jezikovna potovanja v tujino

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 08. Maj. 2008 16:26

dasha napisal/-a:heila!
no vem da ste velik napisal na to temo že..but mene zanima neki..js bi šla u VB ; je res irska bol poceni?, najcenejše možnosti..
uglavnem čimprej odgovorte ..še sledijo vprašanja :D
aia stara sm 15(:
p.s.: bolš družina al..?
čimprej prosim za odgovore ..
lahk tut na mail: dasy.simpleplan@hotmail.com
lp daša

ne vem kako je sicer je s cenami tečajev na irskem, ampak irska je draga - od hrane do drugih stvari.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
Anč
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anč » 09. Maj. 2008 19:23

ja jst grem na Freestyle Malto za 3 tedne...to se prav od 13.7 do 3.8. pa mislm d bomo dal okol 2000 evrov...mal mn sam tko nekak pač. Ja drgač mam pa polni penzjon pa tko mal vodene oglede pa to.
drgač sm pa tutjst hotla na pustolovsko malto pa so mi rekl d je to pač za mlajše in d je kt u zaporu in to...(jst sm stara 17)...in grem pač rajš na Freestyle Malto greš lahko zvečer tko vn pa u diskača pa to mnde je ful mn nadzorovan kao. Pa pustolovska malta je kokr so rekl daleč od središča pa to in zato je tak program...da so pač aktivnosti čez use.

še niki ane...jst bi se šla dol učit angleščino...a se sploh lahko kej naučiš če je ful slovencov okol?
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Sophie^ » 10. Maj. 2008 21:13

Hej...mene tudi zanima, koliko se dejansko naučiš na teh tečajih? Vem da je na to vprašanje možnih veliko odgovorov pa vseeno... Kje se največ naučiš (v šoli, med sošolci)... S prijateljicoo greva skupaj (Dunaj) ampak, greva z namenom se učiti in ne zabavati (no ja, to pride zraven, ampak osnovni namen nama je nemščina).
Kaj pa ocena v šoli se vam je izboljšala, pa če ja za koliko? in besedišče?

Prosim čimveeč podatkov, pa hvala v naprej

(jaz sem že cela panićna, čez 3 tedne potujem in me full skrbi, kako se bova gori znašli, glede na to, da se skoraj ne znama pogovarjati-vendar vseeno, komaj čakam =) )
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Maj. 2008 22:16

Zdej je že itak prepozno, ampak drugače pa mislim, da je napaka, da gresta s prijateljico skupaj. Fora jezikovnega tečaja v tujini je ravno to, da te vržejo v tujejezično okolje, potem pa plavaj. Če imaš pa ob sebi še eno Slovenko, se pa malo ena na drugo zaneseta, pa precej lažje skoz prideta, ampak tudi manj odneseta.
Uporabniški avatar
*shpela*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *shpela* » 12. Maj. 2008 18:49

caw dekleta! sm nova tle! jst grem letos na malto...prejsn let sm ze bla in sicer z solo ef! a gre katera letos? konc julija al pa augusta?
fajn se mejte!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Maj. 2008 18:54

Jaz bi šla, ampak bi mela s sabo vsaj enega/eno za družbo, da ne grem tja sama. Ravno ef sem gledala ponudbe že dlje časa nazaj. Kam pa nameravaš it? Drgač kar se tiče samega učenja pa koliko odnese kdo od tega... jaz sem pred leti šla s kolegico, pa mi ni blo žal, ker je lažje vse skupaj, pa sem vseeno dosti komunicirala v angleščini. Odneseš toliko kolikor se sam potrudiš oz. hočeš. :wink: Se zato tam ful več družiš s tujimi tečajniki.
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Sophie^ » 13. Maj. 2008 19:10

Ja sej, jaz tudi zaradi tega grem s kolegico,. da je vsaj malo lažje... MOj brat je bil pred leti, skupaj s punco in najboljšo priajteljico,pa se mi je ocena pri jeziku dvignila iz 2 na 4...ampak sem želela slišat čimveč mnenj o teh tečajih... po moje tudi čisto kolko dela si pripravljen vložit v to in koliko se potrudiš... Če greš pa tja samo da se zabavaš potem nič ne odneseš...
Mrs Marple
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Marple » 14. Maj. 2008 22:20

Ola, gre kdo mogoce v London z Intelekto? :?: :D
Uporabniški avatar
Anč
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anč » 25. Maj. 2008 12:55

ooj!

Mene zanima če gre kdo z intelekto v Worthing od 29.6. do 27.7.....
naša tamala gre pa bi kšno družbo mela :razz:
smartika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smartika » 04. Jun. 2008 19:03

heii. Mene pa ful mika jezikovno potovanje v Italijo. A je že bila katera? kateri kraj in predvsem katero šolo priporoča? :D kakšne pa so kaj cene? :razz:
Uporabniški avatar
BaLoNcEk.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: LjuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a BaLoNcEk.* » 05. Jun. 2008 15:14

jz sem bila pri 13 letih v angliji na jezikovnem tečaju. ni bilo drago in kar je najvažneje, imela sem se super :D šla sem z agencijo twin (http://www.twintur.com/mladina.html) , s katero lahko obiščeš tudi malto, pariz, berlin, irsko...
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 05. Jun. 2008 16:47

jaz pa grem v anglijo letos :D s twinom. pa sama grem... upam da bo kul
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Jun. 2008 17:20

Jaz sem tudi pred štirimi leti šla s Twinom, ampak je bilo brezveze, ker smo bile v sobi skupaj same Slovenke. :roll: Kakšen tečaj angleščine neki...
Uporabniški avatar
pikooolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pikooolina » 08. Jun. 2008 16:25

smartika napisal/-a:heii. Mene pa ful mika jezikovno potovanje v Italijo. A je že bila katera? kateri kraj in predvsem katero šolo priporoča? :D kakšne pa so kaj cene? :razz:

Hej. Si že kaj razmišljala kam in kdaj bi šla? Jaz bi tud namreč šla, samo ne vem ne kam ne kdaj :) drugače majo pa pri Lisi (jezikovna potovanja) ceneje kot pri Intelekti in EFju.
Samo_guitarrista
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Samo_guitarrista » 12. Jun. 2008 14:48

Hola, sem 23 letni študent. Iščem koga, ki bi konec poletja ali pa jeseni šel v jezikovno šolo španščine v Španiji (pomožnosti v Andaluziji) in si želi družbe. Pač vedno je boljše, če je še kdo zraven iz Slovenije, da ne greš sam. Kdor je zainteresiran mi lahko piše tudi na mail: samo_guitarrista@yahoo.com

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov