Kaj vzeti za na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ah, že tko bomo čist napokani..zdej sma še dilema al bit na komot pa z 2 avti it al z enim pa se mau garderobi odpovedat pa pršparat.. any ideas?
drgač pa začnem dost kr lepo na kupčk stvari prnašat pol pa na kozmota čekriat če sm še kej pozabla hehe
(ful nevem, a nej vzmamem kšne douge rokave al ne?)
drgač pa začnem dost kr lepo na kupčk stvari prnašat pol pa na kozmota čekriat če sm še kej pozabla hehe
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
chiqqa jest ti rečm, da kr obvezn sabo vzem kšno jopco, trenirka tud nau odveč-ker nikol ne veš-lahko da zvečer bo mal bl mraz, sicer pa odvisn kok zmrzljiv človk si-mal se hecam
Kolk vas gre to?(nikjer nism zasledila podatka)-pa odvisn kolk žensk, moških..pomoje se pa splača v en avto, pa mal manj cun sabo vzet, no sej to bote sami presodl, je pa manj stroškov ja.
Kolk vas gre to?(nikjer nism zasledila podatka)-pa odvisn kolk žensk, moških..pomoje se pa splača v en avto, pa mal manj cun sabo vzet, no sej to bote sami presodl, je pa manj stroškov ja.
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
chiqqa napisal/-a:ah, že tko bomo čist napokani..zdej sma še dilema al bit na komot pa z 2 avti it al z enim pa se mau garderobi odpovedat pa pršparat.. any ideas?
vedno je boljš vzet več kot manj, ker nikol ne veš kaj se lahko zgodi...
in tko kot je rekla blue eye, glede na vremesnke motnje, vzemi in dolge hlače in dolge rokave in štunfe in superge.
jst sm bla lani dobra, sm vzela štunfe, dolge hlače, dolgo majco, superg pa ne in sm mela same japanke a zebl me je k ps in sm v konkretnih primerih hodila v štnufih in japankah, drugač bi zmrznla
cgigga....hrane je najboljš čimveč s sabo nest, ker ponekod je res ful drago..sploh pa kar se tiče začimb, olja, kisa, moke in takih zadev, jst skos s sabo nosim, ker ni ekonomske računice da bi vse to dol kupovala.
ponavad mava vedno s sabo dve hladilne skrinje in eno gajbico za hrano ki e rab hladilnika in kukr se da tukej kupva in dol neseva.
pa tud tko je dobr, če se odpravljaš na kakšno dolgo vožnjo, moja mami zmeri speče dunajce in nama da za zraven za po poti, da nisva lačna...dost se naješ, pa še dobri so in so ful bolj vzdržljivi kot kakše salame in sendviči.
pa tud recimo za prvi dan nama zmeri njegova mami nardi čufte in pol jih dol samo pogrejeva, moja mami pa golaž za špagete, da ne rabva tam kupvat iz konzerv pa da ne rabva nevem kaj kuhat, ker sva pač na dopustu no za tri dni sva na tak način že preskrblena pa še pršparava
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Huh, kaj to use vlačte sabo na dopust ... K tkole berem, se mi zdi, kda greste sam jest dol, use ostalo je tko mal za zravn.
Mi nismo nikol nč tacga sabo vozil, razn kšnih sprotnih drobnarij, k se jih mogoče na Hrvaškem ne dobi, pa kej za pit pa mal za prgriznt, če se je dl cajta fural. Zarad tistih par kun, k jih bom dol več dala, me pa ja ne bo pobral. Sej grem na dopust z namenom uživancije, ne pa da bom šparala pa preračunavala usak evro/kuno/kerokol-valuto-pač. Kr nekih blaznih razlik sigurno ni.
Sploh pa js na morju oz dopustu tok mal jem, da je čis usen, če nč sabo ne uzamem.
Mi nismo nikol nč tacga sabo vozil, razn kšnih sprotnih drobnarij, k se jih mogoče na Hrvaškem ne dobi, pa kej za pit pa mal za prgriznt, če se je dl cajta fural. Zarad tistih par kun, k jih bom dol več dala, me pa ja ne bo pobral. Sej grem na dopust z namenom uživancije, ne pa da bom šparala pa preračunavala usak evro/kuno/kerokol-valuto-pač. Kr nekih blaznih razlik sigurno ni.
Sploh pa js na morju oz dopustu tok mal jem, da je čis usen, če nč sabo ne uzamem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
chiqqa napisal/-a:sam si ne predstavlam d si kr kuhaš tm k doma lol
Zakaj pa ne? Jst pa 14dni res ne mislim bit na kruhu in siru. Kakšen dan pojem kej bolj v izi, drugače pa kdaj (sploh zvečer), paše, da si spečem krompir pa mal solatke zraven, al pa kakšne testenine, mlečni riž... Men je to res fajn, tko, da se mi kuhat na morju res ne zdi nič takšnega.
Zadnjič spremenil renatka_, dne 04. Jul. 2007 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Vsak nardi kak se njemu najbolš zdi Sama tudi raje vzamem kaj za prve dni s sabo, da ni treba takoj letet v trgovino, pa na začetku če se še ne znajdeš v tistem kraju, to prav pride. se pa strinjam z Aloho, da se seveda ne gre na dopust, da bomo jedli dol .. Itak, da se gre uživat in to, sam neki je pa le treba kdaj pojest, a ne ?
Fight for your right!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:Huh, kaj to use vlačte sabo na dopust ... K tkole berem, se mi zdi, kda greste sam jest dol, use ostalo je tko mal za zravn.
jah sori, ampak nekateri pač nimamo denarja da ga bomo kr tko razmetaval, sicer pa ne vidim problema v tem, da nekej kupm v ljubljani če se mi bolj splača.
navsezadnje pa nismo vsi taki da nč ne jemo, sploh jst mam fanta ki zlo velik poje.in mu z užitkom tud tri ure kuham če je treba.
sicer pa opisujemo čist banalne zadeve ne opisujemo nekih extra kuhanj.men pač ni panike zrezkov spečt in krompirja skuhat, nasvezadnje se itak morm izogibat soncu med eno in tretjo uro popldne, tko da sm takrat večinoma v apartmaju, in če ne v postli z dragijom, pa za štedilnikom..in men je čist kul..
zame tud morje ni to da se bom cel dan izležavala, sej se mi odpne
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oh, purple, verjem, da se js ne hodm na morje izležavat ... use prej k to. In lih zarad tega nimam cajta jest, niti mi ne paše. Sploh pa umrem, da morm jest kšne zrezke pa kromper , če že kej, pol je to sadje, kornfleks pa zelenjava (predusm solate), lahke stvari u glaunem. In tega nimam kej sabo vlačt, kr obubožat od kupvanja paprik pa paradajzou na Hrvaškem pa res ne morš . Tko da ne vem o kašnem razmetavanju dnarja govoriš. Kuham pa na morju nikol, razn kšno juhco mogoče al pa testenine, pa še to bl na željo drugih (s tistimi, s kerimi pač grem), sam zase sigurn ne bi.
Sej ni panike, usak po svoje.
Sej ni panike, usak po svoje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov