Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Ja lih par dni nazaj sem gledala na Ryanairu, pa je spet neka akcija, da je brez taks, tko da je od 7.4.-4.6. 20e povratna iz Trsta, nisem pa gledala, kako je za 1. maj, ker mam dost fiksne datume. So pa polet ful drage karte, mislm, js sm se razvadla s temi za do 50e in se mi zdej čez 100e zdi absurdno, tko da sem dobila cenejšo varianto z Lufthanso.
Moi T, s kom si pa letela v Maroko?
Moi T, s kom si pa letela v Maroko?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kar je 10 evrov in več je realno, 5 evrov za povratno pa še nisem zasledila (no, sej 5 evrov gor al pa dol )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Sej midva s fantom tudi nisva najbolj verjela, ampak baje da je to 100% tak malo prišlo. Ne vem pa kdaj so to šli. In zdaj se bo en kolega malo pozanimal kako in kaj, pa bomo potem videli, če bi se tam okoli 1.maja dalo dobit res to tak poceni, te bomo šli, drugače pa ne.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ma jez sm čula že za ful takih akcij, sam morš treft! Ponavadi mislm, da se to dobi, če rezerviraš ful prej, pa za 1.5. dvomim, da se dobi tku poceni, ker je ful navala, ker je tak dan.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
spet grem na slovensko obalo za borih 7 dni, smrk...
I am not an enigma, just a contradiction!
-
*mala* - Cosmopsiho
Js sm pa začela razmišljati o Mallorci. A katera že bla? Se sploh splača jit konec septembra? Ponudbe se mi zdijo dost ugodne, ker za kej dražjega trenutno ni denarja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js sem bla na Mallorci, mislim da je bil to 6. al 7. razred OŠ.Hotel smo meli ful dober (Los Principess-ki ga pa sedaj pri nobeni agenciji nism zasledila, če bi ga bi definitvno šla spet tja), plaža super, lepe ulice za se šetat, dost trgovin.Glede žuranja ti ne morm pa nč povedat.
Pomojem je konec septembra tam bolj švoh, zadnji termini (kar sem js čula za Španijo in Grčijo) so tam do sredine septembra.
Pomojem je konec septembra tam bolj švoh, zadnji termini (kar sem js čula za Španijo in Grčijo) so tam do sredine septembra.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
*mala* napisal/-a:Js sm pa začela razmišljati o Mallorci. A katera že bla? Se sploh splača jit konec septembra? Ponudbe se mi zdijo dost ugodne, ker za kej dražjega trenutno ni denarja.
Mallorca se lepše sliši kot pa je dejansko tam. Ker je preveč turističen otok zgleda tako, da so hoteli res en zraven drugega, pa hoteli so vsi 10 nadstropni ali več, tako da vse skupaj zgleda kot eno blokovsko naselje. Več ali manj so nad obalo hoteli, tako da imaš za hodit kakih 10-15 min do plaže, seveda pa so tudi hoteli, ki so skoraj neposredno ob plaži ampak so precej dražji. Plaže so umazane, peščene (mivko imaš povsod ), ni sence (razen par palm pod katerimi se drenja n folka in lovijo tisto senco bogo, ki jo da palma). Plaža je tako narejena, da je morje, obala potem pa takoj glavna cesta (s trgovinami s spominki), tako da cele dneve poslušaš brnenje avtomobilov. Edino kar je dobro tam je nočno življenje, ampak to je bolj v samem centru mesta, hoteli so pa večinoma izven, tako da moraš it z busom do tja. (ali peš cca 45 min)
Narave praktično ni za videt, priporočam Grčijo.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
evo, take opise rabmo. izčrpno, veliko informacij. si kar predstavljam.
drugače si pa sama tudi 1x želim iti v grčijo. samo letos še ne. mogoče pa drugo leto prepričam mojega.
skoraj zagotovo greva pa letos za par dni na bavarsko in verjetno za en teden madžarska (blatno jezero).
drugače si pa sama tudi 1x želim iti v grčijo. samo letos še ne. mogoče pa drugo leto prepričam mojega.
skoraj zagotovo greva pa letos za par dni na bavarsko in verjetno za en teden madžarska (blatno jezero).
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Če lahko temu rečem počitnice, grem v ZDA, natančneje v Minnesotto, za 11 dni. Preko poletne šole. Komi čakam.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Js sm pa začela razmišljati o Mallorci. A katera že bla? Se sploh splača jit konec septembra? Ponudbe se mi zdijo dost ugodne, ker za kej dražjega trenutno ni denarja.
Mislm, da je konc septembra že mal pozn za Mallorco - vsaj za normalne poletne temperature. Js bi šla tja najkasnej v začetku septmebra, kr mi ni fajn, da mam na morju sam 25°C. Pa mislm, da tud agencije ne ponujajo kej dost za tok pozn, vsaj te "naše".
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Pri naših itak ne gledam. Predrage.
Problem je, ker bom imela še septembra izpite, tak da pride samo konec septembra v poštev. Pa z malo denarja. Ponudbe so, in to zelo poceni.
Sej verjetno res ni najbolš, sam raziskujem možnosti
Problem je, ker bom imela še septembra izpite, tak da pride samo konec septembra v poštev. Pa z malo denarja. Ponudbe so, in to zelo poceni.
Sej verjetno res ni najbolš, sam raziskujem možnosti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov