Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
letos grem v dubrovnik, pa me zanima če je dol res tok blazno drago vse skupaj kot pravijo?
kdo je bil, koliko časa, pa koliko denarja ste zapravili?
a je hrana v trgovinah tudi dražja kot drugje po hrvaškem ali ne?
se pa že veselim
se pa že veselim
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
xtina napisal/-a:a mi zna kdo povedat kje so boljsi zuri-Baška ali stara Baška?? kje tocno, ime diskoteke ali karkoli...?
Lep pozdrav
stara baška definitivno ne, ker tam nimaš skor nič..
ker je eno selo res veliko, pa nevem a boš lih našla diskoteko..
drugač pa na krku se ti splača it v malinski v crossroads diskoteko.. saj ni tok daleč, pa če maš avto je itak zakon
blizu baške pa vem da je ob cesti ena diskoteka, sam not ne bi šla ko zgleda obupno.. v baški pa tut 100% kero najdeš, sam tam se ne spoznam tok, ker sm se šla sam kopat tja 2 dni..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
xtina napisal/-a:ej hvala za tole informacijo o Baški.
sj v Baski se da kje kampirat ane?mislm ne prou kamp da se placa ampk tko da se kr nekam das pa sotor postavs al kdo kj tezi ce te vid da si izven kampa?
baška voda je najlepši krajjjjj ... ne bo ti žou!!! ful lep kamp, pa najpomembnejše ful čistva voda, pa lepa plaža
Jz grem pa ta tedn s frendico pa najinima dragima u Split in sm že usa na trnih ka tok komi čakammmm , ker moj je zgodovinar in se ful zanima za to, tko da ga bom usak dan popeljala po kšni ozki ulci na ogled
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
t-e-a napisal/-a:xtina napisal/-a:ej hvala za tole informacijo o Baški.
sj v Baski se da kje kampirat ane?mislm ne prou kamp da se placa ampk tko da se kr nekam das pa sotor postavs al kdo kj tezi ce te vid da si izven kampa?
baška voda je najlepši krajjjjj ... ne bo ti žou!!! ful lep kamp, pa najpomembnejše ful čistva voda, pa lepa plaža
Jz grem pa ta tedn s frendico pa najinima dragima u Split in sm že usa na trnih ka tok komi čakammmm , ker moj je zgodovinar in se ful zanima za to, tko da ga bom usak dan popeljala po kšni ozki ulci na ogled
ej hvala. upam da ta kraj ne bo tezko najdet..ker grem prvic v te konce...in nimam pojma kam it... sj to grem proti Punatu ane in pol se naprej? a to je prou kraj Baška voda??
Lepo se mej v Splitu tud tm je lustno ja...
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Baška voda je prov svoj kraj, spodi maš link zemljevida pa kampa, ki je tm
Ne moreš zgrešt, sicr greš pa z avtam res mim Splita, pa nadaljuješ vožnjo po magistrali
Uživej
http://www.baskavoda.hr/hr/osnovni/zemljovidi.htm
http://www.baskavoda.hr/hr/smjestaj/kampovi.htm
Ne moreš zgrešt, sicr greš pa z avtam res mim Splita, pa nadaljuješ vožnjo po magistrali
Uživej
http://www.baskavoda.hr/hr/osnovni/zemljovidi.htm
http://www.baskavoda.hr/hr/smjestaj/kampovi.htm
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Zvoncica napisal/-a:letos grem v dubrovnik, pa me zanima če je dol res tok blazno drago vse skupaj kot pravijo?
a noben nima izkušenj z dubrovnikom?
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem bla pred dvema letoma v Dubrovniku in moram povedat da mi ni blo tak zelo všeč kot sem pričakovala, ni pa blo slabo. Hrana je sicer dokaj draga, ampak glede na to da v drugih mestih ob morju tudi ni ravno zelo poceni je v Dubrovniku recimo malo dražje kot drugje. Stari del mesta je sicer lep, ampak me je razočaralo da tam ni skoraj ničesar, razen par trgovin, kjer pa je vse zelo drago (obleke, čevlji...ampak zgleda samo jaz nakupujem na morju ). Mogoče bi morala it še v novejši del mesta. Plaže so dokaj lepe, pač voda je boljša kot višje v Dalmaciji in Istri, pa tudi dokaj lepo so urejene. Enkrat smo šli ven žurat pa smo našli zelo fajn diskač s takimi kavči na prostem, ni pa bilo nekaj dosti folka, mogoče ker je blo že malo off season.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj vas kriza zaradi vode nebo nič ustavila'
jaz grem vseeno v Umag mal čez vikend.
Upam, da se bo vse poštimalo glede pomanjkanja vode v dalmaciji.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Zdej jst ne vem al mediji pretiravajo al..
Jst sm učer uprašala če majo res tako sušo na Pagu, pa pomankanje vode, pa mi je tip reku da oni majo normalno vodo
Jst sm učer uprašala če majo res tako sušo na Pagu, pa pomankanje vode, pa mi je tip reku da oni majo normalno vodo
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
Hvar
ta spetember
pa Slavonija
tm je zakon res
lepo mi je tm
ta spetember
pa Slavonija
tm je zakon res
lepo mi je tm
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Mi mamo 2.8. rezervacijo za Pag...res upam da bo vse vredu ker niti pod razno ne mislim plačat apartmaja če se ne bom mela kje stuširat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tigi napisal/-a:Kaj vas kriza zaradi vode nebo nič ustavila'
Ja, mene mal skrbi tole..enkrat smo že doživeli podobno, na Visu, ki so ga tud omenjal, ampak tam je blo to normalno takrat, višja sezona, naval turistov, pa so zdej-ne-vem-točno-ob-kateri-uri vsak dan uvajal redoukcijo/zaprl vodo. Sam zdej pa res ne vem, kaj pričakovat.. Upam, da ni res tolk hudo kot pravjo.
@t-e-a: lepo se mej v Splitu. Men je ful lepo mesto(ampak žal nikol nisem bla več kot 1dan tam).
@Zvoncica: je že Ally velik povedala..tam sem tud bla glih za 1dan, tolk da sem ga vidla in "okusla"-ja, je mal dražje, v višku sezone pa sploh, pomoje.. Hrana v trgovinah pa ne bi smela bit ne vem kolk dražja kot pri nas. Pri njih, kolkr mi je znano, je trgovina Konzum zelo razširjena.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov