Kam greste letos na glavne počitnice?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 07. Jul. 2008 8:39

Ja ponavadi sm šibala na morje takoj konec junija in bla z presledki nekje do konec avgusta :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 07. Jul. 2008 10:26

^ blagor enim... jst bi tud mela dva mesca dopusta... :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 07. Jul. 2008 12:43

Roadtrip po Franciji - Provansa + atlantska obala. Jeeej! :D
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 07. Jul. 2008 14:54

^ O, kak ti zavidam.
Jaz pa letos najverjetneje sploh ne bom sla na morje. Niti me ne vlece prevec - mogoce za kak vikned. V cetrtek grem v Gardaland, zacetek avgusta v en zur kamp za teden dni (to se ni ziher), drugace bom pa sparala denar, ker si zelim pozimi kam dlje, v tople kraje. Ampak to sparanje mi ne gre prevec dobro od rok. :(
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Jul. 2008 16:51

Tiavanna napisal/-a:Roadtrip po Franciji - Provansa + atlantska obala. Jeeej! :D

ahh, kaj bi dala za to. :love:
no letos bo tudi enotedensko morje dovolj. :)
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a PuNcHKaa » 07. Jul. 2008 17:40

Moje morje pa je še daleč... :cry: Od 1. do 15. septembra - Črna Gora. ;) Drugače pa ta vikend malo Portoroža pa verjetno od 20.7-30.7. s starši na Hrvaško ;)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 07. Jul. 2008 18:32

izlet v Španijo :hearts: : Barcelona, Lloret de mar, Gerona, Tossa de mar, Costa brava, zraven še spada Provansa, Azurna obala in Verona.

komej čakam...
Uporabniški avatar
Channah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Channah » 07. Jul. 2008 18:35

Najprej na Pag za en teden, potem pa na desetdnevno križarjenje po Sredozemlju.. Komaj čakam! :) :)
"I think that we have to be aware that people are allowed to make mistakes in their life.."
C. Dior
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Jul. 2008 19:48

Eh, moji veliki plani so seveda splaval po valovih morskih, ampak se trudm ne kazat prevelcga razočaranja (čeprou trpiiiiiiiiim! :cry: ).

Zdej sm bla en tedn na športnem camping dopustovanju pr mojmu u Novigradu, nadaljni teden bom za odtenk bl umirjeno preždela u Piranu, slaba vest mojga je oblubla par dni hribou/obale/športa (izberem sama) samo za naju čez dva tedna, konc augusta baje (!) teden mal bl zaresnga počitnikovanja (ampak ne tm, kjer bi se js rada vidla), umes pa vikendi in posamezni dnevi bega iz usakdanjika. Pha, Havaji so se prestavl na nasledn let, lih tko srfanje, kajt lahko pozabm.

Nism lih presrečna :| .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 07. Jul. 2008 22:33

Moje pocitnce se zacnejo u petk ... najprej ene 10 dni Portoroza, tko k usak let, pol bom mal skocila k prjatlci u Bohinj za par dni, pa za par dni k drugi prjatlci u Novigrad. Augusta en tedn Barcelone (letos zal brez Biarritza :() pa baje grem se za par dni u Beograd. Kr u redu :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 09. Jul. 2008 11:22

18. greva na krk za dober teden, bo bolj avanturistično, raziskovanje otoka. komaj čakam!!! za naprej pa bova še videla kako in kaj. upam, da še kakšen dan slovenskega morja in bovca.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 09. Jul. 2008 11:53

Orko dijo, eni imate pa skozi počitnice.
Jaz sem na počitnice začela hodit šele ko sem začela sama služit denar. Prej sem mela pač srečo, da sem doma 5 minut od morja. :)

Letos bo konc julija en teden Slovenije. Posočje, Bohinj, Logarska dolina. Mogoče še kej. Se bova šla bolj "kamor naju bo pot vodila" varianto. :)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 09. Jul. 2008 12:09

Maja sma bla en teden na djerbi. Zej julija en teden črne gore. Potem avgusta pa 11dni za naju na cresu.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 09. Jul. 2008 12:51

trapa napisal/-a:Orko dijo, eni imate pa skozi počitnice.

Ja in potem izražajo še globoko razočaranje, ker grejo letos samo 3x na morje. Revčki, eni ne grejo niti 1x.

Se mi zdi, da je zdaj postal že standard, da si vsaj 1 teden nekje v tujini, in to ni Hrvaška, potem pa zagotovo še kje - in, če se komu ta plan poruši, je celo poletje v krizi ali kako?

Pretiravanje, kar se mene tiče. Sicer pa sem podobno tematiko začela že lani in sem verjetno edina, ki opažam podobne zadeve in se mi dejansko zdijo kar nekaj.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 09. Jul. 2008 13:02

Men se pa zdi malo, če bi bla samo 1 teden ali pa 10 dni na morju...ker sem bla vedno vsaj 3 tedne + par podaljšanih vikendov... In vem, da bi mi res manjkal, če ne bi pršla do svoje doze morja vsako poletje... Že tko nardim par enodnevnih izletov do slovenske obale med letom, da sem vsaj mal v stiku s primorjem... Če si ljudje lahko to privoščijo, ne vem zakaj si ne bi. Zame to ni pretiravanje, če gre za lasten užitek. :) Če si tega ne moreš privoščit, pač najdeš užitek v vsakodnevnih sprehodih v svoji okolici npr. Pa spet ne bi bilo prav, da se tako osebo obdolži, da pretirava...sam moje mnenje... :D

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov