e_m_i napisal/-a:bo bo sneg
Sem brala v časopisu, da bo letos kar konkretna zima in to že kmal , če je kaj za verjet napovedim
blablabla, to so rekl tud lani.Ampak ok, bom reeees vesela, če so napovedal prou.
drgač pa terme..Brezveze...Mislm, tko..Postonjska jama je svetovni fenomen in je lepa in romantična (usaj za moje pojme) in se jo splača it pogledat.Prav tako recimo predjamski grad.Ok, notr ni neki zrihtan ful, je pa zanimiv vidt in spet romantičen plac.
Maš pa recimo eno destinacijo izmed najbolj romantičnih, na kateri se lahko zares pričakuje tudi sneg...Velika planina

Verjetno bosta kšno kučico težko dobila (v božično novoletnem času sploh ne), lahko gresta pa mal počikirat za en dan in na kakšen čajček.gor je res prekrasno lepo.
Maš recimo tud Bovec, če ostanemo v gorskih krajih.Če je lepo vreme, je tam res res res lepo.lahko si gresta ogledat še kšne ostanke soške fronte, pa v trdnjavo Kluže in recimo do Lepene in Trente.
zdej sicr nevem če to pozimi obstaja, ampak polet z balonom je tud zanimiva zadeva in lahko zlo romantična, pa še edinstvena vsekakor ne vsakodnevna izkušnja.
sam ne ga peljat na slovensko obalo, ker glede na Španske, bi mene blo kr mal sram