Irska - Dublin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja, je 18.
Pol majo pa še nad blagajnami table z napisi "18? Prove it!" - mislm..
Pol majo pa še nad blagajnami table z napisi "18? Prove it!" - mislm..
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
U! Sem se pa necesa spomnla! Mislm, da do 21. leta obstaja enkaksna policijska ura in po 10. zvecer (mensezdi) ne smes bit v lokalu? Neki tazga? Ce se ne motim, smo ble v enem lokalu enkrat zvecer, lih okol 10-ih je moglo bit, pa smo ble undercover, smo se v najbolj oddaljen kot usedle. Pa pol ko sm sla js vn na telefon, so me komi spustil nazaj notr, ker je bla ura ze kokr je bla. Pa enkrat mislm da sploh nismo mogle notr. Pa tko tko, navadni pubi, nobena diskoteka al pa kej. Sej res ja...Ceprov...pol se pa tud spomnim, da v 'diskoteke' smo pa brez problemov sle? Hm..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^prov v centru (O'Connell Street) je nek Penny's, men se je zdel zelo poceni. In pa miljon drugih.
Npr. Grafton Street je pa tko, bolj high fashion (je tud primerno dražje), ulica zaprta za promet, polna še raznih kavarnic in pubov (pa knjigarn ), na koncu te ulice je pa ogromen kompleks trgovin St. Stephen's Green - poleg enako imenovanega mestnega parka, ki je ful srčkan. Pa dostkrat so kšne prireditve tam (ni pa neki ful velik).
Drgač je pa kar dost šoping centrov, tud v samem mestu (ne (samo) na obrobju, kot npr. Ljubljana in razni City Park-i in podobno).
ILAC center, Jervis center, Moore Street .. mah, ogromno možnosti za shopping, ubistvu.
http://www.dublintourist.com/directory/shopping/
Kdaj & za kok časa pa greš kej? Kako potuješ? Kje boš bivala? ...
Npr. Grafton Street je pa tko, bolj high fashion (je tud primerno dražje), ulica zaprta za promet, polna še raznih kavarnic in pubov (pa knjigarn ), na koncu te ulice je pa ogromen kompleks trgovin St. Stephen's Green - poleg enako imenovanega mestnega parka, ki je ful srčkan. Pa dostkrat so kšne prireditve tam (ni pa neki ful velik).
Drgač je pa kar dost šoping centrov, tud v samem mestu (ne (samo) na obrobju, kot npr. Ljubljana in razni City Park-i in podobno).
ILAC center, Jervis center, Moore Street .. mah, ogromno možnosti za shopping, ubistvu.
http://www.dublintourist.com/directory/shopping/
Kdaj & za kok časa pa greš kej? Kako potuješ? Kje boš bivala? ...
-
jagoodka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2008
aha, tnx za info! zdaj mi je lažje, ko vem da bom le kupla kakšn nov kos oblačila
am, grem pa v bistvu s faxom za en teden, odhod:3.5. ..neki je, bolš ko nič ..gremo pa z ryanairom... in se že ful veselim kr mi je bla zmeri bla želja it v te dežele mal pogledat:) sam škoda mogoče kr bomo skos v dublinu v centru (v hostlu), ker mene vleče tut v mal odmaknjene kraje na tiste zelene travnike:) ampak dobro, saj v enem tednu tak ne morš cele irske pogledat tak da čist kul tak
kak je pa kaj s hrano? baje zlo drago in se najbol splača jest v macu, burger kingu itd..? tak da verjetn pridem s kakšno kilco več domov
byebye
am, grem pa v bistvu s faxom za en teden, odhod:3.5. ..neki je, bolš ko nič ..gremo pa z ryanairom... in se že ful veselim kr mi je bla zmeri bla želja it v te dežele mal pogledat:) sam škoda mogoče kr bomo skos v dublinu v centru (v hostlu), ker mene vleče tut v mal odmaknjene kraje na tiste zelene travnike:) ampak dobro, saj v enem tednu tak ne morš cele irske pogledat tak da čist kul tak
kak je pa kaj s hrano? baje zlo drago in se najbol splača jest v macu, burger kingu itd..? tak da verjetn pridem s kakšno kilco več domov
byebye
Have a nice day!
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^luštno.
Hm, hrana. Ja, draga, sploh zunej jest. Se valda najdejo tud kšni cenejši lokali, sicer pa trgovine - imajo tud polno Lidlov, Hoferjev (Aldi, pri njih), tud Spar (ta je že mal dražji). Aja, pa Tesco tud. Centra, CostCo in podobne manjše - odsvetujem, drago je. In če boste v hostlu (katerem pa?), si lahko itak večino sami pripravljate.
Pa per v pubih je drag. Tko, 4€. Ampak vsaj enga morte spit, že zarad samega doživetja, npr. z živo glasbo zvečer in tko. Fulfajn.
Aja, notr se ne kadi. Tko, če bo koga zanimal.
Aha, žur placi so pa v območju Temple Bar (en bar se tud prov tko imenuje), v južnem delu mesta, čez reko (tko to ločjijo, južni in severni del centra mesta). Južni je sploh mal bolj fin, na nivoju..
Ahh, jz bi šla kr s tabo.
Hm, hrana. Ja, draga, sploh zunej jest. Se valda najdejo tud kšni cenejši lokali, sicer pa trgovine - imajo tud polno Lidlov, Hoferjev (Aldi, pri njih), tud Spar (ta je že mal dražji). Aja, pa Tesco tud. Centra, CostCo in podobne manjše - odsvetujem, drago je. In če boste v hostlu (katerem pa?), si lahko itak večino sami pripravljate.
Pa per v pubih je drag. Tko, 4€. Ampak vsaj enga morte spit, že zarad samega doživetja, npr. z živo glasbo zvečer in tko. Fulfajn.
Aja, notr se ne kadi. Tko, če bo koga zanimal.
Aha, žur placi so pa v območju Temple Bar (en bar se tud prov tko imenuje), v južnem delu mesta, čez reko (tko to ločjijo, južni in severni del centra mesta). Južni je sploh mal bolj fin, na nivoju..
Ahh, jz bi šla kr s tabo.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Grem septembra za 5 dniii.. komej čakam
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kolk dala za letalo? Iz kje? Katera družba?
Dodajam: Kdaj se sploh najbolj splača na Irsko jit? Kater letni čas?
Dodajam: Kdaj se sploh najbolj splača na Irsko jit? Kater letni čas?
Zadnjič spremenil *mala*, dne 16. Maj. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Spet jz
dej vsaj ti, če se že jagoodka ni vrnila z odgovori..kako, kam, kje bivat, zakaj, a maš plac še zame, itd.?
*mala* bleh you , "moja" tema, ti maš London!!
dej vsaj ti, če se že jagoodka ni vrnila z odgovori..kako, kam, kje bivat, zakaj, a maš plac še zame, itd.?
*mala* bleh you , "moja" tema, ti maš London!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
Poletje. Povprečne temp. pod 20°C.*mala* napisal/-a:Dodajam: Kdaj se sploh najbolj splača na Irsko jit? Kater letni čas?
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Iz benetk letiva s kolegico z Ryanair.. zdej če dobiva prevoz do tja pa nazaj, bova dale za 5 dni (povratna karta in hostel) samo 102€, drugače še 40€ za povratno za vlak.. greva pa v Ashfield House City Central hostel..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^uaa, huda lokacija!
Še boljši pa deal!
Še boljši pa deal!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov