Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
2leti nazaj sem bla v Parizu avgusta z agencijo..purple_rain napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Jaz sem tud najbolj za Pariz, sem hotela ze lani it avgusta pa takrat nobena turisticna agencija ne organizira nic..
Seveda je ponudbe velik.
Ej, avgusta sem bla v nekaj turisticnih agenicjah v MB in so mi vsi rekli, da poleti ne organizirajo potovanj v Pariz in podobno, ker se takrat ukvarjajo s pocitnicami na morju. In so mi rekli da konec septembra, zacetek avgusta.. Pa sem tud sama potem spremljala malo ponudbe, ker sem res zelela it tja, pa ni blo nic. Na koncu smo sli v Amsterdam, ampak v lastni reziji..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tkole greš pa lahko vedno kamorkoli in kadarkoli.._Petra_ napisal/-a:ampak v lastni reziji..
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
v bistvu sem se pravkar vrnila s turčije..čez kake 4 mesece pa najbrž pade grčija..ampak še ne vem točno kateri del..najbrž kak otok...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Krf
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
astra_mb napisal/-a:v bistvu sem se pravkar vrnila s turčije..čez kake 4 mesece pa najbrž pade grčija..ampak še ne vem točno kateri del..najbrž kak otok...
povej kaj več, kako je bilo v Turčiji - kje si bila, koliki plačala, kaj dobila za to...priporočaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov