Irska&Škotska v dveh tednih

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2010 14:24

Mejčkeno sem pogledala, pa sem našla samo za Dublin.

Torej za letos planirava iti s prijateljico - kot že omenjeno v naslovu - približno en teden Irske in nato en teden Škotske. Dejansko greva za 16 dni.

A je že šel kdo na kaj podobnega?

Zaenkrat je splanirano (se mi zdi):
Dublin 3 dni
Galway 3 dni
Belfast 2 dni

pol pa počasi na Škotsko. A se splača it z ladjo, a nej vzameva kakšen cheap let, ali kdo kaj posebnega svetuje?

Greva pa z backpacki, spiva po hostlih, sva na low budgetu. As usual :D

IRSKA:
Po Dublinu sem slišala, da je kul si izposoditi kolesa?

ŠKOTSKA:
a je šel kdo v hribe kej hoditi?

Zelo bom vesela kakršnikoli napotkov, za katerokoli državo :)

(recimo kakšne so bile kej temperature tam, a zna kej pihat, a res non stop dežuje k pol rabim eno pelerino za par €, hehe, a je kej za žurat v Galwayu, a so sploh kakšni dobri tipi dol, a nosijo Škoti res kilte, pa če mal zapiha, so kr brez hlač spodi hahaha šala, kje se splača jest, hostli valda majo pralnice zraven, a moram kaj posebnega vedeti glede javnih prevozov, itd. Skratka take resne in malo manj resne stvari).

Upam, da mi bo kdo povedal kaj zanimivega, pa da niste že vse na dopustu :)

Če je že kdo bil, lahko tudi kakšne lepe slikice prilepi. Da vidimo, česa res ne smemo zamuditi :razz:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jul. 2010 16:50

Zvoncica napisal/-a:pol pa počasi na Škotsko. A se splača it z ladjo, a nej vzameva kakšen cheap let, ali kdo kaj posebnega svetuje?
U, ne vem kakšne so kej cene, ampak jz bi to šla probat, če ne bi blo predrago. :)
Zvoncica napisal/-a:IRSKA:
Po Dublinu sem slišala, da je kul si izposoditi kolesa?
Ijoooj, dej to pa zame sprobi, prosim. :D
http://www.dublinbikes.ie/
Zvoncica napisal/-a:(recimo kakšne so bile kej temperature tam, a zna kej pihat, a res non stop dežuje )
Kdaj bi pa šla?
Ne vem a sem jz mela srečo takrat (pomlad/poletje) al je res tako - sploh ni tolk deževno kot bi so človek mislil. Ja, zna bit dosti oblačno, ko piha tud močno piha, mogoče kšno rosenje se lahko zgodi, temperature do 25°C (mene je zeblo :D). Jesen zna bit pa še bolj oblačna in deževna..
Sicer druzga velik ne znam povedat, edin glede Dublina (vabljena v temo Irska - Dublin :)).
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2010 20:24

Draga moja, grem v četrtek :razz:

In sem si danes že kupila ful lepe adidas superge za aerobiko, da jih bom mela za po ogledih, hahaha...k pač morajo zgledat lepe&morajo bit ibr udobne, pa še en windstopper

Pridem prečekirat Dublin jutri, zdej je glih polčas fuzbala hehe :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Jul. 2010 0:11

^^wiii, kul, pol ti pa ne bi smel bit hudega z vremenom (*tok tok*, da nauta preveč mokre :)).

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov