jezikovna potovanja v tujino

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Mar. 2008 19:48

Jaz sem bila v srednji šoli skoraj vsako leto...sedaj sem pa malo starejša (:D), pa bi takoj šla na kakšno podobno 14dnevno zadevo, recimo Španija, Italika, pa me zanima, če obstaja kakšna podobna zadeva za starejšo populacijo? K z najstniki res ne bi bila, k bi se počutila prestaro, hehe, eni 25letni Kitajci k se bojo ves čas učili pa tudi niso zame... :D

Torej, en jezikovni tečaj za študente in mlajše zaposlene, kjer se počne poleg jezika še vse živo in se gre konkretno žurat??
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 18. Mar. 2008 22:01

JaNa napisal/-a:no gre se za 3 tedne pa stane okrog 2100 evrov, ampak letalska karta se te pol stane dodatno okoli 900 evrov.(za stiri dni se se pa gre v hollywood, ki pa je tudi ze vstet v ceno).

pa ti se gres v spanijo spanscino ucit ali anglescino? pa kolko to priblizno stane ?

to se pravi vse skupaj 3000 € + denar za sabo. No, nevem sploh al je drag al ne. Nimam neke predstave.

drgač pa v Španijo bi se šla španščino, študirale smo za hostel, glede cen še pa nevem. Pa sej tut odhod ni 100%
ne znamo se organizirat =/

tista tvoja ponudba pa se fajn sliši, sam kje nej denar dobim :cry: :P
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 18. Mar. 2008 22:22

anahirbd napisal/-a:
drgač pa v Španijo bi se šla španščino, študirale smo za hostel, glede cen še pa nevem. Pa sej tut odhod ni 100%
ne znamo se organizirat =/
:P

Zakj pa ne grete prek Kompasa ali pa EF pa tdui kakšnih drugih tur. agencij? Za 2 tedna stane 1200 evrov pri družini. Pomoje ni najboljše bit v hostlu, že zaradi prehrane, pa nalooge dobiš ogromno itd. Raje idite na agencijo vprašat.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 19. Mar. 2008 18:12

Zvoncica napisal/-a:Jaz sem bila v srednji šoli skoraj vsako leto...sedaj sem pa malo starejša (:D), pa bi takoj šla na kakšno podobno 14dnevno zadevo, recimo Španija, Italika, pa me zanima, če obstaja kakšna podobna zadeva za starejšo populacijo? K z najstniki res ne bi bila, k bi se počutila prestaro, hehe, eni 25letni Kitajci k se bojo ves čas učili pa tudi niso zame... :D

Torej, en jezikovni tečaj za študente in mlajše zaposlene, kjer se počne poleg jezika še vse živo in se gre konkretno žurat??

Ti, če najdeš kaj pametnega za Španijo, prosim, napiši na forum. Drugače pa je bila ena kolegica v šoli Don Quijote v Valadollidu (Španija) in je bila zelo zadovoljna. Samo sredi poletja jaz nikakor ne bi šel v center države, ampak raje nekam ob morje. Nek drug kolega je bil v Alicanteju in je rekel, da je bilo zakon. Huh... še meni so se "pocedile sline".
netline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 19. Mar. 2008 18:15

shiva* napisal/-a:Zakj pa ne grete prek Kompasa ali pa EF pa tdui kakšnih drugih tur. agencij? Za 2 tedna stane 1200 evrov pri družini. Pomoje ni najboljše bit v hostlu, že zaradi prehrane, pa nalooge dobiš ogromno itd. Raje idite na agencijo vprašat.

Za dva tedna ti jaz sam zrihtam tečaj v kvalitetni šoli za 800€ vse vključeno. Samo ne vem pa kateri kraj, bi si izbral. :)
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 19. Mar. 2008 19:22

netline napisal/-a:
shiva* napisal/-a:Zakj pa ne grete prek Kompasa ali pa EF pa tdui kakšnih drugih tur. agencij? Za 2 tedna stane 1200 evrov pri družini. Pomoje ni najboljše bit v hostlu, že zaradi prehrane, pa nalooge dobiš ogromno itd. Raje idite na agencijo vprašat.

Za dva tedna ti jaz sam zrihtam tečaj v kvalitetni šoli za 800€ vse vključeno. Samo ne vem pa kateri kraj, bi si izbral. :)

tudi letalo, zavarovanje, taxe itd.?
lana4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lana4 » 02. Apr. 2008 15:46

kaj pa je kdo že bil za jezikovno potovanje v Eastbournu??? Ali pa v Oxfordu ? Kaj se bol splača iti?
netline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 05. Apr. 2008 10:52

shiva* napisal/-a:tudi letalo, zavarovanje, taxe itd.?

A seveda.
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Star. » 11. Apr. 2008 20:05

Ja..jz sm bla v Londonu pred 2 leti. in je blo ful ful ful dobr :) Hehe. Tko da ja..priporocam =)
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 14. Apr. 2008 19:53

netline napisal/-a:
shiva* napisal/-a:tudi letalo, zavarovanje, taxe itd.?

A seveda.

preko katere agencije pa?
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 14. Apr. 2008 23:02

Jaz sem šla prek EF, plačala kar veliko, vendar je bilo vredno vsakega tolarja :cool: .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
lana4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lana4 » 15. Apr. 2008 15:27

Kaj ve ste šle same al ste imela kake prijatle polek ??????
ker jaz bi ful šla pa nobeden noče it polek :? pa me je malo strah kak je tam organizirano pa to! :?
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BLUBABY » 16. Apr. 2008 17:30

Punce; je ktera že šla preko agencije education first? Jz se odločam za New York ali Miami? Mi katera lahko kej bolj priporoči? :D
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 16. Apr. 2008 18:34

Miami. si v internatu, spoznaš ful ljudi, plaža ob internatu,bazen, partiji, vreme, ljudje. sem šla pa sama in tako spoznala še več ljudi kot bi jih, če bi šla s kolegi..tak da brez skrbi, če greste same :cool:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BLUBABY » 16. Apr. 2008 18:37

O barby* hvala :wink: ..A si šla prav z EF to? Sej jz bom šla tud sama..edin mal me skrbi, kako bom z letališča najdla do te šole..A si ti taxi vzela? A v internatu imaš tudi hrano al si sam kupuješ? Oprosti k te zasuvam z vprašanji..sej veš babji firbc :D

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov