Italija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
js tui lahko povem o italiji samo lepo...ceprav ne maram italijanskega jezika ker sem se ga v osnovni soli ucila 8let pa ga nimam pojma..ampak v italijo hodim smucat ker imajo super smucisca...urejena, bila sem s solo v firencah in tam imas res kai videt, res smo se nahodli amapk semj videla ogromno nasploh je tam veliko cerkva.in veliko je za nakupovat pa ni tako grado. bila sem v benetkah ki so res lepe, takoj bi sla se enkrat tam, res romanticno mesto in je vredno ogleda, bila sem tudi v gardalandu ki je super za sprostitev in dobro klapo zravn met..
na novo leto sem bila v milanu in je bilo tui nepozabno,milano je mesto mode in temu so primerne tudi cene izdelkov ki jih lahko kupimo tam in sploh zame ki sem obsedena z nakupovanjem...joj tako dobro:) in tui tam je veliko znamenitosti in res super...vredno obiska!:)
na novo leto sem bila v milanu in je bilo tui nepozabno,milano je mesto mode in temu so primerne tudi cene izdelkov ki jih lahko kupimo tam in sploh zame ki sem obsedena z nakupovanjem...joj tako dobro:) in tui tam je veliko znamenitosti in res super...vredno obiska!:)
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Jst sm biu do sedaj najdlje v Italiji v Milanu..o tem kako je bilo pa raje ne bi.
Neka piva..dražja od našega..in 3x slabša..
Da ne omenim kako so nas hoteli osleparit ko smo si želeli ogledat San Siro.
Od italije..v Toskano bi šeu edino. Drgač pa jih ne maram, ne njih kot njihovga jezika, njihovga vedenja ipd.
Neka piva..dražja od našega..in 3x slabša..
Da ne omenim kako so nas hoteli osleparit ko smo si želeli ogledat San Siro.
Od italije..v Toskano bi šeu edino. Drgač pa jih ne maram, ne njih kot njihovga jezika, njihovga vedenja ipd.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Toskana je tako lepa ... Tista pokrajina, arhitektura, super hrana ... Moram še kdaj tja, čeprav sem bila že dvakrat.
Všeč so mi tudi Benetke, kjer sem bila že trikrat. Pravijo sicer, da niso nič posebnega, da vse smrdi itd., ampak ko začutiš "dušo" tega mesta, vidiš, da so nekaj posebnega.
Všeč so mi tudi Benetke, kjer sem bila že trikrat. Pravijo sicer, da niso nič posebnega, da vse smrdi itd., ampak ko začutiš "dušo" tega mesta, vidiš, da so nekaj posebnega.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
lammy napisal/-a:A kera predlaga kakšen hostel ki je ugoden pa tko v redu?Sj vem , da bom tam sam spala, sam vseen:)Da ni kr en zanikrn kraj pa v bližini centra če ne celo v centru. Vsakršne informacije dobrodošle
Poglej na www.hostelworld.com ali www.hostel.com, tam izbiraš hostle po mestih. Ponavadi je zraven tudi ocena.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz se sploh ne spomnem več imen hostlov, v katerih sem bila.
Če bi rada, da ti katera svetuje, pa najprej napiši, za katero mesto te sploh zanima.
Če bi rada, da ti katera svetuje, pa najprej napiši, za katero mesto te sploh zanima.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja js sm bla u Italiji. U Benetkah...dobr pa po teh zabaviščnih parkih (Gardaland, Aqualand,Mirabilandija)...no pa vem da enkrt k smo pli s Francije smo se še nekje u Italiji ustavl na obali pa tm prespal v enmu hotelu.
Sicer je Italija po glavnih mestih zelooo draga država. Recimo u Benetkah je dost drago, samo majo pa trgovine da ti oči ostanejo gor....vidš tut en ceu kup klošarije...k sedijo mamce po tleh pa te prosjo za dnar...grozn...
Rada bi pa še obiskala Milano, Rim....ma šla bi enkrt po celi Italiji...sj mislva s tipm it z motorjem ta poletje...upam da se bo uresničl
Sicer je Italija po glavnih mestih zelooo draga država. Recimo u Benetkah je dost drago, samo majo pa trgovine da ti oči ostanejo gor....vidš tut en ceu kup klošarije...k sedijo mamce po tleh pa te prosjo za dnar...grozn...
Rada bi pa še obiskala Milano, Rim....ma šla bi enkrt po celi Italiji...sj mislva s tipm it z motorjem ta poletje...upam da se bo uresničl
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Zanima me glede hostlov - kaj jih obvezno moraš preko neta rezervirat ali lahko ko si v mestu greš v hostel in pač rečeš če imajo kakšno postlo prosto?
drugače pa poleti nameravama s kolegico iti v italijos interrailom za 14 dni. 10 dni ogledov in 4 dni kopanja. kje v itaiji so najboljše plaže? (ne na otokih).
drugače pa poleti nameravama s kolegico iti v italijos interrailom za 14 dni. 10 dni ogledov in 4 dni kopanja. kje v itaiji so najboljše plaže? (ne na otokih).
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov