Javna stranišča
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ne vem, jz mam vedno par tistih razkužilnih robčkov v denarnici. Ker kjer so fešte na prostem, da je dixi, si itak ne morš nikjer rok umit...vrata pa moraš nekak odpret. Pa tudi druge stvari, ki se jih dotikaš, npr. šank, da o denarju ne govorim...zdaj si pa predstavljaj, da greš jest potem, en dan prej je pa nekdo kozlal po tistem šanku
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
-barbi- - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
Saj je vredi zadeva...
Kar se tiče pa javnih WCjev...nikoli !!! se ne vsedem na noben WC razen doma. restavracije, bifeji, dixiji, javni WCji sredi mest... bljak
Kar se tiče pa javnih WCjev...nikoli !!! se ne vsedem na noben WC razen doma. restavracije, bifeji, dixiji, javni WCji sredi mest... bljak
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Franklin Delano Roosevelt
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
heh, zanimiva zadeva...
Tud jaz se nikol ne vsedem na wc, razn doma in pri stari starših. Me je mama že ko sem mala bla učila, da se nikol ne vsedem na školjo, če pa že pol pa obvezno kilo papirja nametat gor
Vrata oz. kljuke pa ponavadi kar s komolcem odprem pa vrata z ritjo odrinem
Drgač so pa pr dixijih pa kaka šumica vlažilni/razkužilni robčki zlo priročni za umivanje rok
Tud jaz se nikol ne vsedem na wc, razn doma in pri stari starših. Me je mama že ko sem mala bla učila, da se nikol ne vsedem na školjo, če pa že pol pa obvezno kilo papirja nametat gor
Vrata oz. kljuke pa ponavadi kar s komolcem odprem pa vrata z ritjo odrinem
Drgač so pa pr dixijih pa kaka šumica vlažilni/razkužilni robčki zlo priročni za umivanje rok
Yada, yada, yada...
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
positive vibration napisal/-a:Ne vem, jz mam vedno par tistih razkužilnih robčkov v denarnici. Ker kjer so fešte na prostem, da je dixi, si itak ne morš nikjer rok umit...vrata pa moraš nekak odpret. Pa tudi druge stvari, ki se jih dotikaš, npr. šank, da o denarju ne govorim...zdaj si pa predstavljaj, da greš jest potem, en dan prej je pa nekdo kozlal po tistem šanku :D
ojojj noo
Ma pol js ne bi smela na nubeni veselici NČ jest,NČ pit,NČ se dotikat sploh.xD.
Mal heca no sam tko js glede tega nisem tako "fina"-če lahko tko rečem. Ok,grem si umit roke,sam če sem pa lačna,pa sm bla prej pr šanku,grem vseeno jest. Saj tudi če je kdo bruhal,pač je,so že pospravil za njim hh.
Pa ful je odvisno od človeka drugače,kako si vzgojen,z kakšnega okolja prihajaš in potem nekatere stvari lažje tko rečeno prebavljaš,spet druge se ti gnusijo. Različni smo si!
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni se bi to stvar gnuslo dat na školjko
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
playboy girl, ne da bi bla fina, hotla sn samo izpostavit to, da če se na wc-ju ničesar ne dotikaš, nisi s tem še nič kaj dosti naredil. Si pa umijem roke pred vsakršnim prehranjevanjem, ja, ker sem verjetno najbolj občutljiv človek na herpes, kar jih poznam
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Ja,ja..nism hotla biti nesramna.nit nič
SIcer pa vsak ima svoje zdravstvene težave..uf..herpes ne želim si ga imeti..
SIcer pa vsak ima svoje zdravstvene težave..uf..herpes ne želim si ga imeti..
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
vasja9 napisal/-a:Javna stranišča na potovanjih so po navadi nekaj groznega. Se kdo ne strinja?
Če ignoriram dejstvo, da je tvoj post reklama...
Na potovanjih je večina stvari nehigieničnih. Javni prevoz (držala na avtobusih recimo), računalniške tipkovnice v cyber-kafičih, jedilni pribor, kozarci,... če se nekdo "boji" bakterij, se mu gladko zmeša, še preden sploh pride do javnega stranišča
Kaj je pa bistvena prednost tvojega produkta v primerjavi z običnim skret papirjem, pa ne vem.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jaz nimam fobije pred bakterijami. Na potovanjih, so bli tut že skreti brez kotličkov v igri, greš pač do zidanega korita, zajameš vodo z malim plastičnim vedrom in s tem pičiš v skret in pol splakneš.
Nisem občutljiva na javne skrete, usedem se normalno, sicer na papir, položen na desko. Imam pa skos s sabo razkužilo in čistilne/intimne robčke.
Se strinjam z julio_.
Nisem občutljiva na javne skrete, usedem se normalno, sicer na papir, položen na desko. Imam pa skos s sabo razkužilo in čistilne/intimne robčke.
Se strinjam z julio_.
As your lover describes you, so you are.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nevem, moje izkušnje z danskimi in švedskimi javnimi sekreti so super. Čisto ko suza, ogrevano ravno prav (ne da ti curek skoraj zmrzne, in ni ti blo prevroče not), lijaki z žajfo in razkužilom (tam sem bila še dolgo pred časi ptičje/prašičje gripe, norimi kravami...), stari je na enem moškem wcju celo enih 5 različnih časopisov zasledil ^^...
Edino kar mi je blo grozno, je to da so imeli pri enih doma ogrevan pokrov šklojke :S. tisto je pa res gnusno - ko da bi 2 s pred tabo nekdo gor sedel
Edino kar mi je blo grozno, je to da so imeli pri enih doma ogrevan pokrov šklojke :S. tisto je pa res gnusno - ko da bi 2 s pred tabo nekdo gor sedel
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jaz se pa skoraj vedno usedem na školjko, ker sicer imam precej težav, da sploh lahko grem na wc v nasprtonem primeru. Ampak lih zarad tega imam v torbici vedno razkužilo (tekoče) pa robčke, potem pa preventivno še papirčke položim na školjko. Brez tega pa res se tudi jaz res nikoli ne bi usedla. Edini minus tukaj je, da zna malo trajat vse skupaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]