Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1241 prispevkov
• Stran 81 od 83
•
Prejšnja
1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83
Naslednja
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
jullia_ napisal/-a:Uuu fovš sem ti.
V kakšni režiji, kakšen imaš budget, a boš napisala kakšen potopis, ko boš prišla nazaj?
drugače pa budget bo backpackerski, za en mesec racunava da naju bo prislo vključno s prevozi safarij, mal luksuza na zanzibarju nekje 1500 eur. bom napisala, ko pridem nazaj.
Sicer pa če je katera že bila U Tanzaniji, sem vedno vesela kakšne informacije iz prve roke.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
1500 z letalsko vred? Oziroma kolk je realna cena za letalsko karto? Kolk pa so kej cene safarijev?
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
_patchouli_ napisal/-a:1500 z letalsko vred? Oziroma kolk je realna cena za letalsko karto? Kolk pa so kej cene safarijev?
to plus karta, pri planiranju sem raje malo vec zaracunala porabo na dan in ostale stroške, ziher je ziher.
letalsko sem ful poceni najdla - 500 eur iz benetk preko ist v dar,
safariji so kar zasoljeni, tako da bova s fantom vzela 4 dnevni camping safari za 700 usd brez serengetija. V ceno je pa vkljuceno - dovolilnice za narodne parke, sofer, jeep, hrana 3x na dan, čuvaj in kamping oprema.
drugace imas razlicne tipe safarijev - luksuzne šotore, pa lodge cel luksuz sredi narave - tam hitro nanesejo cene na 2 jurcka usd ali se vec....tko da tistega sploh nisem gledala v detajle.
jaz sem si zbrala shadows of africa ( lahko poguglas ker linka najbrz ne smem nalimat) in je ful fino, se je izkazalo da je lastnica slovenka ki zivi v tanzaniji in od 10h poizvedb sem dobila od nje najboljso ponudbo.upam da bo u redu izpadlo.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Ne bodo sicer glavne, bom pa v kratkem (aprila) realizirala 3-dnevni izlet v Nico in Monte Carlo. Poleti pa me spet mika pičit v Zrće, ker so še vedno finančno bolj uresničljive kot Ibiza. Če mi rata to finančno izpeljat, mi bosta spet dva tedna minila kot vikend.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Veerle napisal/-a:na konc bom pa ziher spet kje v Aziji.
in tko bo, danes sem se zmenila za Indonezijo (Java, Bali, Lombok, Komodo, Flores, Gili Tranwangan). zdaj pa veselo v raziskovanje teorije preden izkusim prakso. yay!
As your lover describes you, so you are.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Veerle, a nisi ti nekaj o Južni Ameriki govorila?
Te čist razumem drugač. Men se po skor 2 letih že fajn kolca po azijskih tržnicah. Pa me je tud zadnjič prešinilo, da bi šla odkrit en po moje čist odf***n del Indonezije.
Te čist razumem drugač. Men se po skor 2 letih že fajn kolca po azijskih tržnicah. Pa me je tud zadnjič prešinilo, da bi šla odkrit en po moje čist odf***n del Indonezije.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
J Amerika letos ne gre, ker ne morm dopusta vzet jeseni pa sem na hitro naštrikala alternativo z Indonezijo poleti, ko lahko grem. mi je Azija res tok prirasla k srcu, da se ne morm še ločit od nje. pa nikol še nisem bla po otokih, me full zanima, kako bo.
As your lover describes you, so you are.
Prvi neprebran prispevek • 1241 prispevkov
• Stran 81 od 83
•
Prejšnja
1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov