hej..jst sm stara 18 let in sem bla lani v angliji-londonu za 12 dni..sla sem z agencijo twin,ki je imela najnizje cene in sm se mela ful dobr..slo nas je cel bus,ampak smo sli samo 3 v london,ostali so bili mlajsi in so sli nekam na podezelje s predstavnikom agencije..mi smo bili sami, v londonu so nas spustili z avtobusa,potem smo sami prisli-s taxijem do nasih druzin in smo bili vseskozi nenadzorovani..obvezno je bilo hoditi k pouku-samo 3 ure na dan,ampak to ni bil tak pouk kot tukaj,saj je blo super..spoznas tok velik ljudi iz celega sveta..noro,res..
Solo smo imeli ponavadi od 1-4.30 popoldne,prej si mel use frej..ucitelji so mladi in zabavni..vecinoma:)tudi druzina kjer sva bile midve s prjatlco je bila ful dobra..ziveli smo blizu sole,do tja sva se vozili z busom..v hisi so bili se 3 studentje z drugih drzav-nemec,italijan in rusinja..ta zenska pri kateri sva bile nama je takoj izrocila kjuc od hise in sva lahko prihajali in odhajali kadar sva hoteli..

v ceno je bil ustet tudi zajtrk..ampak ni bil nevemkok dobr..kruha tkorekoc sploh ne poznajo:)samo toast in pomarancne marmelade..sm se pa ful navadla pit caj z mlekom,ki je ful dobr..res:)
za potovanje sva dale 170.000,s sabo pa sva vzele se 100.000...tja smo se peljali z busom,nazaj pa z letalom..med potjo smo se ustavili(za tja)se v parizu-za 1 dan in si ga ogledali ter obiskali Disneyland..
bla je res super izkusnja in letos grem najbrz tud tja,ja
ce koga zanima se kej vec nej me kr uprasa
Valerija