Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Mi gremo pa letos s kombijem po Skandinaviji (Danska, Finska, Norveška, Švedska), potem pa po poti Estonija, Latvija, Litva, Poljska,Češka nazaj domov. Bomo pa potovali dobrih pet tednov.
Maja grem pa še za 4 dni v London.
Ja, bo treba počasi začet delat in šparat.
Maja grem pa še za 4 dni v London.
Ja, bo treba počasi začet delat in šparat.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Lloret de Mar konec junija je za zihr, ostalo pa še ne vem.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
amm...zakaj pa nekak ne združta tko da gresta na en cenejši potovanje,pa kljub temu kupita omaro? smile
Zato ker 'poceni' počitnce niso zame... (no, usaj ne več...) Sem raj doma pa šparam kot pa da švicam u enmu privat apartmeju na Hrvaškem...Mejčkn sm se razvadla odkar sem spoznala all inclusuve od blizu Sicer pa mi ne bo hudega, tut če morja ne bom vidla letos...ker bom tist dnar ki bi šou za počitnice (pa tut če 400 eur) raj zapraula u Ikei - vsete kolk robe se dobi u Ikei za 400 eur? Stanovanjce ima letos absolutno prednost pred u sem ostalim!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst še nimam nobenih posebnih načrtov oz. mam bolj želje.
Definitvno greva z mojim julija na Lošinj (Nerezine):hearts: , tja bom šla letos že deveto leto, ker sem prov čustveno navezana na ta kraj.
Pa marca gremo s sosedom pa še ene parimi osebki z avtom mal po dalmaciji za ene 3 dni.
Želje:
*kakšen vikedn na morju s prijateljicami
*tedensko morje z bivšimi sošolci al pa z mojim pa njegovi kolegi
*septembra en last minute- pred začetkom faksa
Definitvno greva z mojim julija na Lošinj (Nerezine):hearts: , tja bom šla letos že deveto leto, ker sem prov čustveno navezana na ta kraj.
Pa marca gremo s sosedom pa še ene parimi osebki z avtom mal po dalmaciji za ene 3 dni.
Želje:
*kakšen vikedn na morju s prijateljicami
*tedensko morje z bivšimi sošolci al pa z mojim pa njegovi kolegi
*septembra en last minute- pred začetkom faksa
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
lorelaj napisal/-a:Mi gremo pa letos s kombijem po Skandinaviji (Danska, Finska, Norveška, Švedska), potem pa po poti Estonija, Latvija, Litva, Poljska,Češka nazaj domov. Bomo pa potovali dobrih pet tednov.
Kok pa to kej pride cenovno? Pa kako se kej organizirate? Jst si sploh ne predstavljam.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sweet Princess napisal/-a:amm...zakaj pa nekak ne združta tko da gresta na en cenejši potovanje,pa kljub temu kupita omaro? smile
Zato ker 'poceni' počitnce niso zame... (no, usaj ne več...) Sem raj doma pa šparam kot pa da švicam u enmu privat apartmeju na Hrvaškem...Mejčkn sm se razvadla odkar sem spoznala all inclusuve od blizu Sicer pa mi ne bo hudega, tut če morja ne bom vidla letos...ker bom tist dnar ki bi šou za počitnice (pa tut če 400 eur) raj zapraula u Ikei - vsete kolk robe se dobi u Ikei za 400 eur? Stanovanjce ima letos absolutno prednost pred u sem ostalim!
ma ja sej štekam...tko kot hoteli niso zame (sovražm bit omejena na neki).Če se ti morju ni problem odrečt potem ni panike..Jst vem da se mu nebi mogla, ker že zdej žvim sam za tistih štrnajstdni morja polet
- lorelaj
- Kofetarica
ŽuŽa napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Mi gremo pa letos s kombijem po Skandinaviji (Danska, Finska, Norveška, Švedska), potem pa po poti Estonija, Latvija, Litva, Poljska,Češka nazaj domov. Bomo pa potovali dobrih pet tednov.
Kok pa to kej pride cenovno? Pa kako se kej organizirate? Jst si sploh ne predstavljam.
V ta namen mislim prišparat okrog 2000 evrov, samo najbrž mi bo še kaj ostalo. Organiziramo se pa čisto na nek svoj način.. Zdaj gremo že četrto leto zapored na turo po različnih državah in do sedaj nikoli še nismo imeli problemov. Šest nas gre, kombi nam posodijo prijateljevi starši, potem pa pač preračunamo stroške bencina, cestnin, mostov. Ogromno hrane imamo sabo, spimo po hostlih, kampih, kdaj tudi v avtu, letos tudi pri različnih prijateljih (na Finskem in Švedskem ter Estoniji). Največ denarja zapravimo za različne oglede znamenitosti in kdaj tudi alkohol ( ), drugače pa ne zapravljamo za brezveze. Meni tak način potovanja res zelo ustreza. Fino se nasmejimo, vedno doživimo kakšno smešno stvar, ko spimo na črno v šotorih ali ko v kombiju drug drugega nalašč budimo, ogledamo si ogromno znamenitosti ... Ma super je. Ne zamenjam za noben hotel. Letos pa res komaj čakam, saj sem si od vedno želela videti Skandinavijo.
- lorelaj
- Kofetarica
ŽuŽa napisal/-a:^^Ful dobr. Mi bi se pomoje dost težko zmenil, oziroma sploh ne vem če bi se komu dal it.
Ja, morjo se najdt ta pravi ljudje, ki imajo skupne interese ipd... Jaz vedno potujem iz isto družbo, ker se dobro poznamo in vemo kakšne so naše želje. Zna bit težko, če imaš drugačne navade, kot ostali potujoči. Lani npr. je šla z nami kolegova bivša punca, ki se je tri tedne samo pritoževala in nam težila, da ne bo spala v šotoru in kako jo vse boli, da hoče it v hotel, da si je noht zlomila, da jo noga boli in podobno. Prav nekoliko nam je pokvarila dopust, baba smotana, pa že vnaprej je vedela, kako potujemo, pa je vseeno silila z nami. No, saj zato pa je bivša ...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Sej vem da ne sprašuješ po mnenjih sam vseen. Mene je Korzika popolnoma očarala. Precej bolj kot Španija. Na Siciliji pa še nisem bila.
Js nameravam jit naslednje letom mal taborit na Korziko- kampi so cenejši kot na kakšni Hrvaški, edino trajekt je okol 150 evrov (na blef govorim). Se pa res ne splača jit z avtodomom, saj je trajekt čist predrag (mi smo dal 700 evrov).
Js nameravam jit naslednje letom mal taborit na Korziko- kampi so cenejši kot na kakšni Hrvaški, edino trajekt je okol 150 evrov (na blef govorim). Se pa res ne splača jit z avtodomom, saj je trajekt čist predrag (mi smo dal 700 evrov).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
*mala* napisal/-a:^^ Sej vem da ne sprašuješ po mnenjih sam vseen. Mene je Korzika popolnoma očarala. Precej bolj kot Španija. Na Siciliji pa še nisem bila.
Vau, to pa mene tud zanima A mi lahko kej več poveš, iz kje ste šli s trajektom, v kerem kampu ste bli, kej o Korziki, kakšne so kej cene...pač kar se spomniš iz glave. Bi bla zlo vesela
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Šli smo trajekt Livorno- Bastia. Vožnja s trajektom je bla ene 4 ure- šli smo pa z moby.it (je še en trajekt, sam smo preračunali cene pa je blo tukaj ceneje).Bili smo okoli 12 dni. Kampov smo zamenjali vsaj 4- imen res nimam pojma. So bli pa eden na vzhodu, eden čist na jugu, pa mislm da 2-3 na zahodu. Smo pa zmeraj čist na blef jih iskali, pač table ob cesti, pa smo se ustavli šli mal peš po kampu, pa če je bil kul smo ostali, če ne pa naprej. Vzhodna stran je čist nezanimiva. Plaže niso lepe, nikjer nobene žive duše. Samo kamenje. Na jugu je prelepo mesto Bonifacio. Plaže tam sicer niso ne vem kaj, sam so pa lepe bele skale. Zahodna stran je pa prelepa. Res lepe plaže, lepa mesta- Ajaccio, Calvi. V notranjosti otoka ni praktično nič- razen za kake pohodnike. No, cene so precej visoke (3 piva+ orangina+kava= skor 22 evrov ). Hrana v restavracijah ni ne vem kaj, mi smo bili večinoma razočarani, se res bolj splača sam kuhat. So pa cene kampov čist lepo nizke- večinoma ceneje kot npr. na Hrvaškem. Men je blo res všeč no.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov