jezikovna potovanja v tujino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
NP Jaz sem vzela un transfer,ki ti ga EF omogoči (za plačilo seveda), za nazaj pa s taxijem (nas je šlo več pa nas ni tok prišlo). Za prvo ti mogoče vseeno priporočam transfer,ker ti je vse nepoznano...Hrana je tam-kar dobra, pa sem res izbirčna pa še vegeterjanka. Veliko sadja zjutraj, tudi polnozrnati kruh, tipično neameriško , večerja pa tud fajn, zdrava...Meni sta 2 obroka zadostovala za čez cel dan . Je pa hrana kot tudi pijača (sploh voda) tam kar draga, obleke cenejše Če te kaj zanima kar vprašaj.
Še pogled iz moje sobe
Še pogled iz moje sobe
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
Anč napisal/-a:ooj!
Mene zanima če gre kdo letos na Malto z Intelekto?
Mene je mal strah k grem sama pa slišala sm neki pritožb in zdej sploh ne vem kaj nej si mislm. A ma kdo kšne izkušne z Intelekto?
jaz se zanimam za to... samo verjetno ne bi šla z intelekto..oziroma se bom mogla še malo bolj pozanimati in to čim hitreje...
kko pa je to pri intelekti- a je k tisti ceni že poleg všteto še potapljanje ali moraš doplačati(in koliko)?
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ah, šele zdaj sem opazila tole temo, jaz pa sem pisala že v podobno temo Jezikovni tečaji.
Punce in fantje, imam eno oz. več vprašanj v zvezi z jezikovnim tečajem angleščine v tujini, natančneje New Yorku, Bostonu ali Miamiju (med temi tremi možnostmi variiram, ker se mi zdi zahodna obala ZDA zaenkrat še cenovno nedosegljiva). V mislih imam poletni jezikovni tečaj, vzela bi 2 ali 3 tedne (skupine nad 16 let). No, jaz bom kmalu stara 18 let, čeprav še toliko star v ZDA nisi polnoleten, če se ne motim, ali pač? No, to me kar tako obenem zanima, čeprav že s 17. leti lahko greš na ta tečaj. Torej, zanimajo me vaše izkušnje, če je že kdo bil kjerkoli v ZDA na tovrstnem jezikovnem tečaju, koliko znanja jezika je odnesel, je bilo dosti ogledov znamenitosti itd. (ker če greš nekam tako daleč, si seveda moraš ogledati mesto). S starši smo računali kaj je dražje in kolikor sem sama že prej gledala, je Miami neprimerljivo dražji od New Yorka, saj nima v ceno vključenih nič ogledov, ima polpenzion in ne polni penzion kot v NY, sezonski dodatek je še potrebno doplačati, ker je pač oblegano turistično mesto že čez leto, poleti pa valda še bolj, poleg tega so tudi stroški prevoza do šole, saj je rezidenca v sklopu hotela oddaljena od šole. Any experiences? Vsakršna informacija mi bo prav prišla.
Aja, sama sem bila na jezikovnem tečaju v Angliji pred štirimi leti, ampak znanja samega jezika nisem ravno največ pridobila, sploh ker smo bili Slovenci skupaj v istih sobah (no, med delavnicami smo se družili s tečajniki iz drugih držav).
Punce in fantje, imam eno oz. več vprašanj v zvezi z jezikovnim tečajem angleščine v tujini, natančneje New Yorku, Bostonu ali Miamiju (med temi tremi možnostmi variiram, ker se mi zdi zahodna obala ZDA zaenkrat še cenovno nedosegljiva). V mislih imam poletni jezikovni tečaj, vzela bi 2 ali 3 tedne (skupine nad 16 let). No, jaz bom kmalu stara 18 let, čeprav še toliko star v ZDA nisi polnoleten, če se ne motim, ali pač? No, to me kar tako obenem zanima, čeprav že s 17. leti lahko greš na ta tečaj. Torej, zanimajo me vaše izkušnje, če je že kdo bil kjerkoli v ZDA na tovrstnem jezikovnem tečaju, koliko znanja jezika je odnesel, je bilo dosti ogledov znamenitosti itd. (ker če greš nekam tako daleč, si seveda moraš ogledati mesto). S starši smo računali kaj je dražje in kolikor sem sama že prej gledala, je Miami neprimerljivo dražji od New Yorka, saj nima v ceno vključenih nič ogledov, ima polpenzion in ne polni penzion kot v NY, sezonski dodatek je še potrebno doplačati, ker je pač oblegano turistično mesto že čez leto, poleti pa valda še bolj, poleg tega so tudi stroški prevoza do šole, saj je rezidenca v sklopu hotela oddaljena od šole. Any experiences? Vsakršna informacija mi bo prav prišla.
Aja, sama sem bila na jezikovnem tečaju v Angliji pred štirimi leti, ampak znanja samega jezika nisem ravno največ pridobila, sploh ker smo bili Slovenci skupaj v istih sobah (no, med delavnicami smo se družili s tečajniki iz drugih držav).
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
JaNa napisal/-a:Hei!!
Jaz grem letos na Malto prek intelekte, zbrala sm si pustolovsko malto, pa tadi grem sama ...
O katerem programu si pa ti razmisljala Anč?
a lahko malo bolj podrobno poveš? klko si plačala...?
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
- JaNa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Jaz grem 13. 7. za 2 tedna, stanujem v hotelu (polni pezion), kjer se odvija tuda pouk.Ker sem si zbrala pustolovsko Malto je veliko dejavnosti po pouku, kot npr. potapljanje, surfanje, izleti, voznja z jadrnico, jahanje na plazi, v glavnem naj bi se veliko dogajalo.
Placala sem 18oo evrov,v toto ceno je vsteto vse(letalska vozovnica, hotel, izleti...
Vec pa si lahko preberes na intelektini strani (www.intelekta.si).
Placala sem 18oo evrov,v toto ceno je vsteto vse(letalska vozovnica, hotel, izleti...
Vec pa si lahko preberes na intelektini strani (www.intelekta.si).
-
nora_ovca - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: na sončni strani alp
Hey
js sm bla tud na Malti ene 3 leta nazaj, pol sm bla pa še v Londonu 2 leti nazaj. Oboje jezikovne počitnce so ble cool. Vsake so neki posebnga.
Js sm šla obakrat sama pa se mi ni nč hudga zgodil in ostajam v stikih s temi k sm bla, saj kar se slovencev tiče.
Aja drgač sm bla pa oboje z Academijo pa nimam nč prpomb.
js sm bla tud na Malti ene 3 leta nazaj, pol sm bla pa še v Londonu 2 leti nazaj. Oboje jezikovne počitnce so ble cool. Vsake so neki posebnga.
Js sm šla obakrat sama pa se mi ni nč hudga zgodil in ostajam v stikih s temi k sm bla, saj kar se slovencev tiče.
Aja drgač sm bla pa oboje z Academijo pa nimam nč prpomb.
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
-
gummibear * - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
Jaz grem tudi drugo leto. Šla bi v London, NY, Miami ali pa Nico. Zanimajo me cene za NY, Miami in Nico in pri kateri agenciji se najbolj splača.
Tiste, ki ste že bile v Nici. Kako to, da dobiš svoje stanovanje ?
Tiste, ki ste že bile v Nici. Kako to, da dobiš svoje stanovanje ?
- dasha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2008
heila!
no vem da ste velik napisal na to temo že..but mene zanima neki..js bi šla u VB ; je res irska bol poceni?, najcenejše možnosti..
uglavnem čimprej odgovorte ..še sledijo vprašanja
aia stara sm 15(:
p.s.: bolš družina al..?
čimprej prosim za odgovore ..
lahk tut na mail: dasy.simpleplan@hotmail.com
lp daša
no vem da ste velik napisal na to temo že..but mene zanima neki..js bi šla u VB ; je res irska bol poceni?, najcenejše možnosti..
uglavnem čimprej odgovorte ..še sledijo vprašanja
aia stara sm 15(:
p.s.: bolš družina al..?
čimprej prosim za odgovore ..
lahk tut na mail: dasy.simpleplan@hotmail.com
lp daša
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov