Kam greste letos na glavne počitnice?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Nov. 2009 11:51

No, jaz že veselo načrtujem naslednje leto in sicer:
* marca London (s fantom)- že vse rezervirano

* julija/avgusta par dni Hrvaške z bratranci, če se ne skregamo prej čist

* konec septembra last minute Egipt (fanta "podkupila" za London z Egiptom)

* septembra/oktobra- Latvija (upam da bo finančno uspelo); bi šla pa kar čisto sama k mojim Latvijkam :hearts: (me že predolgo sprašujejo, kdaj se končno prikažem)

So pa moji načrti precej uresničljivi in mislim da bodo kar vsi uresničeni.

Kakšni so pa vaši načrti?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Nov. 2009 15:22

^^OT *mala* od kje ti denar za vsa ta potovanja? :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Nov. 2009 15:24

OT poglej si teme o kozmetiki in oblacilih, odstej vecino nepotrebnih reci, pa si lahko skoraj vsaka punca iz cosmo foruma privosci potovanja :D

jaz zbiram predloge za poleti, road trip nekam na morje, kampiranje.... ze bla katera po celinski grciji?
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Nov. 2009 15:32

haley napisal/-a:^^OT *mala* od kje ti denar za vsa ta potovanja? :)

London je zame poceni (100€ letalo in hotel za 4 nočitve). Količina denarja ki jo bom vzela s sabo bo še odločena; kolikor bom nabrala do takrat bom vzela s sabo. Hrvaška je praktično zastonj, ker teta zrihta apartma preko firme, tako da le ene 50-100€ s sabo za hrano in žur :) Egipt bo last minute (maksimalno 500, 600€; s sabo le kakšnih 100€), v Latviji imam pa prenočišče zastonj (in kuhinjo za kuhat), tako da le letalska karta, ki pa bo upam pod 100€.

Skupno ne nanese tak velik.

red_rose: Kaj pa Španija (& Portugalska mogoče)?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 15. Jan. 2010 17:44

*zverinica* napisal/-a:men tud črna mivka na Kanarcih ni ušeč, mi je pa zato use drugo tolk, da to še ne bo zadnji obisk..pa še cenejš je kot hrvaška :wink:

Jooj, jst bi šla tut mau Kanare pogledat. Drug let al pa konc leta upam da se bo kej šlo :)

Drgač pa zimski dopust bo dvotedenska surfarija u Maroku, marca skočim u Rim za par dni, polet pa še zmeri upam na Indonezijo (čeprou verjetn nau znesl za polna dva mesca). Z bordarijo v Franciji pa spet nau nič. Več sreče prihodnjo zimo :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Jan. 2010 22:13

^^ Lepi načrti. Očitno sva edini na forumu, ki že planirava letošnje dopuste :D

*mala* napisal/-a:No, jaz že veselo načrtujem naslednje leto in sicer:
* marca London

* julija/avgusta par dni Hrvaške

* konec septembra last minute Egipt

* septembra/oktobra- Latvija

No, razmišljam o zamenjavi Latvije z Madridom oktobra/novembra/decembra (če seveda naredim letnik in dobim štipendijo nazaj :D); še vedno pa obžalujem ker odpade Korzika/Sardinija, ampak se ji moram odpovedat, če pride moja Latvijka v Slovenijo takrat (Korziko/Sardinijo sicer zamenjal Egipt, ki me niti ne mika); upam pa še na priložnost za kakšno mladinsko izmenjavo v primernem času (pa da ne bo treba zavrnit zaradi faksa).
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 15. Jan. 2010 22:22

^^
Jst mam tud že okvirne načrte za poletje :) .

*2 tedna Lošinja konec julija. En teden s fantom, drugi teden pride pa še ostala klapa.

*v septembru Grčija ali Egipt. Jst sicer navijam za Grčijo :hearts: , ampak je večina ostalih za Egipt. Mogoče mi jih pa še vseeno uspe prepričat, upam.

Tole dvoje pade 100%. Potem pa še kakšen vikend na morju s sošolkami, in pa k staršem bom najbrž šla mal na obisk ko bodo na Lošinju (eh ja, obsedena sem s tem otokom).
Več pa dvomim, ker bi rada tud kej delala med poletjem :) ...in poletje bo na žalost minilo tik-tak.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 15. Jan. 2010 22:34

*mala* napisal/-a:^^ Lepi načrti. Očitno sva edini na forumu, ki že planirava letošnje dopuste :D

Hvala. Haha, ma ja, jz skoz sanjam o tripih in izletkih, tko da boljš da ne začnem razlagat še kaj vse mam v mislih, da bi pa naslednje leto lahko :D (tok enih luštnih destinacij, aahhh :hearts:) Drgač pa prvidve zadevci sta za ziher (tickets booked, yeaa), o tretjem zaenkrat zgolj sanjarim, ampak si pa močno močno želim, tko da pomoje vsaj za en mesec bom že našparala, konc koncev ni spet tok zlo draga stvar tole :)

Škoda da menjaš Latvijo, sem upala, da te bom lahko povprašala, kako je. Jst bi tut rada šla vsaj Rigo mal pogledat. Ampak je gospodič, ki je v men vzbudil interes za njihovo deželico, zdej na žalost že drugje lociran. Upam pa vsaj na kak izletek gor z njim, da me na kak njihov savna parti pelje :D Je pa Madrid tut top mesto, eno mojih najljubših do zdej, tko da go for it! :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 16. Jan. 2010 8:20

februarske počitnice- nemčija
marec- stockholm (švedska)
maj - se še odločamo. Vrjetno kakšnem maroko spet ali pa grčija, egipt...
julij/ avgust - krf in pa navijam za daljše počitnice v ZDA ali japonski :)

Smo najdli karto za Osako za slabih 500 € iz Ljubljane, kar je res poceni. Je pa tam dost drago, tko da ni najboljša vrjanta za nas 4 :)

Mogoče kera ve, kje bi se dalo dobit kakšne poceni karte za ZDA?
Bi blo mogoe cenej če bi vzela karto do Londona pa iz tam v ZDA?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2010 10:44

miikena napisal/-a:Škoda da menjaš Latvijo, sem upala, da te bom lahko povprašala, kako je. Jst bi tut rada šla vsaj Rigo mal pogledat. Ampak je gospodič, ki je v men vzbudil interes za njihovo deželico, zdej na žalost že drugje lociran. Upam pa vsaj na kak izletek gor z njim, da me na kak njihov savna parti pelje :D Je pa Madrid tut top mesto, eno mojih najljubših do zdej, tko da go for it! :)

Sej za Latvijo bom še vidla kak bo, ko ena Latvijka pride za ene par mescev v Slovenijo na študijsko prakso. Je pa res, da ona ni iz Rige, ampak eno uro stran. Poznam pa tudi v Rigi 2, tak da nikol se ne ve :D Samo nekako čas, da bi šla imam le pozno jeseni, kar je pa preveč mrzlo zame (sestra od fanta bila oktobra/novembra in sploh še ne kurijo v stanovanjih in je skor zmrzla).

Pa če se odločiš za Indonezijo sporoči koliko dala za letalo (js itak vedno 1001 možnost raziskujem :D)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 16. Jan. 2010 15:08

Jaz letos pomoje, kot vedno, ne bom šla nikamor :?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 17. Jan. 2010 15:45

Na "glavne" počitnice bova šla letos na Lefkas, sva že skor 100% :P
ampak ker greva najbrž šele septembra, bova vmes šla za kakšen vikend do Opatije, za drugo pa še ne vem... :wink:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 27. Jan. 2010 9:39

miikena napisal/-a:Z bordarijo v Franciji pa spet nau nič. Več sreče prihodnjo zimo :)

:( pri meni tud ne, nekak so vsi za une termine zasedeni, pofaksirani, brez dopusta, men se pa tko valja po snegu!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 27. Jan. 2010 9:59

Jejejeje, jst jo bom pa letos mahnila v Dalmacijooooooo :love: Točno destinacijo pa še zbirava.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 27. Jan. 2010 10:59

Jaz bom po vsej verjetnosti na glavnem dopustu maja in sicer v Črni Gori. Čez poletje pa (podaljšani) vikendi v Istri (zaenkrat tako kaže).

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov