Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ma, obvladaš. Hvala ti ja, tud do Dublina bi se dal pridt (sem tud že gledala šanse za Irsko). Če poznaš še kako ugodno letalsko firmo (pa za karkoli že), se priporočam. Sama sem bolj seznanjena le z evropskimi nizkocenovniki.
Še enkrat hvala
Še enkrat hvala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Z veseljem.
Sicer pa jz tko delam: grem na stran letališča končne destinacije, gledam od kod letijo in primerjam cene.
Sicer pa jz tko delam: grem na stran letališča končne destinacije, gledam od kod letijo in primerjam cene.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Ko sem gledala po netu, so ble vse letalske povratne okol 1300 evrov.
Ja, vem da NY ni poceni, sam da bi se vsaj tja čim ceneje prišlo :-) Katero družbo si to gledala iz Londona do NY?
1300€ za povratno karto za NY??? O matr, to je celo premoženje. Ko sm js letela v NY (in to z Lufthanso), nism dala nč več kot 400€. Je pa res, da smo šli iz Nemčije in je blo treba še do tja pridet (čeprav to tud ni bil ravno grozn strošek).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ja, tole sem tud jz enkrat neki gledala in me je prov presentilo, da je z Lufthanso blo precej cenejše kot s kakšnimi drugimi večjimi družbami.no angel napisal/-a:*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Ja, vem da NY ni poceni, sam da bi se vsaj tja čim ceneje prišlo :-) Katero družbo si to gledala iz Londona do NY?
1300€ za povratno karto za NY??? O matr, to je celo premoženje. Ko sm js letela v NY (in to z Lufthanso), nism dala nč več kot 400€. Je pa res, da smo šli iz Nemčije in je blo treba še do tja pridet (čeprav to tud ni bil ravno grozn strošek).
Aja, še ena ugodna za lete iz VB v ZDA je Virgin Atlantic.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
no angel napisal/-a:*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Sej 1300 je blo za 2 osebi. Sej ni šans da bi dala tolk denarja so bli pa to leti večinoma iz Lj.
Koliko časa pa traja let do NY? Se zmeri bolj navdušujem
EDIT: že najdla :-)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
purple_rain napisal/-a:Aerlingus Tud irska kao low-budget družba, ampak rahlo dražja (osebno mnenje na podlagi izkušenj). Ampak ma pa dost ugodne povezave z ZDA.*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Za primerjavo, ful ful FUL cenejša je povezava Dublin-NY - sam je pa mal dražje do Dublina prit. Pa velik časa traja.
*edit: hehe, evo preverila še eno kombinacijo, "purple_rain style":
lj - ben (vlak, povratna 40€)
ben - dub (let., povratna 60€)
dub - ny (let., povratna 366€)
Kako pa je z aerlingusom na čezocenaskih letih? Kolikor vem, tam ne dobiš hrane in pijače? To pa zna biti moteče, ko potuješ 7 ur. Jaz sem sicer že potovala z njim, samo za daljši let, bi raje plačala nekoliko več in se ne bi šla nizkocenovnih letov. Stereotipi, saj vem...
Mala, tudi jaz mislim, da si predrago plačala karte. Bi lahko veliko ceneje skos prišla.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Zagotovljenolorelaj napisal/-a:Kako pa je z aerlingusom na čezocenaskih letih? Kolikor vem, tam ne dobiš hrane in pijače? To pa zna biti moteče, ko potuješ 7 ur. Jaz sem sicer že potovala z njim, samo za daljši let, bi raje plačala nekoliko več in se ne bi šla nizkocenovnih letov. Stereotipi, saj vem...
Mala, tudi jaz mislim, da si predrago plačala karte. Bi lahko veliko ceneje skos prišla.
Inflight Service - movies/shopping/food & beverages
1. Snacks/Beverages/Meals
Shorthaul - UK / Europe
Snacks and beverages may be purchased from the pay bar.
Long Haul - Transatlantic/Dubai
Premier:
Complimentary meals and beverages are provided.
Economy:
Complimentary meals and soft drinks are provided. Spirits, wines and beers may be purchased from the bar.
So človeški in potnikov valda ne pustijo stradat.
Sicer pa glede Airlingusa: to je bila prej državna družba, kolikor je men znano, kasneje pa je postala zasebna. Mislim (verjamem) pa, da je precej na nivoju.
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
aneša napisal/-a:Hej,
jz bi pa rabla kakšen nasvet. Z lubijem sva do zdej zmer mela dopust nekje v Dalmaciji, predvsem sva letala okol in raziskovala.
Letošnji dopust pa bi rada malo drugače.
Z letalom do destinacije, v hotel, po možnosti 4 *, vsaj polpenzion, če ne all inclusive. Hotel naj bi se nahajal neposredno na plaži, ta plaža pa naj bi bila res lepa, peščena oziroma mivkasta, z glasbo...
Lokacija naj bi bila taka, da bi se v bližini zvečer kaj dogajalo, da greš lepo v izi na sprehod, kakšne stojnice... in se cel tedn ne premakneš nikamor.
Kakšen predlog, kje bi bilo primerno za najine želje?
Egipt - Hurgada - Dana Beach Resort 5* - ALL - TA Palma
Bila lani tam ... hotelski kompleks nenormalno lep, hrana da dol padeš (3 restavracije), plaža super, dogajanje v hotelu na nivoju (vsak večer nekaj novega, od plesa, predstav, ...), čez cesto nakupovanje, mirna lokacija ....
Če želiš slike - javi na PM
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
- elita.vig@gmail.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
- Kraj: Ljubljana
letos Grčija Rodos v poletnem času, potem pa križarjenje konec decembra
-BORN TO BE WILD-
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov