Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Jas pa mam že plane Konec junija (po šoli) z mojimi babami na morje, nekam na slo obalo tak za ene 3-4 dni. Julija delam (standardt). Potem pa v začetku avgusta 2tedna Korčula + 3-4 dni Makarska (ker bodo kolegi tam), potem pa ko pridem iz hrvatske še Irska 7-10 dni. Če pa mi bo na koncu še kaj dni ostalo, pa jih bom preživela pri naši prelepi Dravi na našem prelepem otoku Voila
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
bi blo lepo imet že zajle poletje
jst se selim za hmmm...2 meseca in pol na Krf in koooomej čakam
jst se selim za hmmm...2 meseca in pol na Krf in koooomej čakam
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
V bistvu nič posebnega, bo kar ziher varianta in sicer preverjena že lani - destinacija bo Komiža na Visu, samo apartma še morava dokončno izbrat, tisti od lani so podražil in je predrago za 2 tedna, kolikor planirava letošnji poletni dopust.
Wau, še nikoli nisem bila 2 tedna skupi na dopustu!!
Sam pomislim na ta čudoviti otok in plaže, pa že komaj čakam, da bo 4. julij!!!
Wau, še nikoli nisem bila 2 tedna skupi na dopustu!!
Sam pomislim na ta čudoviti otok in plaže, pa že komaj čakam, da bo 4. julij!!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm bla lan 2 tedna (Pelješac), pa mi je ne konc že kr dolgčas ratal No sam res pa je, da nisva bla ful neki aktivna.
Midva pa letos, če bo vse ok in bojo finance dopuščale, nameravava it vrjetn spet nekam v Grčijo, Skiathos se nama zlo dopade (tam so snemal film Mamma mia), al pa Lefkas. Al pa Djerba mogoče, tam še nisva bla.
Midva pa letos, če bo vse ok in bojo finance dopuščale, nameravava it vrjetn spet nekam v Grčijo, Skiathos se nama zlo dopade (tam so snemal film Mamma mia), al pa Lefkas. Al pa Djerba mogoče, tam še nisva bla.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Sodelavka je bila lani na Djerbi in ni bila preveč zadovoljna...
Jaz bi šla rada enkrat v Turčijo, drugam na Mediteran me ne vleče, ampak Turčija mi je pa zanimiva, seveda pride v poštev kakšna varinta izven sezoe, ker drgač jst umrem,
še najraje bi šla oktobra, kot sva lani planirala, sam potem sem evrčke namenila za vpis v šolo ... Mogoče letos, kdo ve...?
Jaz bi šla rada enkrat v Turčijo, drugam na Mediteran me ne vleče, ampak Turčija mi je pa zanimiva, seveda pride v poštev kakšna varinta izven sezoe, ker drgač jst umrem,
še najraje bi šla oktobra, kot sva lani planirala, sam potem sem evrčke namenila za vpis v šolo ... Mogoče letos, kdo ve...?
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Midva sva se pogovarjala, da bi čez poletje med vikendi "prepotovala" Slovenijo...ker so res lepi kraji pa sploh ne veva zanje...
Potem bova pa verjetno obiskala še moje sorodnike v Kanadi al pa njegove v Argentini...oboji vabijo, samo odločt se je še treba . To bo pa za ene tri tedne...
Potem bova pa verjetno obiskala še moje sorodnike v Kanadi al pa njegove v Argentini...oboji vabijo, samo odločt se je še treba . To bo pa za ene tri tedne...
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Irska za (vsaj) dva tedna... Komaj čakam! Pa najbrž greva do Izole s kolesom za par dni lenarit in kolesart tm okol, ker mava zastonj stanovanje. Lani se je obneslo.
Če bom lahko, grem tut s familijo na Lošinj zabušavat v spomin na dobre stare cajte.
Če bom lahko, grem tut s familijo na Lošinj zabušavat v spomin na dobre stare cajte.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Najbrž nikamor Bo treba dinčije šparat za nakup pohištva...al 1600 eur (za oba) za en en teden all incusive-a nekje u egiptu, turčiji...al pa 1 garderobna omara + postla + omarce za dnevno...Hm, dilema, dilema...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sweet Princess napisal/-a:Najbrž nikamor Bo treba dinčije šparat za nakup pohištva...al 1600 eur (za oba) za en en teden all incusive-a nekje u egiptu, turčiji...al pa 1 garderobna omara + postla + omarce za dnevno...Hm, dilema, dilema...
amm...zakaj pa nekak ne združta tko da gresta na en cenejši potovanje,pa kljub temu kupita omaro?
jst grem pa letos skorej zagotovo na Korčulo za deset dni,potem š za kakšne 3-4 dni verjetno kampirat v Škrilo na Krk,za kakšen dan dva h kolegom na Krk...Kakšen vikend Bovca....
Izletki so pa predvideni v Plitvice čist tko enodnevna varianta,potem slapovi Krke ko bova šla iz morja če se nama bo dalo,Gardalend,Zagrebški živalski vrt,Dunajska oba živalska vrtova...Sicer mogoče se kšn izletek od teh poletnih zgodi tudi že spomladi, ko je definitivno najlepše.
Drgač pa spomlad sigurno Krakow in Auswitch,z mami pa verjetno na gradove Bavarske.
Aha in če bo frej od kolegice flet v Piranu, pa tud tja za kak vikend, al pa za kak vikend h drugi kolegici v Izolo.
Skratka pomoje mi lih ne bo douhčas
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]