Irska - Dublin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
theNinna s katero letalsko družbo pa si/boš letela? Koliko je prišla povratna karta in koliko prej si jo rezervirala? Koliko pa boš dala za karto naslednji mesec?
Kolikor sem firbcala za Irsko se mi zdi najbolj ugodna varianta Air lingus iz Dunaja.
hvala!
Kolikor sem firbcala za Irsko se mi zdi najbolj ugodna varianta Air lingus iz Dunaja.
hvala!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm šla Ljubljana-London-Dublin, pa je prišlo cca 100-120€ povratna za vse 4 leta maja lani (izven teh bolj potovalnih mesecev bi bilo še ceneje, Lj- London easyJet, potem pa Ryanair). Super izgovor, da skočiš še v London
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
tentation` - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
- Kraj: Maribor
Jaz sem šla septembra z aerlingusom in sem dala 130 za povratno, direkt do dublina of course.
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
svetloba z nami.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^direkt..iz Benetk, ja (oz., pač ne iz Slo.)
Drgač pa mislm, da je theNinna itak že gor, ane?, kot au pair; se usede na bus/vlak in je tam, fajn enim
Drgač pa mislm, da je theNinna itak že gor, ane?, kot au pair; se usede na bus/vlak in je tam, fajn enim
-
tentation` - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
- Kraj: Maribor
ne, direkt iz dunaja, pardon, sem misla da sem napisala No, če si iz Maribora (tak kot jaz), pol si tak v dveh urah gori, še manj, tak da ni problema
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
svetloba z nami.
svetloba z nami.
- barbara.krapez
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2012
Pozdravljeni!
Sem nova na tem forumu, pa se še ne znajdem najbolje.
Pa vendar. Sprašujem, če mi lahko kdo pomaga.
Letos poleti se odpravljamo na počitnice na Irsko. Zanima me ali mogoče ima kdo kakšen plan ogleda irske po zahodni obali. Mož se ukvajrja s fotografijo pa si želi slikat ptice. Gremo v lastni režiji, zato me tudi zanima ali morda kdo ve kaj se nam bolj splača rentat avto ali javni prevozi.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
Barbara
Sem nova na tem forumu, pa se še ne znajdem najbolje.
Pa vendar. Sprašujem, če mi lahko kdo pomaga.
Letos poleti se odpravljamo na počitnice na Irsko. Zanima me ali mogoče ima kdo kakšen plan ogleda irske po zahodni obali. Mož se ukvajrja s fotografijo pa si želi slikat ptice. Gremo v lastni režiji, zato me tudi zanima ali morda kdo ve kaj se nam bolj splača rentat avto ali javni prevozi.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
Barbara
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^jz bi svetovala izposojo vozila, če želite bit bolj "svobodni" o odločanju o poti (sploh, če vas gre več v eno vozilo); pa tudi, mislim, da je zahod Irske bolj švoh kar se tiče javnega prevoza.
Dost poceni je http://www.budget.ie
Samo ne pozabit, da tudi vozijo "po napačni strani"
Dost poceni je http://www.budget.ie
Samo ne pozabit, da tudi vozijo "po napačni strani"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov