istra
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Hey hey!
Js mam pa en problem ...kr mam zdravstvene težave, si ne upam daleč na morje. Drugač pa še nikol nism bla v istri al pa tok blizu na morju , vedno smo šli dol čist v južno dalmacijo..in zdj me zanima če ve ktera za kak fajn kraj, ki ma lepo plažo pač kamenčki recimo pa da je folka kej.. pač da maš zvečer kam za it ane.. razmišlala sem tk recimo do krka bi še šla al pa mogoč še do raba... prosim če mi ktera kej pove.. kr na netu maš sliko od daleč ponavadi pol itak ne veš kakšna je plaža pa to... pa da ni zvečer tuga slučajn..
Js mam pa en problem ...kr mam zdravstvene težave, si ne upam daleč na morje. Drugač pa še nikol nism bla v istri al pa tok blizu na morju , vedno smo šli dol čist v južno dalmacijo..in zdj me zanima če ve ktera za kak fajn kraj, ki ma lepo plažo pač kamenčki recimo pa da je folka kej.. pač da maš zvečer kam za it ane.. razmišlala sem tk recimo do krka bi še šla al pa mogoč še do raba... prosim če mi ktera kej pove.. kr na netu maš sliko od daleč ponavadi pol itak ne veš kakšna je plaža pa to... pa da ni zvečer tuga slučajn..
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
En del so kamenčki en del pa skale (da se lahko fajn sončiš na njih in skačeš v morje). Iz kampa v mesto je okoli 2km, samo vozi avtobus ful pogosto. Midva sma bla izven sezone, pa je blo še vseen velik ljudi. Men je blo zlo všeč, ker imaš v mestu tut kaj za videt. Najbolš je pa tak to, da ni daleč od Pule slovenski Mercator
-
bucka_* - Komunikatorka
gregalina a se mogoče spomniš ime kampa? al pa kraja če ma mogoče kakšno ime.. al naselje?pa če so tam tud kakšni apartmaji al je sm kamp.. js sm gledla zdej po netu glede pule in mi ful kr neke osamljene kraje vn iz pule najde.. pač iščem bol poceni vrjanto tk da hoteli itd odpade..
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
bucka_* napisal/-a:Zdj sm si rezervirala na krku v mestu krku.. a je ž bla kera tam.. mislim a maš zvečer kam it vn kakšna diskoteka mogoče? Al je to bol kakšno selo no upam da mi bo kterka kej povedla zdj ..
kaj ti gres sama na morje?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
uf Istra istra mi ne potegne lih.Na prvem mestu folk, ker je res grozen.na drugem pa je preveč folka povsod+umazano morje+umazane plaže.Sploh v okolici pule so kar na kamnjih v morju cele palsti nafte in ko iz vode prideš smrdiš dobesedno po nafti
je pa lepo V Medveji pri Opatiji -->KLIK
Samo je pa dost gužve tam
Drugače pa sej koneckoncev je Krk tud blizu, pa je dosti lepše tam in na določenih koncih veliko manj obljudeno kot pa v Istri.
ups, sm šele zdej vidla da si že rezervirala Krk
mesto Krk..tko no, kr veliko, veliko đinđminđ, lokalčki, restavracije..men je kr kul tam
je pa lepo V Medveji pri Opatiji -->KLIK
Samo je pa dost gužve tam
Drugače pa sej koneckoncev je Krk tud blizu, pa je dosti lepše tam in na določenih koncih veliko manj obljudeno kot pa v Istri.
ups, sm šele zdej vidla da si že rezervirala Krk
mesto Krk..tko no, kr veliko, veliko đinđminđ, lokalčki, restavracije..men je kr kul tam
-
bucka_* - Komunikatorka
red_rose napisal/-a:bucka_* napisal/-a:Zdj sm si rezervirala na krku v mestu krku.. a je ž bla kera tam.. mislim a maš zvečer kam it vn kakšna diskoteka mogoče? Al je to bol kakšno selo no upam da mi bo kterka kej povedla zdj ..
kaj ti gres sama na morje?
Ne ne grem sama na morje.. s fantom grema... sm pač v ednini napisala Kaj bi pa sama delala hehe..
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
Kamp Valkanela v Vrsarju je super za mlade po mojih izkušnjah, sicer je plaža kamnita ampak imaš ogromno možnosti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov