jezikovna potovanja v tujino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Hej
A ksna agencija za tuje jezike-predvsem za studente je tud? K ne nameravam bit lih z 15 letnim folkom..ha ha
SE tud jz odpravlam septembra v anglijo-cilam bolj na irsko (ker je tud dost bolj ugodna)pa me zanimajo se kaksne agencije, poleg teh k ste jih ze nekateri navedl?
A ksna agencija za tuje jezike-predvsem za studente je tud? K ne nameravam bit lih z 15 letnim folkom..ha ha
SE tud jz odpravlam septembra v anglijo-cilam bolj na irsko (ker je tud dost bolj ugodna)pa me zanimajo se kaksne agencije, poleg teh k ste jih ze nekateri navedl?
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
a_nch_y napisal/-a:Hey!
Neki sm brala, da ste ble že dost na malti. Pa je katera vzela potapljaški tačaj? Se splača?
Tnx
seveda se splača, kaj lepšega boš tam težko doživela!
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Mene pa še zanima če je katera šla preko Intelekte v ZDA FORT LAUDERDALE - LAL?? Če je katera že bila tam naj prosim pove mnenje kako je bilo in vse kar je možno Hvala
- Missy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ojla...jst imam ful dobre izkušnje z učenjem jezika v tujini...in sicer pri 15 3 tedne v Oxfordu, pri 16 pa v Nici. V Oxfordu smo bli v študentskem domu, v Nici pa si dobil stanovanje.
Moj nasvet je, da greš kamor si želiš...spoznala boš ful velik folka iz različnih držav, čez dan boste mel predavanja, popoldne in zvečer pa pač delaš kar hočeš (ogledi, uživanje, žur).
Tko, da brez strahu
Moj nasvet je, da greš kamor si želiš...spoznala boš ful velik folka iz različnih držav, čez dan boste mel predavanja, popoldne in zvečer pa pač delaš kar hočeš (ogledi, uživanje, žur).
Tko, da brez strahu
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Evo se še vam enkrat oglašam. In sicer moja sestra se odloča med tremi državami in bi mi prišel prav vsak nasvet. in sicer:
-Malta ST. JULIANS European School of English
-Amerika FORT LAUDERDALE LAL
-Anglija The Abbey College
ima katera izkušnje glede teh šol? Prosim če bi mi potem napisala kaj po ZS ali pa sem gor. Hvala
-Malta ST. JULIANS European School of English
-Amerika FORT LAUDERDALE LAL
-Anglija The Abbey College
ima katera izkušnje glede teh šol? Prosim če bi mi potem napisala kaj po ZS ali pa sem gor. Hvala
- JaNa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Hei! Kolko vidim ze dolgo ni nišče nic omenjal jezikovna potovanja...ampak mene full zanima kam se splaca it...jaz mam zeljo da bi sla v San Diego, gre se za 3 tedne pa nimam nikoga za zraven pa prvic grem, je za prvic boljse iti v Anglijo ?
full bi bla vesela za vse informacije
- JaNa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
no gre se za 3 tedne pa stane okrog 2100 evrov, ampak letalska karta se te pol stane dodatno okoli 900 evrov.(za stiri dni se se pa gre v hollywood, ki pa je tudi ze vstet v ceno).
pa ti se gres v spanijo spanscino ucit ali anglescino? pa kolko to priblizno stane ?
pa ti se gres v spanijo spanscino ucit ali anglescino? pa kolko to priblizno stane ?
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
JaNa napisal/-a:Hei! Kolko vidim ze dolgo ni nišče nic omenjal jezikovna potovanja...ampak mene full zanima kam se splaca it...jaz mam zeljo da bi sla v San Diego, gre se za 3 tedne pa nimam nikoga za zraven pa prvic grem, je za prvic boljse iti v Anglijo ?
v angliji je super, če se hočeš naučit ang. jaz sem bila poleti v bourmouthu, blo super. družina je tak - odvisno akko naletiš. eni imajo študente samo zaradi denarja in jih imajo po 10 - taki se ravno ne bodo menli s tabo, drugi pa zato da spoznavajo nove ljudi in kulture. ponavadi imajo taki okrog 4 študente.
če še nisi 18 pa lahko kar pozabiš na kakšne žure. tam je RES ZELO strog nadzor nad pubi in klubi in no way da te not spustijo.
je zelo vetrovno, vreme se menjuje na 15 min, tak da glede vremena jaz nisem bila najbolj anvdušena. ti 1dnevni izleti npr. v oxford, bath, london niso kaj posebnega, niti kaj dosti ne vdiiš. tja te peljejo, pol ure imaš ogleda potem pa 3 ure sam hodiš okrog.
če še te zanima kaj vprašaj.
jaz grem letos verjetno v španijo za 2 ali 3 tedne.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov