obisk..pa še cenejš je kot hrvaška
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov