jezikovna potovanja v tujino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
no js sm šla na malto z academio, pa je blo men ful dobr, k smo skos žural, sam naučil se nismo pa čist nč
z EF-om sm šla pa v Ameriko in je blo ful vse organiziran pa to, sam prov velik svobode pa res nismo imel... tko d odvisn kva bi rada, a bi žurala al se ful naučila..
z EF-om sm šla pa v Ameriko in je blo ful vse organiziran pa to, sam prov velik svobode pa res nismo imel... tko d odvisn kva bi rada, a bi žurala al se ful naučila..
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Karja napisal/-a:no js sm šla na malto z academio, pa je blo men ful dobr, k smo skos žural, sam naučil se nismo pa čist nč
Če ne druzga si se naučila komunicirat z ljudmi. Razen če si bla s Slovenci skos?
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
ma ne sj smo se družl ful z drugimi pa to, sam recmo k sm šla v Ameriko sm bla edina Slovenka in sm se naučila res komad in nemšk in anglešk na Malti pa nism čist nč prdobila, zto k anglešk že dost znam in novga res nism zvedla praktično nč oz. ne eno besedo vaccine to je pa res vse... u bistvu če se res hočeš naučit je najbol d greš sam, med Nemce, Francoze, Špance, kva js vem kva še, k pol se morš res samo v tujmu jeziku pogovarjat
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Moja sestra (14) se je odločila da bo naslednje leto šla v anglijo preko agencije Twin na The Abbey College. Je katera že bila preko te agencije? Kako je bilo? Kakšni so bili urniki?
- perdita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2007
- Kraj: kranj
živjo!
no, js sm šla na jezikovne tečaje že 3x in nikol mi ni blo žov
prvič sm šla na abbey college s twinom - ful fajn k si skoz v kampusu in zmer neki delaš (sm se naučila kriket pa baseball za ženske igrat), jezika sm se pa tud neki naučila. pa ful je blo nigerijcev tm, tko daj blo res pestro.
pol sm šla s kompasom v bournemouth. je blo tud luštno. predvsem je bla fuuul dobra šola in smo se res velik naučil. na konc ti dajo celo opisno oceno, kr ti pol za naprej lah pomaga. je pa tm lepa peščena plaža, tko da se greš popoldne mirno lahko nastavljat soncu in so fajn počitnce. stanvala sm pr družini, k so bli fajn, ampak hrana pa v angliji res ni dobra, pa še deleč so stanval. sm pa res velik prdobila na angleščini. pa še izleti so bli zlo zanimivi in vse tud ful dobr organiziran.
no, lan sm šla pa z intelekto na malto... uuu, tm je pa blo žuranja sam na žalost sm bla spet pr family, kj bla ful deleč od vsega doma, še avtobus ni tja pelov, tko da sm dost za taksije porabla. drgač sm pa zlo dobr jedla pa prjazni so bli tud ful. šola je bl tko, saj v tisti k sm bla js. že testi so bli zanič. naučila se pa nism nč. drgač si pa cel dan zaposlen, kr je na čase tud dovgčas, ker ti pač kj ne paše delat. pa pr men so bli še ful strogi doma, tko da sm mogla bit ob polnoči doma ampak še vseen je blo fajn, nepozabno. tud dobre izlete majo. tud s prevozi je vse organiziran, sam če bi šel pa rad po svoje, morš pa sam plačat. pa če maš dobro leaderko, tko kt smo jo mel mi, je fuuul fajn, ker se lah zmenš, da greš mal po svoje
men je blo zmer super pa zlo je dobr k zej s prjatli obujaš spomine za nazaj...
no, js sm šla na jezikovne tečaje že 3x in nikol mi ni blo žov
prvič sm šla na abbey college s twinom - ful fajn k si skoz v kampusu in zmer neki delaš (sm se naučila kriket pa baseball za ženske igrat), jezika sm se pa tud neki naučila. pa ful je blo nigerijcev tm, tko daj blo res pestro.
pol sm šla s kompasom v bournemouth. je blo tud luštno. predvsem je bla fuuul dobra šola in smo se res velik naučil. na konc ti dajo celo opisno oceno, kr ti pol za naprej lah pomaga. je pa tm lepa peščena plaža, tko da se greš popoldne mirno lahko nastavljat soncu in so fajn počitnce. stanvala sm pr družini, k so bli fajn, ampak hrana pa v angliji res ni dobra, pa še deleč so stanval. sm pa res velik prdobila na angleščini. pa še izleti so bli zlo zanimivi in vse tud ful dobr organiziran.
no, lan sm šla pa z intelekto na malto... uuu, tm je pa blo žuranja sam na žalost sm bla spet pr family, kj bla ful deleč od vsega doma, še avtobus ni tja pelov, tko da sm dost za taksije porabla. drgač sm pa zlo dobr jedla pa prjazni so bli tud ful. šola je bl tko, saj v tisti k sm bla js. že testi so bli zanič. naučila se pa nism nč. drgač si pa cel dan zaposlen, kr je na čase tud dovgčas, ker ti pač kj ne paše delat. pa pr men so bli še ful strogi doma, tko da sm mogla bit ob polnoči doma ampak še vseen je blo fajn, nepozabno. tud dobre izlete majo. tud s prevozi je vse organiziran, sam če bi šel pa rad po svoje, morš pa sam plačat. pa če maš dobro leaderko, tko kt smo jo mel mi, je fuuul fajn, ker se lah zmenš, da greš mal po svoje
men je blo zmer super pa zlo je dobr k zej s prjatli obujaš spomine za nazaj...
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
jaz sem lani šla na hrvaško, dol na otok obonjan se učit angleščine.. men je blo vredu, enkrat smo šli na izlet, vsak dan smo meli 2× pouk.. meli smo bazen pa morje tko da je blo na izbiro kje si se kopau.. hrana pa ni bla nič posebnega... tja pa smo šli z avtobusom
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
- Kraj: Parmova - Ljubljana
Kaj pa jezikovni tečaji za Esperanto?
Je bil kdo?
Je bil kdo?
-
kate_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2007
učjra pršla iz malte!! blo je zaaakon, sami žuri... šla sm z intelekto bli smo v 4* hotelu ki je biu super! edino kar mi ni blo ušeč je blo to da smo se usak dan mogli vozit pou urce do placea kjer so ble aktivnosti, kar smo sli z ladjo je blo tudi zakon!:D leaderji so vsi bli waaaaw super razn dveh prasic:DD drugače pa smo skori usaki večer hodili v paceville- to je eno mestece pri st. juliansu kjer so same diskoteke!!:D uglaunem se vam splaca it:)))))
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
Ali je na Malti tudi tečaj za Esperanto?
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
Mi ne komprenas vian mesagxon. Amike, š3tof
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
OT
tale naš upokojenec ali posnema toneta fornezzija al je pa kr on al pa se men sam zdi....v glavnem dosaden je, skinte ga, če ne bo nč pametnega nikol povedal
tale naš upokojenec ali posnema toneta fornezzija al je pa kr on al pa se men sam zdi....v glavnem dosaden je, skinte ga, če ne bo nč pametnega nikol povedal
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov