Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Saj vem, da je vse blazno drago,...in cene so ponekod res obupne. Saj ne iščem neki wauu hotel. Zarad mene je lahko tud hostel za mlade. Sem se že pozanimala na zgornjem linku in zdaj čakam odgovor. Tko da najlepša hvala
Drugač pa, če kdo ma še kak predlog, kar na plano z njim
Drugač pa, če kdo ma še kak predlog, kar na plano z njim
Just dance!
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*purple* napisal/-a:hotel za sto evrov na noč?mogoče hilton ja, sigurno pa ne prinas, če pač gledamo na normalne hotele in ne na une k so res waw (bernardin itd..)
Sej so vsi normalni, sam pač turistično mesto je, pa v sezoni,... Recimo v Portorožu ne dobiš hotela s pod 100 € na noč, oz. ja je, Hotel Lucija (3 zvezdice), enoposteljna soba - nočitev z zajtrkom 70 €.
Drugač pa pri meni Pag za letos odpade. V petek bom verjetno vedla za kok časa greva in kam.
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
miss_kitty napisal/-a:Da ne bom nove teme odpirala, vprašam kar tu. Zanima me če katera ve za kako dobro ponudbo do kakšnih 300€ na slovenski obali? 7 dni polpenzion-hotel, al pa apartma? Ker smo neki gledal pri relaxu, in je vse ful drago ok 400, 500€. Tko da prosim za nasvet,.... Lahk prek kake druge agnecije, al če katera ve za kak apartma bi bla zlo vesela!
Pri nas na morje? Silom prilike, ali pa mogoče za kak dan... Kot je napisal že nekdo obupno... Tudi hrvaška meni osebno ne diši preveč... V ponedeljek sem se vrnila iz dvo tedenskih počitnic na Santoriniju, pa če verjameš ali ne sva z fantom dala za dva tedna na osebo 320€ (letalo+nočitev z zajtrkom+coriss zavarovanje) last minute. Bilo je čudovito, najlepši sončni zahodi kar sem jih videla.
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
bella_ napisal/-a:ej sam en mali OT: a v drzavah eu gres lahko z osebno cez a ne? npr u grcijo. js sm jo sele zdj dobila in nimam pojma kako to gre k me prej niti ni brigal
ja v države EU lahko greš samo z osebno, ni nobenih težav, po navadi še osebnega dokumenta pogledajo ne, včasih samo pri vhodu v letalo stevardese, ampak redko.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
a ni potrebno na letališču pokazat dokumenta? vsaj mi smo ga zmeraj mogli...itak te morajo identificirat, ko greš gor...zato pa je tam policijska kontrola..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
miss_kitty napisal/-a:Da ne bom nove teme odpirala, vprašam kar tu. Zanima me če katera ve za kako dobro ponudbo do kakšnih 300€ na slovenski obali? 7 dni polpenzion-hotel, al pa apartma? Ker smo neki gledal pri relaxu, in je vse ful drago ok 400, 500€. Tko da prosim za nasvet,.... Lahk prek kake druge agnecije, al če katera ve za kak apartma bi bla zlo vesela!
v simonovem zalivu je lahko dobiš za tak denar polpenzion...
v hotelskem naselju pa imaš hotel in depandanse...dobiš lahko že za zelo mali denar lepo sobico...pa še zelo dobro hrano imajo..plaža in parkirnina sta zastonj...pa še morje je čisto blizu...
jaz zmeraj ko grem na kratek oddih v slo.primorje vzamem tam nočitev z zajtrkom..pa je bilo zmeraj vse ok..pa tudi v najcenejših depandansah so vse sobe prenovljene...
tukaj pa je spletna stran..
http://www.sansimon.si/dobrodosli.htm
-
priporočam pa ti, da kontaktiraš direkt hotel...ker agencije itak samo provizije nabijajo...
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
astra_mb napisal/-a:priporočam pa ti, da kontaktiraš direkt hotel...ker agencije itak samo provizije nabijajo...
Hvala za nasvet, sem pogledala in jih že kontaktirala. Upam da bo prosto :bussi:
Just dance!
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Se mi zdi, da je bil Santorini glavno letos . Nekako je vse drugo padlo v vodo.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Hotty napisal/-a:miss_kitty napisal/-a:Da ne bom nove teme odpirala, vprašam kar tu. Zanima me če katera ve za kako dobro ponudbo do kakšnih 300€ na slovenski obali? 7 dni polpenzion-hotel, al pa apartma? Ker smo neki gledal pri relaxu, in je vse ful drago ok 400, 500€. Tko da prosim za nasvet,.... Lahk prek kake druge agnecije, al če katera ve za kak apartma bi bla zlo vesela!
Pri nas na morje? Silom prilike, ali pa mogoče za kak dan... Kot je napisal že nekdo obupno... Tudi hrvaška meni osebno ne diši preveč... V ponedeljek sem se vrnila iz dvo tedenskih počitnic na Santoriniju, pa če verjameš ali ne sva z fantom dala za dva tedna na osebo 320€ (letalo+nočitev z zajtrkom+coriss zavarovanje) last minute. Bilo je čudovito, najlepši sončni zahodi kar sem jih videla.
S katero agencijo si pa šla?
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Hotty napisal/-a:bella_ napisal/-a:ej sam en mali OT: a v drzavah eu gres lahko z osebno cez a ne? npr u grcijo. js sm jo sele zdj dobila in nimam pojma kako to gre k me prej niti ni brigal
ja v države EU lahko greš samo z osebno, ni nobenih težav, po navadi še osebnega dokumenta pogledajo ne, včasih samo pri vhodu v letalo stevardese, ampak redko.
pregledajo vedno ko se prijavlaš, in ko greš gor na letalo, pol pa še v drugi državi na carini, da pa bi gledali gor na letalu to pa nikoli!
-
bom jaz kar tukaj vprašala..ker je tema aktualna...
ima morda katera izkušnje z mehiko? kaže se neka možnost..pa me malo zanima...
ima morda katera izkušnje z mehiko? kaže se neka možnost..pa me malo zanima...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov