Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mimi_M napisal/-a:A lahko okvirno poveš, kolk vaju bo stala nastanitev?
Sm napisala v uni ta drugi temi, sj si vrjetn prebrala Uglavnem najem bungalova za 12 dni naju bo pršlo 1100 €
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če je še ostal kej pravice na Zemljici tej, pol me odnese za osem dni u Cape Town.
Če pa ne, zaenkrat ne morem odgovort na uprašanje.
Če pa ne, zaenkrat ne morem odgovort na uprašanje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne vem še kam, mogoče septembra v Maroko, če bo vse po sreči. Prej pa ne verjamem, da kam al pa mogoče za kak viekend na morje...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Začela sanjati še o Barceloni letos- I'm hopeless
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
wiiii. letalska karta za barcelono rezervirana!
pol pa se kak podaljšan vikend poležavanja v istri (ne maram predolgih počitnic na morju. po dveh dneh mi rata dolgčas)....avgusta najvrjetneje romunija, jeseni pa še lizbona.
pol pa se kak podaljšan vikend poležavanja v istri (ne maram predolgih počitnic na morju. po dveh dneh mi rata dolgčas)....avgusta najvrjetneje romunija, jeseni pa še lizbona.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov