Kaj vzeti za na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
hehe kera tema mau pozno sm jo opazla ampak ok
no a začnem naštevat kaj vzeti...
ey prvo mesto zihr kondomi potem se pa mogoče še spovneš na kakšno brisačo pa kopalke pa kremco...mah sj ne rabiš toliko...cun pa tud zlo mau rabiš
no a začnem naštevat kaj vzeti...
ey prvo mesto zihr kondomi potem se pa mogoče še spovneš na kakšno brisačo pa kopalke pa kremco...mah sj ne rabiš toliko...cun pa tud zlo mau rabiš
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
*Lally* napisal/-a:*purple* napisal/-a:blue eye napisal/-a:Joj najhujš je Hrvaška kar se gostiln tiče-no da nau pomote, vrjetno niso vse take, sam jest mam slabe izkušnje-kamorkol sm šla, si mogu plačat ogromn dnarja pa še nč se nis najedu (razen če ne vzameš pice)-take mejhne porcije da ni res..
se čist strinjam s temle...hrvaške gostilne majo obupno majhne porcije in to ej tudi eden izmed največjih razlogov, poleg financ, zakaj redkokdaj hodim ven jest.in še tisto kar dobiš, dvojno plačaš kot v sloveniji
Podpis.
Kar je pa najhujš... redkokje dobiš dobro MORSKO hrano na morju, pice so sploh zanič, tko da... mi večinoma kuhamo sami doma v apartmaju.
uhjoj punce...kje se pa vi jeste, da tak male porcije dobite pa še to tak drage? Jst čist zmerej ko smo jedli v Crikvenici, Splitu, Sukošanu,Medulinu ... sem dobila normalno velike porcije (še pojedla nisem vsega) pa ful poceni. Jst zmeri fotru rečem, kak je na hrvaškem poceni...pa se cela familija naje in vsak pijačo al pa dve spije pa je enkrat cenejš k pa v sloveniji. Al pa sam mi potrefimo lih take restavracije...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
*ange|* maš pa srečo da naletite na take gostilne..no midva sva bla lansk let v fažani (pri puli) in sva pač jedla v mestu v eni restavraciji-in so ble tok mejhne porcije da ni res (kalamarov sam za vzorc), cena pa nabita..sej niso vse gostilne take, sigurn so kje tud dobre..
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
No evo... še moj seznam (pa če sem kej pozabla me spomnite):
OBLEKE: 20x gate, 5xmodrci, 5xhlače, 15xmajce, 5xpulover, 5xsrajce, 4xkavbojke, 4xtrenerka, 4xčevlji, 2xsuperge, 10xnogavice
HIGIENA: zobna krtačka, kaladont, kratača, gumice, milo, brisača, make-up, kreme, odstranjevalec mu, parfum, drobne pičkarije
OSTALO: rjuha, krpa, knjige, polnilci, laptop, fotoaparat, kamera, adapterji, mobitel
Pa preden začnete z , naj vas spomnem, da grem ke za 1 leto
OBLEKE: 20x gate, 5xmodrci, 5xhlače, 15xmajce, 5xpulover, 5xsrajce, 4xkavbojke, 4xtrenerka, 4xčevlji, 2xsuperge, 10xnogavice
HIGIENA: zobna krtačka, kaladont, kratača, gumice, milo, brisača, make-up, kreme, odstranjevalec mu, parfum, drobne pičkarije
OSTALO: rjuha, krpa, knjige, polnilci, laptop, fotoaparat, kamera, adapterji, mobitel
Pa preden začnete z , naj vas spomnem, da grem ke za 1 leto
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
tamala_181 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
no da še jez neki uprašam..pa ne me napadat prosm.. kok dnarja pa prbl mate s sabo če greste u kamp za en tedn? s tem da morte še čist use plačat? (ok..sabo mate obleke pa to.. kuhate pa ne same..)
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Hm...odvisno s kom greš. Če greš s svojmu lubijem gotovo rabiš manj denarja, kot pa, če greš s frendi, kjer veš, da boste še vsak dan žurali.
Jaz sem si vzela 400 kun za en teden, za v apartma, s tem, da imam vso hrano in vse že kupjeno. Se pravi imam denar bolj za v mesto, pa, če zmanjka hrane...
Jaz sem si vzela 400 kun za en teden, za v apartma, s tem, da imam vso hrano in vse že kupjeno. Se pravi imam denar bolj za v mesto, pa, če zmanjka hrane...
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Midva sva v enmu tednu zapravla cca. 3000 kun
Je pa res, da sva večinoma jedla zunaj, ker mi na pamet ni padlo, da bi v tistem najbolj vročem tednu junija kuhala v apartmaju, kjer sva jedla edino zajtrk in kaj malega pomalicala.
Poleg tega sva plačevala ležalnike na bazenu, se vrgla v preizkuševanje koktejlov, nabavla sm si en kup kiča, japonkic... skratka, res sva si privoščila in mi ni žal niti za eno kuno.
Je pa res, da sva večinoma jedla zunaj, ker mi na pamet ni padlo, da bi v tistem najbolj vročem tednu junija kuhala v apartmaju, kjer sva jedla edino zajtrk in kaj malega pomalicala.
Poleg tega sva plačevala ležalnike na bazenu, se vrgla v preizkuševanje koktejlov, nabavla sm si en kup kiča, japonkic... skratka, res sva si privoščila in mi ni žal niti za eno kuno.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
ja, vsak po svoje, ne vem, kako to misliš - na hrvaškem?
Men je blo pa prav kul, ker je bilo letos prvič, da mi ni bilo treba gledat na to, kolk bom zapravla in sva si res privoščila, kar nama je padlo na pamet, od hrane v gostilnah do koktejlov vsak večer v enmu barčku (če stane en 50 kun, midva pa sprobava ene 2-4 na večer, pol to kar nanese )
Men je blo pa prav kul, ker je bilo letos prvič, da mi ni bilo treba gledat na to, kolk bom zapravla in sva si res privoščila, kar nama je padlo na pamet, od hrane v gostilnah do koktejlov vsak večer v enmu barčku (če stane en 50 kun, midva pa sprobava ene 2-4 na večer, pol to kar nanese )
-
tamala_181 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
ej ful vam hvala...ful ste mi pomagale .. drgač grem pa itq u slovenijo tko da..
sj btw: ena kuna je tm nekje 30 sit?
sj btw: ena kuna je tm nekje 30 sit?
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Mimi_M čist fajn da sta si prvoščila, res super in če sta mela možnost zakaj pa ne
Drgač je pa odvisn kok keša, bolj več kot pa manj (da je še za rezervo), jest vzamem nekaj kun, ostalo evre za rezervo, baje da se bol splača ment dol iz evre v kune, kokr pa pr nas (to smo lansk let ugotovl)..kok bom letos vzela pa še ne vem..
Drgač je pa odvisn kok keša, bolj več kot pa manj (da je še za rezervo), jest vzamem nekaj kun, ostalo evre za rezervo, baje da se bol splača ment dol iz evre v kune, kokr pa pr nas (to smo lansk let ugotovl)..kok bom letos vzela pa še ne vem..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov