Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz pa planiram Grčijo za september, nekaj pa se pogovarjamo tudi o Turčiji, ker sestrična tam študira. Drugih načrtov zaenkrat še nimam, morda me pa kaj preseneti.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moj dopust bo letos v Makedoniji od 9.07 do 19.07, čeprov u bistvu ne bo dopust ker grem na training in bo bolj izobraževalno ampak to sploh nima veze itak ga bomo ponoč žural
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
-
*Little_Star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2006
s lubijem in se enim parom v Hammamet 28.8 juuj komaj cakam.gre se kdo v tem casu dol?
-
*Little_Star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2006
potem pa ko prides domov nujno porocaj kak je blo pa kaj se splaca pogledat pa keri lokalcki so ql uzivaj doli papa
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
V Balah sta najlepša kampa v Istri. Letos so napeljali še elektriko in uredili sanitarije s toplo vodo. Samo kempa bosta obstajala le še leto ali dve, ker je potem predvideno zaprtje in preureditev v višji nivo brez kampov.
Sigurno sta oba kampa mogoče najcenejša v Istri, kar je razumljivo, saj ni nekih objektov udobja in prestiža. Kampa sta idealna tudi za romantične zaljubljence, ki iščejo mir, da se posvetita drug drugemu. Ni razbijanja glasne muzike iz lokalov (ker jih ni), so pa zato kilometrske samotne plaže in zalivčki, nedotaknjeni, kot so bili pred tisočletji. Okoli je tudi nekaj otočkov, dostopnih z mini čolni na vesla. Bale so raj na zemlji, pardon, raj v Istri.
Sigurno sta oba kampa mogoče najcenejša v Istri, kar je razumljivo, saj ni nekih objektov udobja in prestiža. Kampa sta idealna tudi za romantične zaljubljence, ki iščejo mir, da se posvetita drug drugemu. Ni razbijanja glasne muzike iz lokalov (ker jih ni), so pa zato kilometrske samotne plaže in zalivčki, nedotaknjeni, kot so bili pred tisočletji. Okoli je tudi nekaj otočkov, dostopnih z mini čolni na vesla. Bale so raj na zemlji, pardon, raj v Istri.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Nikamor ker letos ni dopusta, ker sem ravno ta mesec podpisala pogodbo o zaposlitvi, tako da pol leta lahko samo delam in živim za vikende pol bomo šli pa pozimi kam na toplo če bojo dinarčki, ker kupujeva nepremičnino.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov