Kam greste letos na glavne počitnice?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2009 12:12

O matr, ste zoprni - pa zakaj ne dovolite človeku met lepih izkušenj s Hrvaško?!
Bolano, ej. :stupid:
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 21. Jun. 2009 12:23

Oprosti ampak kdo komu ne dovoli imeti kakšnih izkušenj?!! :roll:

Dej prosim še enkrat preberi in mi razloži, ker js tukaj vidim OBRATNO situacijo od omenjene.

In nebi o tem kaj je bolano, ker zame je bolano da nekdo ne vidi dlje od svojega nosu in ne dopušča drugačnih opcij od tistih v njegovi glavi.. ter pretirana samozaverovanost! :alien:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2009 12:31

Priznam, da nisem vsega prebrala, ker ste dosadne s kregarijami okol Slo./Hr. odnosih; pa prov bedno je, da se nanjo spravljate, ker sej ni edina s pozitivnimi izkušnjami.

In mi je že žal, da sem sploh kej rekla...
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 21. Jun. 2009 12:34

letošnji dopust ....krf - skor 3 tedne :D :D , pag 5 dni :P
trogir 7 dni , köln,hamburg,stuttgart-14 dni .....vse kar še ostane v teh treh mesecih pa najbrž turanj pri zadru :)
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 21. Jun. 2009 12:45

^^ uuf ti boš mela pa razgibano poletje :D

keya js sm se že pou leta pred odhodom na letalo veselila tega dogodka (mela sm 6 al 7 let) in mi ni blo panike k smo leteli nad morjem mogoče 10 min al še to ne (Sicilija - Ljubljana).. ko smo pa šli v Izrael me je ta naudušenost nad letenjem minila, kr pogled na ocean - preprosto ni za moje oči! :roll:
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 21. Jun. 2009 12:52

purple_rain napisal/-a:Priznam, da nisem vsega prebrala, ker ste dosadne s kregarijami okol Slo./Hr. odnosih; pa prov bedno je, da se nanjo spravljate, ker sej ni edina s pozitivnimi izkušnjami.

In mi je že žal, da sem sploh kej rekla...

Noben se ni zdej nanjo spravu, ni vedno *purple* boga revica na katero itak vedno vsi spravljajo in nič kriva! :roll:

Bedna je potem tukaj edino ona, če je že to bedno, ker se je edino ona spravila name, češ da se lažem(!!) glede teh slabih izkušenj. (Ja seveda, kaj že imam js od tega?) Njej pa glede njenih pozitivnih izkušenj ni zdej noben nič pripomnil, še najmanj pa js. Tako da si čisto falila na celi črti! :roll:

Tako da ja, drugič bodi raje tiho dokler ne prebereš vsega in ne veš za kaj se gre ampak sama vlečeš neke zgrešene zaključke in folk obtožuješ da je bolan in beden. :roll:

[vanessa] js si sploh ne predstavljam kako bo to zgledalo :D V filmih mi je vedno tako lepo gledat te posnetke, pa slike tud.. in skos vzdihujem zraven kako bi js tuudiiii.. ampak ko bo dejansko prišlo do tega, da bom JS tam gor.. bom mela pa po moje vseh 24h+ en tak hjuđ cmok v grlu, razen če si bom prej malo popila da mi bo raavnooo :D
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 21. Jun. 2009 12:59

Uh da ne govorim kak strah mam js pred letenjem ... prav tist GROZN občutek mi je, sploh recimo ko letiš nad morjem (no, nad oceanom), ne vem, men je blo grozljivo in za vsak najmanjši tresljaj me je stisnal v želodcu. :? Sam temu se pač ne morš izognt, no js se bom bolj težko, če hočem uresničit svoje sanje in videt cel svet. :D

Eno vprašanje - a ve kdo, kolk je realna cena karte do Grčije? Ker nimam pojma kakšne so kej cene, pa ne bi rada ravno ful preplačala karte.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 21. Jun. 2009 13:02

^^ po svetu se da it tudi z vlakom + ladjo.. sicer traja več časa, ma tudi tolko več vidiš :P

meni niti pomirjevala niso pomagala :roll: najboljše je uzet uspavala in prespat celo pot :P
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Jun. 2009 13:09

matr si se našopirla :D ja keya no, sej smo rekli, vsi hrvati so u kurcu, bedni, negostoljubni, slovencem višajo cene,nemcem nižajo, nemcu dajo boljši apartma, tebi eno posrano luknjo...sej maš prou no.Mislm wtf?? :roll:

a si ti prebrala, kaj si pisala?Očitno da ne veš kaj napišeš!

se mi pa ne zdi nč čudnega, da so bili nesramno do vas, glede na to kakšen odnos imaš sama. :)

Če jst ne verjamem tem trditvam pač ne verjamem.Pisala si sicer najprej za en apartma in za eno štcuno al neki, potem si pač kar zaključla da so vsi taki.Mislm nevem, žal mi je za tvoje slabe izkušnje, ampak jst mam drugačne, lepe!
in kukr sm rekla, dvomim, da boš dobil grd odziv če se boš lepo obnašal.In to je to.

Če se mislš spuščat na osebni nivo,pa ni panike, povej pa bova začeli debato nekoliko drugače. :wink:
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 21. Jun. 2009 13:25

Točno tako "wtf" ;)

Js res dvomim, da si res pismena.. Ker js VEM kaj sem napisala in kaj sem hotela povedat, pa tebi očitno ne potegne in ne potegne in kr sama neki posplošuješ in obtožuješ! -> Ti si se že spustila na osebni nivo, tako da o temu ne moreš več kokodakat.

Defenitivno se pa NISEM zlagala (sem že parkrat vprašala kaj bi že imela js od tega, da bi se zmisnla take stvari, mislim omfg..). Ti pa hodi lepo še enkrat čez vse moje poste tu pa mi najdi, kje sem posploševala in rekla da so vsi takšni.

Kakšen odnos imam sama do njih?
Takšen da ne obtožim vsakega ki pove negativne izkušnje z njimi da se laže? Da se zavedam, da so možne pozitivne in negativne izkušnje z njimi? Da se zavedam, da niso vsi hrvati kreteni, čeprav lahko bp naletiš na takšen primerek? itd itd

Aha, torej smo mi vsi, ki imamo kakšno negativno izkušnjo z njimi lažnivci in brezobzirneži brez najmanjše kulture in popolnoma sami krivi da smo naleteli na kakšne hrvaške budale?

Mislim res *purple*, ti imaš enostavno neponovljive sposobnosti, česa takšnega niso vsi zmožni, res ne :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Jun. 2009 13:32

No, če vrnemo temo na stare tire... :roll: Letos bo na tapeti Španija in upam, da me bo dopust vsaj tako navdušil kot lani Grčija (otok Kos).
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2009 14:08

keya napisal/-a:Bedna je potem tukaj edino ona, če je že to bedno, ker se je edino ona spravila name, češ da se lažem(!!) glede teh slabih izkušenj. (Ja seveda, kaj že imam js od tega?) Njej pa glede njenih pozitivnih izkušenj ni zdej noben nič pripomnil, še najmanj pa js. Tako da si čisto falila na celi črti! :roll:
Mislm, da se sama s sabo kregaš (sploh se pa preveč razbrujaš, imo), noben te ni obrožil laganja, *purple* je pač samo rekla, da ti ne verjame - to še ne pomeni takoj, da misli, da lažeš. ;) Pač, glede na svoje super dobre izkušnje ji je težko verjet, da ima nekdo tako slabe izkušnje.

Tako da ja, drugič bodi raje tiho dokler ne prebereš vsega in ne veš za kaj se gre ampak sama vlečeš neke zgrešene zaključke in folk obtožuješ da je bolan in beden. :roll:
Upoštevaj mal svoje nasvete in tud sama večkrat preberi tuje poste - za nobenega nisem rekla, da je bolan in beden, ampak situacija, kreganje o odnosih, ki samo še razpihuje nestrpnost, je bedna. ;)

Tako, pač mal za zraven..

Sicer pa, on topic: septembra bi šla v Lizbono..še raziskujem možnosti. :)
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 21. Jun. 2009 14:41

Js se nič sama s sabo ne kregam, ampak se hoče prej kdo drug - brez kakršne koli osnove. Js sm samo napisala, da so dejansko možne tudi slabe izkušnje z njimi (in jih ni treba tako faking poveličevat) ter povedala kaj in kako, pika, gotovo iz moje strani. Potem pa pride nekdo in me obtoži da se lažem, brez osnove? Ja seveda, tiho bom in pohlevno priznala zaradi tega ker je nekdo tega mnenja: ja, vse sm se zmisnla, itak. :roll:

Nevem zakaj smo z Mimi_M (?) lahko čisto lepo razčistle in zaključle, vprašala ker ji ni bilo jasno, ipd in zgodba zaključena. Ni pa rekla da mi ne vrjame, ker itak ni res, ipd..

Ne rabiš je nič vn vlečt kaj je ona rekla in misnla, ma sama čisto dovolj dolg jezik. :) In je večkrat(!) napisala da mi enostavno ne vrjame (in sploh ne dopušča možnosti da je res, če pa že smo si pa sami krivi ampak v vsakem primeru niso oni in moja verzija ne drži), nikjer ni napisala, da (glede na svoje izkušnje) težko verjame da je to res (kar je to dvoje čisto nekaj drugega in sploh ni podobno). Če mi pa napiše, da ne vrjame meni to kar povem - ja nevem, od kdaj se pa temu več ne reče da se lažeš?
:roll:
hipotetičen primer: ti napišeš v temo Moje ime je.. svoje pravo ime, recimo Anja ali pa v temo o prvem sexu, napišeš da si prvič pri nevem, 17 pri njemu doma, potem ti pa vleti notr nekdo, ki te tud prbližno ne pozna in ti reče da ti ne vrjame in gotovo, konc debate. Boš rekla, da te ta X oseba ni obtožila da si se zlagala?

Med tem, da nečemu težko vrjameš in da nečemu enostavno ne vrjameš (niti ne dopuščaš možnosti da je to res) je pa ZELO velika razlika.

Oprost, ampak js sm tako razumela, napisala si, da je naše početje bedno, češ da se na njo spravljamo (lol) ter da mi njej ne dovolimo pozitivnih izkušenj (smehi, namreč očitno noben ne sme imet kakšne negativne izkušnje z njimi, pa tudi če jo ima je ne sme povedat ali se pa itak laže - aja pardon, samo ne govori resnice), to js razumem da smo mi bedni, saj so to naša početja. Če bi napisala tako kot sedaj bi pa drugače razumela. :)

konc OT

Julija gre ena ex-sošolka s svojimi kolegicami malo na Portugalsko, ful iz naše gimnazije jih je pa že šlo. Nevem kaj vsi množično rinejo tam :D Sm pa fovš še eni ex-sošolki, ki pa gre za en mesec nekam v Afriko!! Packa! :twisted:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2009 14:51

keya napisal/-a:Julija gre ena ex-sošolka s svojimi kolegicami malo na Portugalsko, ful iz naše gimnazije jih je pa že šlo. Nevem kaj vsi množično rinejo tam :D Sm pa fovš še eni ex-sošolki, ki pa gre za en mesec nekam v Afriko!! Packa! :twisted:
Mene tja vlečejo pretekle pozitivne izkušnje, predvsem presrčkano okolje in men perfektno podnebje(sam morje je prehladno :(). ;)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 21. Jun. 2009 15:20

Js bi tud šla tja, sej če bo vse po sreči grem enkrat novembra, ker gre ena kolegica v Lizbono na izmenjavo, pa smo že zmenjeni za obisk. :D Drugač pa ja, js tud poznam kr ene par ljudi, ki skoz rinejo tja - tale moja kolegica recimo. :lach: Že more bit fajn. :P
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]