Jupiter staff
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
jih poznam kr dobr vse od prvega do zadnjega ...pa mi še vsejen ni noben sumljiv (zgleda d se res vsi dobr skrivajo al kako pol).
razn tistih gobic
razn tistih gobic
- christianna cruz
- Komunikatorka
tile so kokr tok novi , od tastarih (recmo lanskih ) so še Samo , Gusty , pa Dado ..hmmm...mogoče še kdo.
Ja Simona pa letos ni blo več na jupitru.
Ja Simona pa letos ni blo več na jupitru.
- christianna cruz
- Komunikatorka
letos prihaja nova ekipa , še boljših , bolj razigranih in bolj odštekanih hospitantk in hospitantov , ki že komaj čakajo da vidijo svoje prve maturantke in maturante
nekaj starih pa se poslavlja
nekaj starih pa se poslavlja
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
meni pa ekipa na našem maturancu (dolga leta nazaj) ni bila všeč. nekateri so bili v redu, ampak piko mi je šel pa res na živce pa kr neke igrice ... mi nismo bili tolko za to in če bi se odločali še enkrat, mislim, da večina ne bi bila za jupiter. še najboljše bi bilo, če bi si sami organizirali počitnice v grčiji, pa bi blo. sej potem smo drugo leto to tudi naredili
- christianna cruz
- Komunikatorka
nekaterim so animacije in animatorji všeč , drugim spet ne .....vsak termin se po nečem razlikuje od drugega , tako tudi maturanti od maturantov - isto se vodič od vodiča razlikuje
tudi vodičem (nasplošno na vseh agencijah) niso vsi maturanti kul, pa ajde...pogledaš 2x mal proti soncu, si zamisliš kako fajno generacijo, si neki zapoješ, in greš nasmejan naprej ....
so pa tudi zdaj maturantski izleti drugačni kot so bli včasih ...vse se spreminja iz leta v leto ...program,ekipa,hoteli .....
tudi vodičem (nasplošno na vseh agencijah) niso vsi maturanti kul, pa ajde...pogledaš 2x mal proti soncu, si zamisliš kako fajno generacijo, si neki zapoješ, in greš nasmejan naprej ....
so pa tudi zdaj maturantski izleti drugačni kot so bli včasih ...vse se spreminja iz leta v leto ...program,ekipa,hoteli .....
-
Lotta* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
christianna cruz se popolnoma strinjam s tabo. Men je blo recimor super ko sem šla na maturanca, drugim spet ne. Pač smo si različni...
Drugače se mi je pa use zdelo tako fajn, da sm imela ideje da bi tud sama kdaj poskusla delat kej takšnega kot je bit animator pri turistični agenciji al kej podobnga. ampak sej pravm....ena taka skrita želja je....mogoče pa pride kdaj do okoliščin.
Drugače se mi je pa use zdelo tako fajn, da sm imela ideje da bi tud sama kdaj poskusla delat kej takšnega kot je bit animator pri turistični agenciji al kej podobnga. ampak sej pravm....ena taka skrita želja je....mogoče pa pride kdaj do okoliščin.
- christianna cruz
- Komunikatorka
vedno je tko da enim je kul enim spet ne ...včasih se ma ceu termin super , včasih je 2 busom kul , uni tretji bus so pa čist nezadovoljni ...ali pa je samo 1 maturant na celem busu nezadovoljen - takrat najbrž razlogi za nezadovoljsto tičijo kje drugje kot pri vodičih , agenciji....
na mojem maturantskem izletu se nas je melo 2 busa super fino fajn , pol se ti pa najdejo junaki ki šele po prihodu domov začnejo jamrati da kaj vse ni blo kul - in vse to take stvari ki bi se rešile če bi tam takoj povedali vodiču, animatorji ...komurkoli ....
drugače pa Lotta* ....naj ne bo samo skrita želja ....lepo pogumno na kakšno agencijo , malo povprašat kakšne so možnosti, pa bojo povedali...
vsekakor verjemi da je dober občutek ko ti dajo priložnost
na mojem maturantskem izletu se nas je melo 2 busa super fino fajn , pol se ti pa najdejo junaki ki šele po prihodu domov začnejo jamrati da kaj vse ni blo kul - in vse to take stvari ki bi se rešile če bi tam takoj povedali vodiču, animatorji ...komurkoli ....
drugače pa Lotta* ....naj ne bo samo skrita želja ....lepo pogumno na kakšno agencijo , malo povprašat kakšne so možnosti, pa bojo povedali...
vsekakor verjemi da je dober občutek ko ti dajo priložnost
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
na našem maturantskem (sicer nismo šli z jupitrom ampak ker se glih o tem menite) pa se vodiči niso glih okvarjali z nami. drugače je blo super pa vse sam kolko smo se pogovarjali med sabo smo vsi oziroma vsaj večina pogrešali kake igrice na plaži/ob bazenu/kjerkoli, ki jih vidiš na slikah, da so se jih šli drugi na maturantskem izletu.
je pa baje (mene ni bilo poleg, so rekli tisti ki so bli) naša animatorka po tistem, ko ji je nekaj naših dijakov pri bazenu reklo, da jih naj animira (sicer v šali ampak vseeno), rekla da kako sovraži, ko ji kaj takega rečejo....mislim wtf zakaj si pa pol tam??
je pa baje (mene ni bilo poleg, so rekli tisti ki so bli) naša animatorka po tistem, ko ji je nekaj naših dijakov pri bazenu reklo, da jih naj animira (sicer v šali ampak vseeno), rekla da kako sovraži, ko ji kaj takega rečejo....mislim wtf zakaj si pa pol tam??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov