Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
^ Opažam podobno. Sicer sem tudi sama v preteklih letih preživela bolj ali manj celotne, brezskrbne počitnice na morju, zdaj pa imam pač službo, faks (še dobro, da sem vsaj z njim zaključila do oktobra) plus ostale obveznosti, tako da bosta 2 tedna z mojim najdražjim v hrvaški Istri več kot lep dopust.
Pa seveda skoraj vsak vikend oddiha na morju. Imam pač to srečo, da imamo prikolico.
Pa seveda skoraj vsak vikend oddiha na morju. Imam pač to srečo, da imamo prikolico.
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
JAZ GREM ČEZ 2 URCI KO ZAKLUČIM S SLUŽBO NA MORJE... KOMAJ ČAKAM... IN RES TEH 6 DNI BO PREMALO... IN ČE BI SI LAHK PRIVOŠČLA BI ITAK MELA PRIKOLCO NEKI PA BI ZIHR NON STOP HODLA TJA... ZATO PA SE BOM MOGLA KR ZADOVOLJIT S 6 DNEVNIM MORJEM + VČASIH TERME PTUJ
-
z-majči* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jst grem pa k očiju u Belgijo ( Bruselj) za en tedn, pol gremo tko cela familija za 3 tedne na hrvaško na otok Murter, pol grem s fantom pa prjatli na Pag za en tedn, pa če bo še kej časa greva s fantom za vikedn u Bosno.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Katie napisal/-a:26. gremo na Korčulo.
nikol bla tam, tko da can't wait
Korčula je lepa. No, odvisno kje točno, ampak v glavnem kolikor sem videla po slikah nekoč, je ful lepo tam.
- ded
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Ene pa ste razvajene
Sam grem bolj po eventih z zacetkom ta petek - Byblos (Porec) David Morillo, sobota - Disconautika (Koper), od nedelje do srede (Baska, Krk) - relaksacija, sreda ponoci do nedelje (Pag, Novalja) - Papaya Motomusic Festival - Tiesto...
Potem pa se enkrat avgusta malenkost dlje (Grcija, Turcija... se ni doloceno).
Sam grem bolj po eventih z zacetkom ta petek - Byblos (Porec) David Morillo, sobota - Disconautika (Koper), od nedelje do srede (Baska, Krk) - relaksacija, sreda ponoci do nedelje (Pag, Novalja) - Papaya Motomusic Festival - Tiesto...
Potem pa se enkrat avgusta malenkost dlje (Grcija, Turcija... se ni doloceno).
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
trapa napisal/-a:Orko dijo, eni imate pa skozi počitnice.
Jaz sem na počitnice začela hodit šele ko sem začela sama služit denar. Prej sem mela pač srečo, da sem doma 5 minut od morja.
ja 5 minut od morja je že prekleto fajn.tle se tud jst nebi pretirano sikirala če nebi šla na kakšen ornk dopust.
drgač pa ja, eni smo pač s starši prej hodil na morje.Mamin rojstni kra je bil na mroju na prelepem dalamtinskem otroku in ker je pča morsko dekle, se morju nikoli ni odpovedala in smo šli vsak let na dopust+kakšni dodani enodnevni izleti na morje.
zdej pa itak dokar delam, pa grem sama.čeprav mi vsak let podtakneta kšn evro za zraven, če mi slučajno zmanjka
Msn...ljudje smo si rzalični in eni pač radi potujemo, odkrivamo nove kraje, dopustujemo in se imamo fajn.in ja če nebi mogla it na morje bi mela cel poletje uničen, ker konec koncev je bistvo poletja da greš na dopust na morje.pa tud tko če bi šla pa če bi imela še kej dodatnega in se bi mi to podrlo.
sicer pa jst nisem za razna dopustovanja ala all inclusive da cel dan ležim pred hotelom, jem, pijem in to je vse kar v celem tednu tam naredim.imam rada pustolovski dopust, odkrivam nove plaže, vasice, zanimivosti...če bi mogla it za en tedn nekam ležat zihr nebi šla.sploh pa ne da dam taužnt evrov za kakšne eksotične kraje in je vse tisto kar tam vidim hotel nabutan z umetnimi palmami.to je brezveze, škoda denarja.
zdej eni smo navajeni skos hodt in če ne gremo tolkrat kot smo planiral nam vald ani kul.zakaj pa nekdo tretji ne gre, pa oprostite ne morem pomagat.zdej bom pa na to gledala in ne bom šla na dopust al kako?
- Gost
Moj komentar ni bil mišljen, da sedaj nihče ne sme na morje, ker nekateri ne grejo nikoli. Bolj se je nanašal na začudenje, koliko ljudi je na koncu z življenjem, ker grejo letos na morje 'le' za 14 dni ali le 3x ... In ja, to se mi zdi čudno in izjemno razvajeno ne glede na to, koliko denarja, časa in možnosti ima nekdo za potovanja, dopuste in to ...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ma me pa gremo kar na slovensko obalo! samo da je družba fina, pa uživancija!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MsN napisal/-a:Moj komentar ni bil mišljen, da sedaj nihče ne sme na morje, ker nekateri ne grejo nikoli. Bolj se je nanašal na začudenje, koliko ljudi je na koncu z življenjem, ker grejo letos na morje 'le' za 14 dni ali le 3x ... In ja, to se mi zdi čudno in izjemno razvajeno ne glede na to, koliko denarja, časa in možnosti ima nekdo za potovanja, dopuste in to ...
ja eni si pa ferarije kupujejo namesto da gredo na morje.Zakaj si nebi privoščil če imaš to možnost?
in ja nekateri so pač navajeni stalno hodt za dolgo časa na morje.valda da jim je bed če gredo enkrat potem samo za 14 dni.
in nevem zakaj bi bil razvajen.naj bi rajš doma visel da te kdo nebi proglasil za razvajenega?priznam, da sem jst tud razvajena glede morja in če ga vsaj 14 na leto ne okusim nebom srečna pač, obiožujem morje in to je to.brez njega mi živeti ni.
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
jst grem sam za 8dni na Pag, avgusta se bom učila za maturo, tko da bo bolj težko planirat da bi šla še kam, mogoče za vikend do slovenske obale mal ritko namakat
moja teta je šla drugič u lajfu na morje, prej ni mela nikol priložnosti da bi šla in je bla čist presrečna, ko je razlagala kaj je doživela, kr na jok mi je šlo
moja teta je šla drugič u lajfu na morje, prej ni mela nikol priložnosti da bi šla in je bla čist presrečna, ko je razlagala kaj je doživela, kr na jok mi je šlo
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
a sam 3x grejo na morje? pa to se še zmočiš neMsN napisal/-a:Ja in potem izražajo še globoko razočaranje, ker grejo letos samo 3x na morje. Revčki, eni ne grejo niti 1x.trapa napisal/-a:Orko dijo, eni imate pa skozi počitnice.
No tako, zdej sva se odločla, da greva za en teden na Mali Lošinj, komej čakam. Se mi zdi, da je bla kar ugodna cena, zdej bova še vidla, kako se bova imela
Nebi bilo slabo met ene dva al pa tri tedne dopust, malo bit tu in malo tam, kaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]