Jahorina

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 25. Nov. 2006 20:22

Pozdrav... ;)

S kolegi smo se nekaj pogovarjali da bi šli smučat nekam, kjer bi blo poceni pa to, pa smo naleteli na nek katalog za Jahorino. Malo sem se gledal na netu, pa se mi zdi, da vse skupaj ni tak slabo. OK sedežnice že zgledajo bolj boge, samo to nas ne moti, dokler nas pripeljejo do vrha ;) 5 dnevna smučarska karta naj bi koštala ok. 55€(pri nas - na pohorju več staneta 2 dnevni karti).

Hotel, ki na slikah ne izgleda slabo ma tudi ugodne cene ok. 25€ na nočitev za eno osebo.

Zdaj pa me zanima če ima kdo informacije iz prve roke...je kdo že bil tam, smučal? Kake izkušnje imate...vglavnem vse ;)

LP
thebest ;)
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 03. Dec. 2006 16:09

zdravo!
mi hodimona jahorino že 4 leta. vsako leto najamemo vikendico (hiška z 10 ležišči) za 100€ na dan. to je res ugodna cena.
priporočam vam da žgano pijačo nesete s seboj ali se ustavite v sarajevu v mercator centru in tam kupte.
kar se tiče žičnic in smučišč... po smučiščih se neda prav dobro smučati, ker ratrakirajo enkrat dnevno (ratraku se umikajte!!!) in je ful folka k neznajo smučat pa te lahko kdo nabaše. izven smučišča je ful hudo, ker pač tam nobeden nezna smučat in jim ne pade na pamet da bi šli po celem snegu smučat. vidiš take padce teh balkanskih smučarjev, da ti na vožnji z sedežnico ni nikoli dolgčas. gužve in vrst na naprave ni.
kar se tiče nočnega življenja, je najboljš v lokalčku PEGY. ful prjazni so tam in k vidjo slovence so ful srečni, pa kdaj pa kdaj dobiš kakšno zastonj rundico.
jahorina zmaga!! letos gremo začetek marca za 8 dni. če te še kaj zanima pa ti lahko povem :)
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 03. Dec. 2006 16:12

še kar se tiče smučarske karte. dnevna karta stane 15€. ne splača se vam kupiti 5-dnevne, ker tam je vsak dan drugačno vreme. en dan megla, naslednji dan sneg, potem ful veter, sonček... ali pa naj vas pol kupi 5dnevne, ostali pa naj jih kupujejo kadar jih bodo potrebovali. mi smo lansko leto imeli zelo slabo vreme, in smo v 8h dneh imeli le 2 dni lepega vremena, tako da smo smučali 3, nekateri 5krat.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov