Izleti po Evropi (eno/dvo/tro dnevni)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, midva z biušim sva u centru Munchna vedno u eni hjuđ garaži auto pustila in je blo. Bl na easy k u Lublan.
Agencij ne maram, kr se mi ne da z nabasanim busom dvakat dl cajta trogat, hodt tko in tja kamor gre cela gruča, bit omejena s cajtom in aktiunostmi ... no go for me.
Midva greva zdej za tri dni u Dubrovnik, za božič pa na Dunaj, z Dunaja pa za par dni u Pariz . Nobene agencije, use lastna režija in iznajdlivost. Can't wait.
Agencij ne maram, kr se mi ne da z nabasanim busom dvakat dl cajta trogat, hodt tko in tja kamor gre cela gruča, bit omejena s cajtom in aktiunostmi ... no go for me.
Midva greva zdej za tri dni u Dubrovnik, za božič pa na Dunaj, z Dunaja pa za par dni u Pariz . Nobene agencije, use lastna režija in iznajdlivost. Can't wait.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
NOVO
Mogoče kdo pozna kakšno agencijo, al pa šolo kateri se lahko tudi drugi priključijo na vodeno ekskurzijo v Auswitch??
Ful bi šla rada, ker me ful zanima, pa ne najdem nkjer nč.Razen zdej za novo leto če se gre v Krakov, ampak v Krakov nebi šla.
Mogoče kdo pozna kakšno agencijo, al pa šolo kateri se lahko tudi drugi priključijo na vodeno ekskurzijo v Auswitch??
Ful bi šla rada, ker me ful zanima, pa ne najdem nkjer nč.Razen zdej za novo leto če se gre v Krakov, ampak v Krakov nebi šla.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
NOVO
Al pa za munchen-ški muzej?
Al pa za munchen-ški muzej?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Auschwitz brez Krakova bo bolj težko, ker je malo dolga vožnja za samo tisti dve urici ogledov
-
PuZa - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: s0mewheRe 0ver The RainB0w..
Hja, kolkr js vem je najkrajši možni ogled Auschwiza 6 ur. Usej tk so nam rekli ko smo bli marca tam. Drgač se pa splača it tut krakow pogledat, je tako luštno mesto.
..BaBy Anwh0w I`ll Get An0thEr T0y..
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
A je sploh kaj res pametnega za videt v Auswitchu in kaj? Vedno se samo govori kolk je to zanimivo za videt, samo mene pa zanimajo izkušnje res od nekoga ko je tam bil?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Tamarra* napisal/-a:A je sploh kaj res pametnega za videt v Auswitchu in kaj? Vedno se samo govori kolk je to zanimivo za videt, samo mene pa zanimajo izkušnje res od nekoga ko je tam bil?
Jaz sem bila ene tri leta nazaj v sklopu novoletnga potovanja v Krakow.
Name je naredil ful močen vtis, sploh ker sem si dejansko vse skupaj ogledala. Zadeva je ogromna, pa tud dobr ohranjena in vzdrževana. Je pa precej grozn - no vsaj men je blo, tko da potem ko sem pršla nazaj pa je bil čez 2 mesca Schindelerjev seznam na TV-ju ga nisem mogla gledat. Tam si namreč vse ogledaš, stražne stople, peči, zdi kjer so jih ustreljeval, osebne predmete, za celo sobo odrezanih las...
Bi pa vsene rekla, da si je to treba ogledat in se tud zamislt zraven.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hja, kolkr js vem je najkrajši možni ogled Auschwiza 6 ur. Usej tk so nam rekli ko smo bli marca tam. Drgač se pa splača it tut krakow pogledat, je tako luštno mesto.
Sicer je že kaka tri leta od tega, kar sem bila jaz tam, ampak definitivno nismo bli tam 6 ur. Ja, verjetno lahk ogled traja tud 6 ur, sej je ful veliko za videt, ampak mi smo bili max 4 ure, skupaj z drugim taboriščem (birkenau?) par km stran. pa tud če si 6 ur tam, do tja se voziš ene 12, 14 ur, pozimi v snegu še več.
krakow pa res vreden ogleda
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov