Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^ O, kak ti zavidam.
Jaz pa letos najverjetneje sploh ne bom sla na morje. Niti me ne vlece prevec - mogoce za kak vikned. V cetrtek grem v Gardaland, zacetek avgusta v en zur kamp za teden dni (to se ni ziher), drugace bom pa sparala denar, ker si zelim pozimi kam dlje, v tople kraje. Ampak to sparanje mi ne gre prevec dobro od rok.
Jaz pa letos najverjetneje sploh ne bom sla na morje. Niti me ne vlece prevec - mogoce za kak vikned. V cetrtek grem v Gardaland, zacetek avgusta v en zur kamp za teden dni (to se ni ziher), drugace bom pa sparala denar, ker si zelim pozimi kam dlje, v tople kraje. Ampak to sparanje mi ne gre prevec dobro od rok.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, moji veliki plani so seveda splaval po valovih morskih, ampak se trudm ne kazat prevelcga razočaranja (čeprou trpiiiiiiiiim! ).
Zdej sm bla en tedn na športnem camping dopustovanju pr mojmu u Novigradu, nadaljni teden bom za odtenk bl umirjeno preždela u Piranu, slaba vest mojga je oblubla par dni hribou/obale/športa (izberem sama) samo za naju čez dva tedna, konc augusta baje (!) teden mal bl zaresnga počitnikovanja (ampak ne tm, kjer bi se js rada vidla), umes pa vikendi in posamezni dnevi bega iz usakdanjika. Pha, Havaji so se prestavl na nasledn let, lih tko srfanje, kajt lahko pozabm.
Nism lih presrečna .
Zdej sm bla en tedn na športnem camping dopustovanju pr mojmu u Novigradu, nadaljni teden bom za odtenk bl umirjeno preždela u Piranu, slaba vest mojga je oblubla par dni hribou/obale/športa (izberem sama) samo za naju čez dva tedna, konc augusta baje (!) teden mal bl zaresnga počitnikovanja (ampak ne tm, kjer bi se js rada vidla), umes pa vikendi in posamezni dnevi bega iz usakdanjika. Pha, Havaji so se prestavl na nasledn let, lih tko srfanje, kajt lahko pozabm.
Nism lih presrečna .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moje pocitnce se zacnejo u petk ... najprej ene 10 dni Portoroza, tko k usak let, pol bom mal skocila k prjatlci u Bohinj za par dni, pa za par dni k drugi prjatlci u Novigrad. Augusta en tedn Barcelone (letos zal brez Biarritza ) pa baje grem se za par dni u Beograd. Kr u redu
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
18. greva na krk za dober teden, bo bolj avanturistično, raziskovanje otoka. komaj čakam!!! za naprej pa bova še videla kako in kaj. upam, da še kakšen dan slovenskega morja in bovca.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Orko dijo, eni imate pa skozi počitnice.
Jaz sem na počitnice začela hodit šele ko sem začela sama služit denar. Prej sem mela pač srečo, da sem doma 5 minut od morja.
Letos bo konc julija en teden Slovenije. Posočje, Bohinj, Logarska dolina. Mogoče še kej. Se bova šla bolj "kamor naju bo pot vodila" varianto.
Jaz sem na počitnice začela hodit šele ko sem začela sama služit denar. Prej sem mela pač srečo, da sem doma 5 minut od morja.
Letos bo konc julija en teden Slovenije. Posočje, Bohinj, Logarska dolina. Mogoče še kej. Se bova šla bolj "kamor naju bo pot vodila" varianto.
Imaš, da me vikaš!
- Gost
trapa napisal/-a:Orko dijo, eni imate pa skozi počitnice.
Ja in potem izražajo še globoko razočaranje, ker grejo letos samo 3x na morje. Revčki, eni ne grejo niti 1x.
Se mi zdi, da je zdaj postal že standard, da si vsaj 1 teden nekje v tujini, in to ni Hrvaška, potem pa zagotovo še kje - in, če se komu ta plan poruši, je celo poletje v krizi ali kako?
Pretiravanje, kar se mene tiče. Sicer pa sem podobno tematiko začela že lani in sem verjetno edina, ki opažam podobne zadeve in se mi dejansko zdijo kar nekaj.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Men se pa zdi malo, če bi bla samo 1 teden ali pa 10 dni na morju...ker sem bla vedno vsaj 3 tedne + par podaljšanih vikendov... In vem, da bi mi res manjkal, če ne bi pršla do svoje doze morja vsako poletje... Že tko nardim par enodnevnih izletov do slovenske obale med letom, da sem vsaj mal v stiku s primorjem... Če si ljudje lahko to privoščijo, ne vem zakaj si ne bi. Zame to ni pretiravanje, če gre za lasten užitek. Če si tega ne moreš privoščit, pač najdeš užitek v vsakodnevnih sprehodih v svoji okolici npr. Pa spet ne bi bilo prav, da se tako osebo obdolži, da pretirava...sam moje mnenje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov