Izguba passporta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mononoke
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
NUJNO! kot kaže sem izgubila passport, sicer se še mrzlično išče sam se pripravljam na najslabšo varianto, da ga ni več. V sredo bi mogla it na Exit v Srbijo, za čez mejo pa se samo passport lahko uporabi.
Ali se da dobit začasno prepustnico za čez mejo, če ja, koliko stane in kok hitr se jo da dobit?
Kakršenkoli info dobrodošel!
Hvala
Ali se da dobit začasno prepustnico za čez mejo, če ja, koliko stane in kok hitr se jo da dobit?
Kakršenkoli info dobrodošel!
Hvala
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
**Daisy** napisal/-a:V Novem mestu dobiš passport v parih urah, za drugje pa ne vem.
aja?od kdaj pa to? jst sm kr doooolg čakal da sm ga dobila? edin če si šla direkt na mirage se na štenge pred vhod se usest
- mononoke
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Res? Sam v Novem mestu mene ne bodo sprejel verjetno, ker moraš delat pri svoji občini, ali pač? Mogoče katera ve kaj okoli tega? Čakalne dobe, a je nujno treba delat pri svoji občini itd.
Grem tud v Novo mesto, sam da ga dobim...
tnx
Grem tud v Novo mesto, sam da ga dobim...
tnx
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
**Daisy** napisal/-a:V Novem mestu dobiš passport v parih urah, za drugje pa ne vem.
Ja res je v 2 urah ti ga naredijo! ...so ga moji sosedi,ko je en dan predn je letela v tunizijo ugotovila da ima pretečen potni list in je šla v Novo mesto da so ji ga naredili! SIMPL
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jah sm pol je res treba tm zatežit k delajo da tkoj nardijo..drgač prou svinsko zavlačujejo
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
No, ampak če si prejšji passaport izgubila ni vse tako zelo preprosto. Najprej moraš iti na UE, da prejšnjega prekličeš, kar stane 2.000, potem moraš čakat ene 14 dni, da ga prekličejo v uradnem listu in šele potem lahko delaš novega. Prej ga ne moreš.
Je pa res, da če greš v Novo mesto, direkt tja kjer jih delajo, ga dobiš v parih urah. Ampak v tvojem primeru to ni mogoče, ker si ga IZGUBILA. To je mogoče, npr. če bi ti pretekel ali pa če ga sploh ne bi imela še izdanega.
Drugače pa za passaport lahko zaprosiš na katerikoli UE v Sloveniji, ker je odpravljena krajevna pristojost in ni nujno, da to delaš na svoji UE.
Upam, da sem ti kaj pojasnila.
Je pa res, da če greš v Novo mesto, direkt tja kjer jih delajo, ga dobiš v parih urah. Ampak v tvojem primeru to ni mogoče, ker si ga IZGUBILA. To je mogoče, npr. če bi ti pretekel ali pa če ga sploh ne bi imela še izdanega.
Drugače pa za passaport lahko zaprosiš na katerikoli UE v Sloveniji, ker je odpravljena krajevna pristojost in ni nujno, da to delaš na svoji UE.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
metuljčica napisal/-a:No, ampak če si prejšji passaport izgubila ni vse tako zelo preprosto. Najprej moraš iti na UE, da prejšnjega prekličeš, kar stane 2.000, potem moraš čakat ene 14 dni, da ga prekličejo v uradnem listu in šele potem lahko delaš novega. Prej ga ne moreš.
Vem da je malo off topic ampak a mogoce ves kam mors it osebno izkaznico preklicat, predvidevam da tud na UE?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]