Javna stranišča

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 10. Jul. 2010 16:01

Ne vem, jz mam vedno par tistih razkužilnih robčkov v denarnici. Ker kjer so fešte na prostem, da je dixi, si itak ne morš nikjer rok umit...vrata pa moraš nekak odpret. Pa tudi druge stvari, ki se jih dotikaš, npr. šank, da o denarju ne govorim...zdaj si pa predstavljaj, da greš jest potem, en dan prej je pa nekdo kozlal po tistem šanku :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a -barbi- » 10. Jul. 2010 23:02

Saj je vredi zadeva...

Kar se tiče pa javnih WCjev...nikoli !!! se ne vsedem na noben WC razen doma. restavracije, bifeji, dixiji, javni WCji sredi mest... bljak :P
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 11. Jul. 2010 12:34

heh, zanimiva zadeva...

Tud jaz se nikol ne vsedem na wc, razn doma in pri stari starših. Me je mama že ko sem mala bla učila, da se nikol ne vsedem na školjo, če pa že pol pa obvezno kilo papirja nametat gor :D
Vrata oz. kljuke pa ponavadi kar s komolcem odprem pa vrata z ritjo odrinem :D

Drgač so pa pr dixijih pa kaka šumica vlažilni/razkužilni robčki zlo priročni za umivanje rok :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 13. Jul. 2010 17:23

positive vibration napisal/-a:Ne vem, jz mam vedno par tistih razkužilnih robčkov v denarnici. Ker kjer so fešte na prostem, da je dixi, si itak ne morš nikjer rok umit...vrata pa moraš nekak odpret. Pa tudi druge stvari, ki se jih dotikaš, npr. šank, da o denarju ne govorim...zdaj si pa predstavljaj, da greš jest potem, en dan prej je pa nekdo kozlal po tistem šanku :D

ojojj noo :? :?: :roll:
Ma pol js ne bi smela na nubeni veselici NČ jest,NČ pit,NČ se dotikat sploh.xD.

Mal heca no :wink: sam tko js glede tega nisem tako "fina"-če lahko tko rečem. Ok,grem si umit roke,sam če sem pa lačna,pa sm bla prej pr šanku,grem vseeno jest. Saj tudi če je kdo bruhal,pač je,so že pospravil za njim :D hh.

Pa ful je odvisno od človeka drugače,kako si vzgojen,z kakšnega okolja prihajaš in potem nekatere stvari lažje tko rečeno prebavljaš,spet druge se ti gnusijo. Različni smo si! :)
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 14. Jul. 2010 7:22

Meni se bi to stvar gnuslo dat na školjko :tot:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Jul. 2010 9:01

playboy girl, ne da bi bla fina, hotla sn samo izpostavit to, da če se na wc-ju ničesar ne dotikaš, nisi s tem še nič kaj dosti naredil. Si pa umijem roke pred vsakršnim prehranjevanjem, ja, ker sem verjetno najbolj občutljiv človek na herpes, kar jih poznam :?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 15. Jul. 2010 19:30

Ja,ja..nism hotla biti nesramna.nit nič :wink:
SIcer pa vsak ima svoje zdravstvene težave..uf..herpes ne želim si ga imeti.. :roll:
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Avg. 2010 21:22

vasja9 napisal/-a:Javna stranišča na potovanjih so po navadi nekaj groznega. Se kdo ne strinja?

Če ignoriram dejstvo, da je tvoj post reklama...
Na potovanjih je večina stvari nehigieničnih. Javni prevoz (držala na avtobusih recimo), računalniške tipkovnice v cyber-kafičih, jedilni pribor, kozarci,... če se nekdo "boji" bakterij, se mu gladko zmeša, še preden sploh pride do javnega stranišča :)

Kaj je pa bistvena prednost tvojega produkta v primerjavi z običnim skret papirjem, pa ne vem.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Sep. 2010 15:50

Jaz nimam fobije pred bakterijami. Na potovanjih, so bli tut že skreti brez kotličkov v igri, greš pač do zidanega korita, zajameš vodo z malim plastičnim vedrom in s tem pičiš v skret in pol splakneš.
Nisem občutljiva na javne skrete, usedem se normalno, sicer na papir, položen na desko. Imam pa skos s sabo razkužilo in čistilne/intimne robčke.
Se strinjam z julio_.
As your lover describes you, so you are.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 26. Sep. 2010 12:13

Reklama.....

Če se ti wc zdi sporen se ne usedeš na školjko. Sem pa nedolgo nazaj zasledila en strokovni članek, da je veliko več bacilov na kljukah in tipkah v dvigalih kot na wc školjki.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 18. Nov. 2010 13:29

nujno zlo :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 31. Dec. 2010 8:13

Nevem, moje izkušnje z danskimi in švedskimi javnimi sekreti so super. Čisto ko suza, ogrevano ravno prav (ne da ti curek skoraj zmrzne, in ni ti blo prevroče not), lijaki z žajfo in razkužilom (tam sem bila še dolgo pred časi ptičje/prašičje gripe, norimi kravami...), stari je na enem moškem wcju celo enih 5 različnih časopisov zasledil ^^...

Edino kar mi je blo grozno, je to da so imeli pri enih doma ogrevan pokrov šklojke :S. tisto je pa res gnusno - ko da bi 2 s pred tabo nekdo gor sedel :mad:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 31. Dec. 2010 8:21

Jaz se pa skoraj vedno usedem na školjko, ker sicer imam precej težav, da sploh lahko grem na wc v nasprtonem primeru. Ampak lih zarad tega imam v torbici vedno razkužilo (tekoče) pa robčke, potem pa preventivno še papirčke položim na školjko. Brez tega pa res se tudi jaz res nikoli ne bi usedla. Edini minus tukaj je, da zna malo trajat vse skupaj :D :D :D

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]