jezikovna potovanja v tujino

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 12. Avg. 2007 10:40

Joj jaz se tud zloo zelim iti na malto septembra, pa zbiram pogum, ker sama lih ne bi sla :) Bi pa sla v poletno solo al pa k kaksni druzini.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 12. Avg. 2007 18:53

Hej

A ksna agencija za tuje jezike-predvsem za studente je tud? K ne nameravam bit lih z 15 letnim folkom..ha ha :D
SE tud jz odpravlam septembra v anglijo-cilam bolj na irsko (ker je tud dost bolj ugodna)pa me zanimajo se kaksne agencije, poleg teh k ste jih ze nekateri navedl?
perdita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a perdita » 12. Avg. 2007 21:17

malo pobrskaj po netu. najbolje je, če si sama vse zrihtaš, je tudi najbolj ugodno. drugače pa ima kompas ponudbe jezikovnih šol za čez celo leto, kjer so večinoma starejši, ki pridejo na izpopolnjevanje za svoje področje.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 13. Avg. 2007 11:50

Ves sej brskam-sam me iz prve roke zanimajo informacije :D
Tud kompas sem ze gledala-pa ma v primerjavi z drugimi agencijami skor najdrazje, tko da brezveze :) Ze sama ponudba me ni pritegnila
a_nch_y
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a a_nch_y » 15. Avg. 2007 21:39

Hey!

Neki sm brala, da ste ble že dost na malti. Pa je katera vzela potapljaški tačaj? Se splača?

Tnx
**žuža**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **žuža** » 18. Avg. 2007 15:52

:D pozdravljene :) upam da uživate to poletje na polno.. jaz pa ju3 odhajam še na malto pred šolo da se še mal posončm :P mal mi je bed k nobenga ne poznam k gre ampak bo kar bo :) lep pozdrav :D
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 18. Avg. 2007 16:59

a_nch_y napisal/-a:Hey!

Neki sm brala, da ste ble že dost na malti. Pa je katera vzela potapljaški tačaj? Se splača?

Tnx

seveda se splača, kaj lepšega boš tam težko doživela!
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 19. Avg. 2007 12:28

Mene pa še zanima če je katera šla preko Intelekte v ZDA FORT LAUDERDALE - LAL?? Če je katera že bila tam naj prosim pove mnenje kako je bilo in vse kar je možno ;) Hvala :) :)
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 22. Avg. 2007 12:01

Pa kok dejansko odness od teh poletnih tečajev v tujini? al je mogoče res boljs it samo v druzino (se več naučis)? pa sj vem da je to odvisno od vsakega posameznika. :D
Missy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Missy_ » 25. Avg. 2007 7:59

Ojla...jst imam ful dobre izkušnje z učenjem jezika v tujini...in sicer pri 15 3 tedne v Oxfordu, pri 16 pa v Nici. V Oxfordu smo bli v študentskem domu, v Nici pa si dobil stanovanje.

Moj nasvet je, da greš kamor si želiš...spoznala boš ful velik folka iz različnih držav, čez dan boste mel predavanja, popoldne in zvečer pa pač delaš kar hočeš (ogledi, uživanje, žur).

Tko, da brez strahu :)
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 09. Sep. 2007 10:50

Evo se še vam enkrat oglašam. In sicer moja sestra se odloča med tremi državami in bi mi prišel prav vsak nasvet. in sicer:
-Malta :) ST. JULIANS European School of English
-Amerika :) FORT LAUDERDALE LAL
-Anglija :) The Abbey College

ima katera izkušnje glede teh šol? Prosim če bi mi potem napisala kaj po ZS ali pa sem gor. Hvala :razz:
JaNa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a JaNa » 17. Mar. 2008 17:57

Hei! Kolko vidim ze dolgo ni nišče nic omenjal jezikovna potovanja...ampak mene full zanima kam se splaca it...jaz mam zeljo da bi sla v San Diego, gre se za 3 tedne pa nimam nikoga za zraven pa prvic grem, je za prvic boljse iti v Anglijo ? :)

full bi bla vesela za vse informacije
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 17. Mar. 2008 18:21

jst sm se menla z eno da bi šle v španijo.

tole za v San Diego pa kok stane, pa kaj vse vključuje cena?
JaNa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a JaNa » 18. Mar. 2008 15:18

no gre se za 3 tedne pa stane okrog 2100 evrov, ampak letalska karta se te pol stane dodatno okoli 900 evrov.(za stiri dni se se pa gre v hollywood, ki pa je tudi ze vstet v ceno).

pa ti se gres v spanijo spanscino ucit ali anglescino? pa kolko to priblizno stane ?
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 18. Mar. 2008 19:34

JaNa napisal/-a:Hei! Kolko vidim ze dolgo ni nišče nic omenjal jezikovna potovanja...ampak mene full zanima kam se splaca it...jaz mam zeljo da bi sla v San Diego, gre se za 3 tedne pa nimam nikoga za zraven pa prvic grem, je za prvic boljse iti v Anglijo ? :)

full bi bla vesela za vse informacije

v angliji je super, če se hočeš naučit ang. jaz sem bila poleti v bourmouthu, blo super. družina je tak - odvisno akko naletiš. eni imajo študente samo zaradi denarja in jih imajo po 10 - taki se ravno ne bodo menli s tabo, drugi pa zato da spoznavajo nove ljudi in kulture. ponavadi imajo taki okrog 4 študente.
če še nisi 18 pa lahko kar pozabiš na kakšne žure. tam je RES ZELO strog nadzor nad pubi in klubi in no way da te not spustijo.
je zelo vetrovno, vreme se menjuje na 15 min, tak da glede vremena jaz nisem bila najbolj anvdušena. ti 1dnevni izleti npr. v oxford, bath, london niso kaj posebnega, niti kaj dosti ne vdiiš. tja te peljejo, pol ure imaš ogleda potem pa 3 ure sam hodiš okrog.
če še te zanima kaj vprašaj.

jaz grem letos verjetno v španijo za 2 ali 3 tedne. :)
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov