Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Joj, ne morem verjet, da nekateri še vedno rinete na to Hrvaško. Mene tm ne vidjo več, razen če se bodo odnosi med njimi in nami kdaj mogoče močno izboljšali. Do takrat pa grem raj v Grčijo, za male dnarce se gre lahko tud v Tunizijo, če se hoče pa kampirat, se pa v Italijo zapelje - Lignano je čist mal naprej od meje
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
odnosi med mano in hrvati so odlični, z njimi se odlično razumem, kakšen sem jaz do njih so oni do mene....znašel sem se tudi med navijači, ki so ob slavju blokirali cesto, okoli 200 jih je bilo, avto s slovenskimi tablicami, pa se ni nič zgodilo.
za sveto gero, jorasa itd. me boli lulek, ne vem, zakaj človek tako komplicira...važno, da imamo streho nad glavo ter za jest...tale politika je kurba in ubogi so mi ljudje, ki mrzijo drug narod zaradi tega, kar so od politikov slišali po tv.
v hrvaško rinem zato, ker sem za 4 urce dol, ker imam zastonj stanovanje ter ker imajo najlepše morje na svetu. lahko grem z avtom, do sedaj mi ga še niso poškodovali, čeprav ima slovenske tablice.
tebi pa želim lep dopust v grčiji, tuniziji in lignanu.
za sveto gero, jorasa itd. me boli lulek, ne vem, zakaj človek tako komplicira...važno, da imamo streho nad glavo ter za jest...tale politika je kurba in ubogi so mi ljudje, ki mrzijo drug narod zaradi tega, kar so od politikov slišali po tv.
v hrvaško rinem zato, ker sem za 4 urce dol, ker imam zastonj stanovanje ter ker imajo najlepše morje na svetu. lahko grem z avtom, do sedaj mi ga še niso poškodovali, čeprav ima slovenske tablice.
tebi pa želim lep dopust v grčiji, tuniziji in lignanu.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
^
Jaz "rinem" na Hrvaško zato, ker imamo dol prikolico in ni boljšega kot to, da lahko za male pare vsak vikend skočim do morja. Ne zamenjam nobenega dopusta v Grčiji za ta luksuz. Nihče mi nič noče, turistični delavci so prijazni, ribarske fešte so zakon ...
Jaz "rinem" na Hrvaško zato, ker imamo dol prikolico in ni boljšega kot to, da lahko za male pare vsak vikend skočim do morja. Ne zamenjam nobenega dopusta v Grčiji za ta luksuz. Nihče mi nič noče, turistični delavci so prijazni, ribarske fešte so zakon ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
muffin napisal/-a:Joj, ne morem verjet, da nekateri še vedno rinete na to Hrvaško. Mene tm ne vidjo več, razen če se bodo odnosi med njimi in nami kdaj mogoče močno izboljšali. Do takrat pa grem raj v Grčijo, za male dnarce se gre lahko tud v Tunizijo, če se hoče pa kampirat, se pa v Italijo zapelje - Lignano je čist mal naprej od meje
da zaradi politike nebi hodila na meni najlepše delčke sveta?ja nikakor no!
Baš me briga kaj se gredo politiki in vsi ostali, ker kukrkol obrneš so vsi isti sranje in tud naši niso čist nč boljši od hrvaških!
sicer pa dalmacije jst nimam za hrvaške, kot tudi marskter dalmatinc ne.Tam je klima čist drugačna kot recimo v istri.Ljudje so stokrat bolj prijazni in korektni.In daleč od tega, da sm na slovenski obali kdaj doživela takšno gostoljubje kot v dalmaciji, da ne omenjam gostoljubnosti lastnikou apartmajev!
res je, da ni zagotovila, da mi kšn ne bo kdaj poškodval avta ker ma slovenske targe, kot ni zagotovila da se mi bodo pred bajto v ljubljani lotili trančirat armature zarad enga bednga starga avtoradia!
nekateri konci dalmacije so še popolnoma neskomercializirani in mirni in to je to kar želim od dopusta.Grčije in podobne zadeve pa kar imejte, če ne drugega ti fajn zacolajo pivo, za katerga na hrvaškem lahko plačaš tud dost manj kot v sloveniji
in če se dotaknem slovenske obale.slovenska obala je crap od crapa!plaže obupne,voda obupno svinjska, gostitelji zategnjeni, cene navite pa kot da bi bli najmanj v Dubaju za en dan se že zategnem do dol, ampak da bi pa za slovensko obalo plačevala take enormne cene hotelou, se mi zdi pa skrajno butasto!rajš nesem na hrvaško pa še kej dobim zato.Če ma hotel zavese z zlatimi obrobami me pa baš briga, važno je da je morje kristalno čisto in da je plaža lepa.Ta slovenski crap pa tud če zasujejo.edino kar mi je lepo je Piran, kot mestece, ampapk kaj mi mestece pomaga če ma plažo obupno?
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Če hodiš na Hrvaško zmeraj na isti kraj, te domačini poznajo in so prav prijazni, pa še častijo kako rundo.
Kaj slabega pa se lahko zgodi tako na Hrvaškem kot v Grčiji.
Tudi v tujini so kake politične zdrahe, ki lahko vplivajo na turiste.
Kaj slabega pa se lahko zgodi tako na Hrvaškem kot v Grčiji.
Tudi v tujini so kake politične zdrahe, ki lahko vplivajo na turiste.
(s)mej se
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
*purple* napisal/-a:muffin napisal/-a:Joj, ne morem verjet, da nekateri še vedno rinete na to Hrvaško. Mene tm ne vidjo več, razen če se bodo odnosi med njimi in nami kdaj mogoče močno izboljšali. Do takrat pa grem raj v Grčijo, za male dnarce se gre lahko tud v Tunizijo, če se hoče pa kampirat, se pa v Italijo zapelje - Lignano je čist mal naprej od meje
da zaradi politike nebi hodila na meni najlepše delčke sveta?ja nikakor no!
očitno drugje kot na Hrvaškem še nisi bla...kakorkoli že no..jaz na Hrvaško ne grem več niti zastonj.
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ma fajn je k je blizu. kam pa ces it drugam za cez vikend? men tut ni do dopusta na hrvaskem, grem raje kam drugem, in tut grem - na glavni dopust, ampak za vikende pa res ne bom nekam z letalom hodila in je fajn prikladno blizu
drug tedn picim ze tretjic letos na morje!! na losinj ce bo vse po sreci...juhuuu, komiiiii caaaakaaaaam
drug tedn picim ze tretjic letos na morje!! na losinj ce bo vse po sreci...juhuuu, komiiiii caaaakaaaaam
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
muffin napisal/-a:Joj, ne morem verjet, da nekateri še vedno rinete na to Hrvaško. Mene tm ne vidjo več, razen če se bodo odnosi med njimi in nami kdaj mogoče močno izboljšali.
Odnosi med mano in Hrvati so prav pocukrano idlični.
Je pa res, da se znam normalno obnašat, sem do vseh vljudna in prijazna, poleg tega pa še ne dopustujem kot Čeh, ampak dejansko kakšno kuno zapravim.
Čisto verjamem, da so Hrvati penasti od togote, ko vidijo slovenske enoprostorce, ki so do vrha natovorjeni s fasngo iz slovenskih štacun. Zadnjič me je skoraj kap, ko sem na nekem drugem forumu prebrala, da eni kreteni še vodo s sabo na dopust peljejo.
Čisto konkretno, v zadnjih parih letih (ko so bili odnosi med nami in južnimi sosedi baje že zelo zaostreni) sem bila v Medulinu, na Krku, Visu in v Omišu. Torej vzdolž cele obale.
Nikjer nisem doživela nesramnosti, po gostilnah so bili do mene ziher vsaj toliko prijazni, kot na nabrežju Ljubljanice (kar sicer ni noben presežek, je pa smešno, da doma toleriramo arogantne natakarice v Mačku, na dopustu pa vsako sceno takoj interpretiramo kot politični škandal) in na splošno nimam slabih izkušenj.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
red_rose napisal/-a:ma fajn je k je blizu. kam pa ces it drugam za cez vikend? men tut ni do dopusta na hrvaskem, grem raje kam drugem, in tut grem - na glavni dopust, ampak za vikende pa res ne bom nekam z letalom hodila in je fajn prikladno blizu
Jst pa čez 10 dni . Lošiiinj , sej vem, da sem že 100krat napisala, ampak sem ˝zaljubljena˝ v ta otok.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov