Kaj vzeti za na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Me prov zanima če bi ker tip zdržu sam s kornfleksi pa papriko pa paradajzom (dobr no na morju se da)..
Sicer pa usak nej je kar hoče, zarad mene če sam vodo..ostajam mnenja, da je sigurn fajn kej na hitr skuhat-tko ene parkrat, ostale dni pa bl tko na easy
Sicer pa usak nej je kar hoče, zarad mene če sam vodo..ostajam mnenja, da je sigurn fajn kej na hitr skuhat-tko ene parkrat, ostale dni pa bl tko na easy
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:
Sej ni panike, usak po svoje.
točno tako
vsak ma svoj stil vsega in vsak dela tko kot mu najbolj odgovarja...ti pač živiš od kornfleksov in paradajza, jst pa pač ne morem od tega živet (že zato ker ne maram ne enga ne druzga).in tud moj dragi nevem kako bi bil zadovoljen z solatami, ker ful rad in ful veliko je.
in če gledaš po mojem stilu, kar ornk zapraviš..
renatka napisal/-a:Moj tut rad veliko in dobro je, ampak mu pa ne kuham 3ure z užitkom. Sploh ne kuham, če že pa niti približno ne uživam
veš kako jst pravm..če mu drugač ne kuham, mu lahko pa tkole..sicer obadva skos kuhava, ampak mi ga je užitek postrežt z dobrim kosilom-le je priden!
sicer pa je blo tole tri ure, sam tko reče..nikol ne kuham kšnih ornk zadev..kej pač bolj hitrga...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mikena77 napisal/-a:Dobro, bom si tud jst letos ! Sj škodit res ne more, ka krema vsebuje vlažilne sestavine .. Hvala za idejo !!
ni za kej
sam veš kaj ti še predlagam, da se potem zvečer ko pač ni sonca in ni tolk vroče, namažeš ustnice še z labelo, ker vseeno lahko krema za sončenje malce ustnice osuši.jst tko delam in je vse ok.
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
*purple* napisal/-a:mikena77 napisal/-a:Dobro, bom si tud jst letos ! Sj škodit res ne more, ka krema vsebuje vlažilne sestavine .. Hvala za idejo !!
ni za kej
sam veš kaj ti še predlagam, da se potem zvečer ko pač ni sonca in ni tolk vroče, namažeš ustnice še z labelo, ker vseeno lahko krema za sončenje malce ustnice osuši.jst tko delam in je vse ok.
Ok, hvala !! :bussi:
Fight for your right!!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
renatka_ napisal/-a:Moj tut rad veliko in dobro je, ampak mu pa ne kuham 3ure z užitkom.
ni ti treba kuhati 3 ure, da bi dobro jedel.
ena je omenila, da zrezkov na morju ne bi delala. mi jih delamo, ker jih radi jemo. mama mi je dala celo dobro idejo, da je meso narezala za zrezke in jih dala zmrznit. na morju jih bo odtalila in bo polovico manj packanja. zrezke ponavadi jemo v omaki, ker jih je preprosto nareti. sicer pa, kakor komu paše.
mislim, da je bucka81 napisala, da na morje ne nese niti soli, olja, začimb, kisa... jaz vzamem popolnoma vse, ker nimam namena že prvi dan razmišljati o tem, kaj moram iti kupiti, da bom lahko skuhala prvo kosilo. in sploh ne gre za to, da bi si mislila, da je na hrvaški vse dražje. preprosto kupimo stvari v sloveniji, na hrvaški pa le sveži kruh, pa če nam kaj zmanjka ali pa se nam zalušta. tam denar porabimo raje za kak izlet, pijačo, sladoled...
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Ja tud zrezki so fajn če se jih vzame s sabo-najbolš pa je, da se vzame eno velko posodo, in se notr lahko pol naloži še zelenjava in mogoče krompir (to kar nprimer vzameš s sabo glih tok za prvi dan)-in je kosilo narejeno hitr in pa res sam v eni posodi
Hm sončna krema za ustnice-ste mi dale dobro idejo
Drgač pa res ne pozabt na baby robčke :)
Hm sončna krema za ustnice-ste mi dale dobro idejo
Drgač pa res ne pozabt na baby robčke :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
ela85 napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Moj tut rad veliko in dobro je, ampak mu pa ne kuham 3ure z užitkom.
ni ti treba kuhati 3 ure, da bi dobro jedel.
Nisi zaštekala. Purple je napisala, da mu rada kuha tut po 3ure in to z užitkom, pa sem se kontra z njo pohecala. That's all!
Wiii v nedeljo teden pa greeeem.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Zoey - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
Ko sem še hodila s staršema na morje,nismo nikoli jemali nobene hrane na morje. Tako ali tako smo vedno šli v hotel,mami ni hotla kuhat,ker je hotla 100% oddih.
Zdaj ko pa gremo s prijatelji pa nameravamo prej v trgovino po hrano. Sabo bomo vzeli nutello (obvezno ),špagete,omake za testenine,juhe v vrečkah...pa take stvari,ki se dajo na hitro pripravit.
Zdaj ko pa gremo s prijatelji pa nameravamo prej v trgovino po hrano. Sabo bomo vzeli nutello (obvezno ),špagete,omake za testenine,juhe v vrečkah...pa take stvari,ki se dajo na hitro pripravit.
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Na kraj pameti mi ne pride, da bi na morju kuhala.
Sicer smo vedno šli v hotele, ponavadi all inclusive varijanta ali pa če smo bili v apartmaju pri nas, pa smo vedno hodili ven jest, tako, da sem pripravila samo zajtrk in kakšno malico. Čez dan itak ni časa jest,nam ne paše-mogoče kakšno sadje, solata.., drugače pa itak jadramo, plavamo, igramo tenis, hodimo na izlete, si ogledujemo kraj, kjer pač počitkujemo, zvečer pa na kako dobro lahko večerjo...
Sicer smo vedno šli v hotele, ponavadi all inclusive varijanta ali pa če smo bili v apartmaju pri nas, pa smo vedno hodili ven jest, tako, da sem pripravila samo zajtrk in kakšno malico. Čez dan itak ni časa jest,nam ne paše-mogoče kakšno sadje, solata.., drugače pa itak jadramo, plavamo, igramo tenis, hodimo na izlete, si ogledujemo kraj, kjer pač počitkujemo, zvečer pa na kako dobro lahko večerjo...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov