jezikovna potovanja v tujino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem bila v srednji šoli skoraj vsako leto...sedaj sem pa malo starejša (:D), pa bi takoj šla na kakšno podobno 14dnevno zadevo, recimo Španija, Italika, pa me zanima, če obstaja kakšna podobna zadeva za starejšo populacijo? K z najstniki res ne bi bila, k bi se počutila prestaro, hehe, eni 25letni Kitajci k se bojo ves čas učili pa tudi niso zame...
Torej, en jezikovni tečaj za študente in mlajše zaposlene, kjer se počne poleg jezika še vse živo in se gre konkretno žurat??

Torej, en jezikovni tečaj za študente in mlajše zaposlene, kjer se počne poleg jezika še vse živo in se gre konkretno žurat??
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
JaNa napisal/-a:no gre se za 3 tedne pa stane okrog 2100 evrov, ampak letalska karta se te pol stane dodatno okoli 900 evrov.(za stiri dni se se pa gre v hollywood, ki pa je tudi ze vstet v ceno).
pa ti se gres v spanijo spanscino ucit ali anglescino? pa kolko to priblizno stane ?
to se pravi vse skupaj 3000 € + denar za sabo. No, nevem sploh al je drag al ne. Nimam neke predstave.
drgač pa v Španijo bi se šla španščino, študirale smo za hostel, glede cen še pa nevem. Pa sej tut odhod ni 100%
ne znamo se organizirat =/
tista tvoja ponudba pa se fajn sliši, sam kje nej denar dobim

-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
anahirbd napisal/-a:
drgač pa v Španijo bi se šla španščino, študirale smo za hostel, glede cen še pa nevem. Pa sej tut odhod ni 100%
ne znamo se organizirat =/
Zakj pa ne grete prek Kompasa ali pa EF pa tdui kakšnih drugih tur. agencij? Za 2 tedna stane 1200 evrov pri družini. Pomoje ni najboljše bit v hostlu, že zaradi prehrane, pa nalooge dobiš ogromno itd. Raje idite na agencijo vprašat.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
- netline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
Zvoncica napisal/-a:Jaz sem bila v srednji šoli skoraj vsako leto...sedaj sem pa malo starejša (:D), pa bi takoj šla na kakšno podobno 14dnevno zadevo, recimo Španija, Italika, pa me zanima, če obstaja kakšna podobna zadeva za starejšo populacijo? K z najstniki res ne bi bila, k bi se počutila prestaro, hehe, eni 25letni Kitajci k se bojo ves čas učili pa tudi niso zame...
Ti, če najdeš kaj pametnega za Španijo, prosim, napiši na forum. Drugače pa je bila ena kolegica v šoli Don Quijote v Valadollidu (Španija) in je bila zelo zadovoljna. Samo sredi poletja jaz nikakor ne bi šel v center države, ampak raje nekam ob morje. Nek drug kolega je bil v Alicanteju in je rekel, da je bilo zakon. Huh... še meni so se "pocedile sline".
- netline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
shiva* napisal/-a:Zakj pa ne grete prek Kompasa ali pa EF pa tdui kakšnih drugih tur. agencij? Za 2 tedna stane 1200 evrov pri družini. Pomoje ni najboljše bit v hostlu, že zaradi prehrane, pa nalooge dobiš ogromno itd. Raje idite na agencijo vprašat.
Za dva tedna ti jaz sam zrihtam tečaj v kvalitetni šoli za 800€ vse vključeno. Samo ne vem pa kateri kraj, bi si izbral.

-
shiva* - Debatorica
netline napisal/-a:shiva* napisal/-a:Zakj pa ne grete prek Kompasa ali pa EF pa tdui kakšnih drugih tur. agencij? Za 2 tedna stane 1200 evrov pri družini. Pomoje ni najboljše bit v hostlu, že zaradi prehrane, pa nalooge dobiš ogromno itd. Raje idite na agencijo vprašat.
Za dva tedna ti jaz sam zrihtam tečaj v kvalitetni šoli za 800€ vse vključeno. Samo ne vem pa kateri kraj, bi si izbral.
tudi letalo, zavarovanje, taxe itd.?
-
shiva* - Debatorica
netline napisal/-a:shiva* napisal/-a:tudi letalo, zavarovanje, taxe itd.?
A seveda.
preko katere agencije pa?
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Miami. si v internatu, spoznaš ful ljudi, plaža ob internatu,bazen, partiji, vreme, ljudje. sem šla pa sama in tako spoznala še več ljudi kot bi jih, če bi šla s kolegi..tak da brez skrbi, če greste same 

Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
O barby* hvala
..A si šla prav z EF to? Sej jz bom šla tud sama..edin mal me skrbi, kako bom z letališča najdla do te šole..A si ti taxi vzela? A v internatu imaš tudi hrano al si sam kupuješ? Oprosti k te zasuvam z vprašanji..sej veš babji firbc 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov