Kaj vzeti za na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
CorfuGirl napisal/-a:Itak laho vzameta tud testenine in kupta še prelive zraven..itak da se ne pokvari!Pa še cenej vaju pride kot pa une v vrečkah.lahko da vzaemta s sabo kak krompir ker se ta itak ne pokvari.Tosti so nepokvarljivi(razen ko jih odpreš)...ja pa na začimbe ne pozabta(sol,poper,..)ker sem jaz lani pozabla in smo morale kupit pol celo kilo soli in cukra..ja pa tud olje smo moral kupit in smo ga samo enkrat rabl
Oooo pa res začimbe! 100% se ne bi spomnala! Krompir bova vrjetno kar tam na tržnici vzela (al pa tut ne no?). Testenine pa jst skor vedno kupim tiste z paradižnikovo omako, pa z parmezanom. So kar poceni pa samo malo vode in tisto notri vsuješ pa je Pa ko enkrat odpreš in skuhaš, potem vrečko vržeš stran pa je. Mi je najbolj priročno.
Če se še kaj spomneš, kar dopiši sem noter, ker npr. tele začimbe bi mi pa res ušle.
(Bom kr na seznam na prejšnji strani dopisovala )
Zadnjič spremenil renatka_, dne 26. Jun. 2007 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ja to res ne pozabi...
Olje maš lahko s sabo,kis,...ker je res brezzvez kupovat cele litre tam in potem enkrat,dvakrat rabit..ja itak da če se kaj spomnim da napišem.Ja ja tud čebulo smo mele s sabo...in pa na cet ne pozabi če greš v kamp..ker mi smo to tud pozable in smo morale en šampon raskirat za posodo
Olje maš lahko s sabo,kis,...ker je res brezzvez kupovat cele litre tam in potem enkrat,dvakrat rabit..ja itak da če se kaj spomnim da napišem.Ja ja tud čebulo smo mele s sabo...in pa na cet ne pozabi če greš v kamp..ker mi smo to tud pozable in smo morale en šampon raskirat za posodo
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
renatka_ - Cosmofrik
somebody napisal/-a:pa kšn riž, sir, odvisn kolk kuhata pa kva jesta. jst zmer vlečm s sabo še moje ljube lubenice k so kle pr ns v štacunah cnej, pa še filing mam d me dol gulfajo. pa kavo ne puzabt.
Sira bova (če že) vzela minimalno - glih tolko, da se najeva ko dol prideva, ker potem ko je na vročini je to kr za stran vržt. Je to bolje potem vsak dan par gramov za sproti kupit. Riž je dobra ideja ja, sadje in zelenjavo bova pa kr na tržnici sproti kupovala.
Kave jaz sploh ne pijem, moj pa tut bolj poredko (če si jo bo zažellel bo šel v lokal ).
Hmm.. Punce, a se mi bojo jajce pokvarle? Bi jih vzela en karton (10jajc), samo nevem a bojo hin al ne.
Uh, čebule moj dragi ne sme pogrešat!
-
renatka_ - Cosmofrik
CorfuGirl napisal/-a:Nikakor!Jajc ne vlačit s sabo..lahko da stakneš kakšno salmonelo,ker to ni priporočljivo vozit sabo v avtu na tako dolgo pot..kupi raje tam!!!
Ok Glede jajc sme zdele mela mal black outa.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js vedno vzamem še eno vrv, da jo navežem okoli 2h dreves, za sušenje brisač in kopalk. Pa ne pozabi na šotor, pa prej preveri če imata dovolj klinov!
Drugač pa Renatka, a mata doma kakšno hladilno torbo na elektriko? To se full splača vzet če greš v kemp, sploh pa če gresta za 14 dni, da imata vsaj pijačo hladno.
Drugač pa Renatka, a mata doma kakšno hladilno torbo na elektriko? To se full splača vzet če greš v kemp, sploh pa če gresta za 14 dni, da imata vsaj pijačo hladno.
-
renatka_ - Cosmofrik
*hox* napisal/-a:Js vedno vzamem še eno vrv, da jo navežem okoli 2h dreves, za sušenje brisač in kopalk. Pa ne pozabi na šotor, pa prej preveri če imata dovolj klinov!
Ja šotor bova itak par dni prej zunaj na zelenici postavila, da vidiva, če kaj manjka. Mava ogromen šotor (skoraj hišo), tako, da je res sranje če ni kompleten.
Glede pijače bova pa kr cedevito vzela, pa jo potem svežo sproti mešava. Vedno tko vzamem, pa se ful obnese. Če bova kaj drugega pila, bova pa kr tam kupila pa takoj spila.
(Kontracepcijske tabletke so že na seznamu )
-
renatka_ - Cosmofrik
*hox* napisal/-a::gruebel: A baterijo oz. kakšno svetilko si dala na seznam?
Evo je že na seznamu dopisano (na prvi strani). Zdej bomo lahko vse kozmokure, ki gremo v kamp po tistem spisku pakirale.
Punce kaj vzamete od zdravil? Aspirin, sirup proti alergiji,... ?
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Midva greva tudi za spremembo v kamp, pa imam prvo pravilo za pakiranje: Ne pretiravaj s količino
Me zanima, kako se mi ga bo uspelo držati
-
renatka_ - Cosmofrik
metuljčica* napisal/-a:Midva greva tudi za spremembo v kamp, pa imam prvo pravilo za pakiranje: Ne pretiravaj s količino
Čisto odvisno za koliko časa gresta. Dalj kot sta, več potrebujeta (začne se pri oblačilih ). Drugače pa kar poglej na prvi strani moj dosedanji seznam, pa mam vse nujno potrebne stvari gor napisane, nič odvečnega (to se bo nabralo zadnja dva dni pred odhodom ).
P.S. Kam, za koliko časa in v kateri kamp pa gresta?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov