Kaj vzeti za na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ah saj za v kamp tudi najbrž ne rabiš take omejitve, če maš velik prtljažnik
- OrionLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
Tale tema je blazno zanimiva... tako da moram še sama eno malenkost dodati... preverite veljavnost dokumentov (potni list, osebna izkaznica...), ker zna biti rahlo neprijetno ko vse spakiraš in natlačiš v avto, potem ti pa na meji povedo, da nimaš OK dokumentov...
Pa na tisto kartico, za evropsko zdravstveno zavarovanje ne pozabiti (+ originalni dopis ki ga dobiš zraven, če nameravate na počitnice na hrvaško).
Pa na tisto kartico, za evropsko zdravstveno zavarovanje ne pozabiti (+ originalni dopis ki ga dobiš zraven, če nameravate na počitnice na hrvaško).
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jest zmeri kakšne stare cosmote vzamem, pa knjige,...večinoma za na plažo, ko si pol itak pol dneva gor!!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
OrionLady napisal/-a:Tale tema je blazno zanimiva... tako da moram še sama eno malenkost dodati... preverite veljavnost dokumentov (potni list, osebna izkaznica...), ker zna biti rahlo neprijetno ko vse spakiraš in natlačiš v avto, potem ti pa na meji povedo, da nimaš OK dokumentov...
u ja, zdaj si me spomnila na to. sem vedela, da si jo moram zrihtati, ampak sem skoraj pozabila na to. sicer pa jo dobiš v roku 3-4 dni, če pa pozabiš in se zadnji dan spomniš, pa se mi zdi, da lahko greš na ZPIZ (nisem prepričana) in si tam zrihtaš pa dobiš takoj. neka malenkost je za plačati.
jaz moram dodati na svoj seznam palčke za ušesa in deodorant. komaj že čakam na morjeeee :ertrink:
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Evo Renatka, da ti pomagam, kaj so vse še rekle, da dopišeš:
- leče+tekočina+posodica
- spalka
- deka
- rjuhe (če gre kdo v apartma brez posteljnine ali pa nima spalk in spi na turbo maximusu)
- zdravstveno zavarovanje
- pri točki dokumenti dodaj: preveri veljavnost!
- pri fotoaparatu dodaj še polnilec
- plastične vrečke
- leče+tekočina+posodica
- spalka
- deka
- rjuhe (če gre kdo v apartma brez posteljnine ali pa nima spalk in spi na turbo maximusu)
- zdravstveno zavarovanje
- pri točki dokumenti dodaj: preveri veljavnost!
- pri fotoaparatu dodaj še polnilec
- plastične vrečke
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov