Irska&Škotska v dveh tednih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mejčkeno sem pogledala, pa sem našla samo za Dublin.
Torej za letos planirava iti s prijateljico - kot že omenjeno v naslovu - približno en teden Irske in nato en teden Škotske. Dejansko greva za 16 dni.
A je že šel kdo na kaj podobnega?
Zaenkrat je splanirano (se mi zdi):
Dublin 3 dni
Galway 3 dni
Belfast 2 dni
pol pa počasi na Škotsko. A se splača it z ladjo, a nej vzameva kakšen cheap let, ali kdo kaj posebnega svetuje?
Greva pa z backpacki, spiva po hostlih, sva na low budgetu. As usual
IRSKA:
Po Dublinu sem slišala, da je kul si izposoditi kolesa?
ŠKOTSKA:
a je šel kdo v hribe kej hoditi?
Zelo bom vesela kakršnikoli napotkov, za katerokoli državo
(recimo kakšne so bile kej temperature tam, a zna kej pihat, a res non stop dežuje k pol rabim eno pelerino za par €, hehe, a je kej za žurat v Galwayu, a so sploh kakšni dobri tipi dol, a nosijo Škoti res kilte, pa če mal zapiha, so kr brez hlač spodi hahaha šala, kje se splača jest, hostli valda majo pralnice zraven, a moram kaj posebnega vedeti glede javnih prevozov, itd. Skratka take resne in malo manj resne stvari).
Upam, da mi bo kdo povedal kaj zanimivega, pa da niste že vse na dopustu
Če je že kdo bil, lahko tudi kakšne lepe slikice prilepi. Da vidimo, česa res ne smemo zamuditi
Torej za letos planirava iti s prijateljico - kot že omenjeno v naslovu - približno en teden Irske in nato en teden Škotske. Dejansko greva za 16 dni.
A je že šel kdo na kaj podobnega?
Zaenkrat je splanirano (se mi zdi):
Dublin 3 dni
Galway 3 dni
Belfast 2 dni
pol pa počasi na Škotsko. A se splača it z ladjo, a nej vzameva kakšen cheap let, ali kdo kaj posebnega svetuje?
Greva pa z backpacki, spiva po hostlih, sva na low budgetu. As usual
IRSKA:
ŠKOTSKA:
a je šel kdo v hribe kej hoditi?
Zelo bom vesela kakršnikoli napotkov, za katerokoli državo
(recimo kakšne so bile kej temperature tam, a zna kej pihat, a res non stop dežuje k pol rabim eno pelerino za par €, hehe, a je kej za žurat v Galwayu, a so sploh kakšni dobri tipi dol, a nosijo Škoti res kilte, pa če mal zapiha, so kr brez hlač spodi hahaha šala, kje se splača jest, hostli valda majo pralnice zraven, a moram kaj posebnega vedeti glede javnih prevozov, itd. Skratka take resne in malo manj resne stvari).
Upam, da mi bo kdo povedal kaj zanimivega, pa da niste že vse na dopustu
Če je že kdo bil, lahko tudi kakšne lepe slikice prilepi. Da vidimo, česa res ne smemo zamuditi
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
U, ne vem kakšne so kej cene, ampak jz bi to šla probat, če ne bi blo predrago.Zvoncica napisal/-a:pol pa počasi na Škotsko. A se splača it z ladjo, a nej vzameva kakšen cheap let, ali kdo kaj posebnega svetuje?
Ijoooj, dej to pa zame sprobi, prosim.Zvoncica napisal/-a:IRSKA:
http://www.dublinbikes.ie/
Kdaj bi pa šla?Zvoncica napisal/-a:(recimo kakšne so bile kej temperature tam, a zna kej pihat, a res non stop dežuje )
Ne vem a sem jz mela srečo takrat (pomlad/poletje) al je res tako - sploh ni tolk deževno kot bi so človek mislil. Ja, zna bit dosti oblačno, ko piha tud močno piha, mogoče kšno rosenje se lahko zgodi, temperature do 25°C (mene je zeblo ). Jesen zna bit pa še bolj oblačna in deževna..
Sicer druzga velik ne znam povedat, edin glede Dublina (vabljena v temo Irska - Dublin ).
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Draga moja, grem v četrtek
In sem si danes že kupila ful lepe adidas superge za aerobiko, da jih bom mela za po ogledih, hahaha...k pač morajo zgledat lepe&morajo bit ibr udobne, pa še en windstopper
Pridem prečekirat Dublin jutri, zdej je glih polčas fuzbala hehe
In sem si danes že kupila ful lepe adidas superge za aerobiko, da jih bom mela za po ogledih, hahaha...k pač morajo zgledat lepe&morajo bit ibr udobne, pa še en windstopper
Pridem prečekirat Dublin jutri, zdej je glih polčas fuzbala hehe
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^wiii, kul, pol ti pa ne bi smel bit hudega z vremenom (*tok tok*, da nauta preveč mokre ).
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov