Južna Amerika

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

babyface***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a babyface*** » 05. Mar. 2006 16:52

Venezuela pa mene kr zanima tud poleg...Kube seveda !!!! :lol: :smilingplanet:
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
Uporabniški avatar
*Marshy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: KrAiNsTeRdAm

Neprebrana objavaNapisal/-a *Marshy* » 09. Mar. 2006 12:47

Jz mam v Argentini ene daljne sorodnike, sam se še nikoli nismo vidl :? , razen mojo babico poznajo in so jo tudi že obiskali tuki v slo...Pa ena je tuki živela eno leto, pa se je odločla, da gre nazaj, ker ji tuki niso preveč odgovarjali ljudje (zaprti, vse samo zase, način življenja,...)...
Jz pa upam, da mi bo ratal, da se preselim tja :razz: in da živim tam vsaj ene 5 let...
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 30. Jan. 2011 19:54

da malo razjasnimo pojme - Mehika ni v J Ameriki.
spodaj je zemljevid srednje Amerike, kamor spada tudi Mehika.
Slika

zemljevid J Amerike:
Slika

od J Amerike letos padejo Peru, Bolivija in Čile, zanimata me pa še Venezuela in Kolumbija, zaenkrat. :D
Zadnjič spremenil Veerle, dne 30. Jan. 2011 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
As your lover describes you, so you are.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 30. Jan. 2011 21:02

V bistvu je v Severni Ameriki, če gledamo kontinente :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 30. Jan. 2011 21:13

ajde, može. :D
As your lover describes you, so you are.
SunRose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2005
Kraj: UK

Neprebrana objavaNapisal/-a SunRose » 04. Feb. 2011 23:05

ja sej je velikokrat tko, d ko nekdo reče Južna Amerika v bistvu misli Latinska Amerika..

drugače pa ja, mene mika...in to zelo. Tako da bom poskusla čimprej realizirat;)
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 04. Feb. 2011 23:19

Jaz upam, da se še do konca leta vrnem v Peru... Jeeej, komaj čakam sonček in valove in pisco z ananasovim sokom čez celo leto :cool:
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 12. Mar. 2011 12:59

Jaz sem bila lani poleti v Kolumbiji en mesec. Priporocam - poceni, prijazni ljudje in se ne masovnega turizma.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 12. Mar. 2011 13:39

Baje ni tolk poceni. No, to je relativno, sam po tem, kar so mi pripovedovali, neprimerno dražja od sosednjega Ekvadorja, recimo. Bi pa jaz tudi šla, oziroma grem ob prvi priložnosti. Sem si vtepla v glavo, da moram zlesti do Ciudad Perdida.
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 12. Mar. 2011 19:37

_patchouli_ napisal/-a:Baje ni tolk poceni. No, to je relativno, sam po tem, kar so mi pripovedovali, neprimerno dražja od sosednjega Ekvadorja, recimo. Bi pa jaz tudi šla, oziroma grem ob prvi priložnosti. Sem si vtepla v glavo, da moram zlesti do Ciudad Perdida.

To sem tudi jaz slisala za Ekvador. Jaz nisem mela te sreče, ko sem bila v Snata Marti ki je izhodišče za trek, je bilo ful dezja. (sprehajal si se po vodi do gležnjev že po mestu.)
Cene so pa tako, odvisno kakšen stil potovanja imaš. Jaz sem šla na backpack varianto. Treku za Perdido pa cena pridno raste.....
Zadnjič spremenil kittybaby, dne 04. Feb. 2012 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 12. Mar. 2011 22:28

Ja itak backpack, a je še kaj drugega? :D

Za ene stvari se mi zdi vredno dat mal več denarja. Tak da ko bomo na tem, mi je vseen, pa če mi 500€ za tistih par dni zaračunajo. Jaz hočem tja in konec :D Tud če backpackaš, se mi zdi brezveze šparat na določenih stvareh, glede na to, da ne veš, kdaj bo spet šansa. Če sem enkrat tam, hočem videt, kar pač hočem videt, sej za to potujemo, ne? :) Pač doma en mesec dlje delaš, pa je. To sem ugotovila lani, ko mi budžet ni dopuščal Galapagosa in mi je najbolj od vsega žal za to :( Res te pride tist en teden tolk kot cel mesec potovanja, ampak jebatga, noben ni prišel z Galapagosa in rekel, da mu je bilo škoda denarja.
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 12. Mar. 2011 22:55

_patchouli_ napisal/-a:Ja itak backpack, a je še kaj drugega? :D

Za ene stvari se mi zdi vredno dat mal več denarja. Tak da ko bomo na tem, mi je vseen, pa če mi 500€ za tistih par dni zaračunajo. Jaz hočem tja in konec :D Tud če backpackaš, se mi zdi brezveze šparat na določenih stvareh, glede na to, da ne veš, kdaj bo spet šansa. Če sem enkrat tam, hočem videt, kar pač hočem videt, sej za to potujemo, ne? :) Pač doma en mesec dlje delaš, pa je. To sem ugotovila lani, ko mi budžet ni dopuščal Galapagosa in mi je najbolj od vsega žal za to :( Res te pride tist en teden tolk kot cel mesec potovanja, ampak jebatga, noben ni prišel z Galapagosa in rekel, da mu je bilo škoda denarja.

se cisto strinjam.
najboljse si je doma razcistit kaj hoces videt in delat pol:)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov