jezikovna potovanja v tujino

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 12. Jun. 2006 2:34

el bou napisal/-a:jz sm bla skor skos okol in sm mela ful sreco da je nasa vodicka rekla da lahko hodmo sami po londonu ce smo v skupinci po 3... in smo skos sami raziskval in okol hodil in tko ful novga vidl, zvedl pa se naucil :)

Samo to, da so vas same pustili, da ste hodili po mestu okrog, pa se to otroci v tuji dezeli... :eek: ne vem no, meni se to prav strasno slisi (no, ce bi bila jaz na vasem mestu, bi mi bilo isto kul, ce se ne bolj... samo vseeno). Glede na to, koliko psihopatov je na svetu, bi bilo najmanj 3 male deklice popokati v kombi... :?

Pa to glede Malte, ko ste sli z Intelekto, ste bili zadovoljni? Ste dobili vse, kar so vam obljubili?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
WannaMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2006
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a WannaMe » 06. Feb. 2007 15:23

ei mene tut te zadeve ful zanimajo. A mi lahko daste kakšne linke (čimveč) kjer bi lahko zvedla tremine, cene, trajanje,..?
hvala :)
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 06. Feb. 2007 22:57

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 13. Feb. 2007 20:55

A lahko prosim katera pove približno ceno teh potovanj, ker na strani še ne piše :) hvala!
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
WannaMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2006
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a WannaMe » 13. Feb. 2007 21:55

EF sm se ful pozanimala...kar se tiče jezikovnih potovanj maš anglijo dražje kot kakšno ameriko je pa res, da ameriko si avion plačaš posebej...tuki na EF so jezikovna potovanja 16+ in maš anglijo od 240.000sit naprej (ja € se še nisem navadla :)) ... miami npr. je 270.000
odvisn..če si pri družini je cenejše...
Aja .. pa to je več al manj use za 3 tedne..kar je več potem doplačuješ
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 14. Feb. 2007 10:36

Ja odvisno za kako dolgo greš, koliko tam porabiš, kako daleč greš, kakšno intezivnost tečaja hočeš.. Sej imaš cene na netu :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 14. Feb. 2007 11:00

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 14. Feb. 2007 15:39

Najlepša hvala :wink:
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 14. Feb. 2007 16:54

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Sophie^ » 11. Mar. 2007 23:17

Z prijateljico se dogovarjama, da bi čez poletje odšle da kakšna 2-3 tedne v Nemčijo ali Avstrijo na tečaj nem. jezika.
Nisva navdušeni nad poletno šolo, zato sva razmišljali da bi odšle na lastno pest, v nek hostel ali k družini torej nekam, kjer si prepuščen sam sebi... Ima katera kaj izkušenj v tej smeri, potem naj piše prosim (stari sva 16 let) :)
a|s|a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a a|s|a » 12. Mar. 2007 19:11

Mene pa zelo mika it v Anglijo, zibelka angleščine pa to. Sam sem že 18 pa vidim, da ste kr mlajši kle ?? Sam vseen me zanima kake izkušnje mate kej z Anglijo, ker kraj, agencije?? Pa če ma kdo letos med počitnicami namen it kej tja '?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 25. Mar. 2007 18:19

js sm bla kar se ang tice u philadelphii in je blo noro..naucis se vec kot ti u soli nabijajo, ker se dejansko naucis KOMUNICIRAT in ne en miljon nepomembnih pravil k pol sliss da jih folk sploh ne uporabla..priporocam take izkusne ce si lah prvoste, men so placal okol 1mio pa pou za en mesc ziulenja tm!

drugac bi si pa js omisnla letos kasno francijo al pa nemcijo, namrec to bo treba se zlo upilit :D kakrsnakol inf ali izkusnja zlo dobrodosla
Zivljenje je piskotek!
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sunny_ » 24. Maj. 2007 15:17

oj, da osvežim malo temo...gre mogoče kdo letos poleti na tečaj ang. v Anglijo?!
valkum2004
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a valkum2004 » 27. Maj. 2007 10:50

hej..jst sm stara 18 let in sem bla lani v angliji-londonu za 12 dni..sla sem z agencijo twin,ki je imela najnizje cene in sm se mela ful dobr..slo nas je cel bus,ampak smo sli samo 3 v london,ostali so bili mlajsi in so sli nekam na podezelje s predstavnikom agencije..mi smo bili sami, v londonu so nas spustili z avtobusa,potem smo sami prisli-s taxijem do nasih druzin in smo bili vseskozi nenadzorovani..obvezno je bilo hoditi k pouku-samo 3 ure na dan,ampak to ni bil tak pouk kot tukaj,saj je blo super..spoznas tok velik ljudi iz celega sveta..noro,res..
Solo smo imeli ponavadi od 1-4.30 popoldne,prej si mel use frej..ucitelji so mladi in zabavni..vecinoma:)tudi druzina kjer sva bile midve s prjatlco je bila ful dobra..ziveli smo blizu sole,do tja sva se vozili z busom..v hisi so bili se 3 studentje z drugih drzav-nemec,italijan in rusinja..ta zenska pri kateri sva bile nama je takoj izrocila kjuc od hise in sva lahko prihajali in odhajali kadar sva hoteli..:)v ceno je bil ustet tudi zajtrk..ampak ni bil nevemkok dobr..kruha tkorekoc sploh ne poznajo:)samo toast in pomarancne marmelade..sm se pa ful navadla pit caj z mlekom,ki je ful dobr..res:)
za potovanje sva dale 170.000,s sabo pa sva vzele se 100.000...tja smo se peljali z busom,nazaj pa z letalom..med potjo smo se ustavili(za tja)se v parizu-za 1 dan in si ga ogledali ter obiskali Disneyland..
bla je res super izkusnja in letos grem najbrz tud tja,ja
:roll:
ce koga zanima se kej vec nej me kr uprasa :D

Valerija
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Traxie » 28. Maj. 2007 14:46

Jst sm bla pred 3 leti v Brightonu (angleska obala) za 3 tedne in je blo res noro. Sla sem prek Academie, cena je bla pa okol 300 al 400 tisoc sit.

Iz Slovenije smo ble na zalost same punce, smo se pa pol bol na tuje tipcke osredotocle in je blo full fajn ;). Drugac sva ble pa z eno kolegico skupi pr familji. Familija je bla full v redu, dal so nama kljuc in sva hodile domov kadar nama je pac pasal (ponavad sva sle kr na zadn bus).
Zvecer smo se zbiral na plazi, vecinoma ostali tujci iz nase sole, najdejo se tud kasni Londoncani k pridejo dol na enodnevni izlet (tko kokr gremo mi v iz Lj v Portoroz npr). Sarost je bla pa razlicna...Vecina je bla 16-19 se mi zdi.
Sola je bla v redu, sam mal sm se zajebala z maturitenim tecajem...Nc nism odnesla od njega pa vsak dan je blo treba bit ze ob 8h al 9h v soli. Tko da ne priporocam...
Full sm mela sreco, ker je bla v casu k sm bla jst dol v Brightonu Gay parada in je blo res noro - kaj to vse vidis :eek: . Tiste k se odlocate za Anglijo - Brighton je res 1A. Tko neke vrste angleski Amsterdam ;).

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov