Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
*mala* napisal/-a:Eno vprašanje:
Pa lahko v kampu pač si samo 2 dni? Al ima kakšen pravilo, da mora bit več kot npr. 7 dni (kaj pa vem).
Pa kolk so kej kampi zasedeni za vikende? Konkretno na Krku.
Razmišljam da bi z fantom šla za kak vikend.
Za Krk - tam sem bila pred kratkim in v Šilu (oz. okolica Šila, ne vem točno kraja ), je bil kamp dokaj prazen, tudi v bližini plaže so bile samo enih par prikolic, tako da tudi zgoraj verjetno ni preveč polno, pa je zelo lepa plaža tam in predvidevam, da drugje tudi ni preveč gužve.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
NUJNO, NUJNO
Zanimam se za Dugi otok, tak, da bi rabla čimveč info. Sploh me zanima kako je s kampiranjem in, če je gužva. Slišala sem že, da je in, da je ni.
Aja, pa še neki. Je možno, da trajekt pride za dve osebi in avto neki čez 25€? Relacija Zadar-Brbinj.
Zanimam se za Dugi otok, tak, da bi rabla čimveč info. Sploh me zanima kako je s kampiranjem in, če je gužva. Slišala sem že, da je in, da je ni.
Aja, pa še neki. Je možno, da trajekt pride za dve osebi in avto neki čez 25€? Relacija Zadar-Brbinj.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
renatka_ napisal/-a:
potrjujem!
http://www.amzs.si/?podrocje=262&drzava ... 3&linija=5
142 + 2x24 = 190 kun = dobrih 25€
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
a_pikica_a napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Kaj pa do une plaže Lubenice kako se da prit?Mislim da sem enkrat zasledila nekje da samo s čolnom oz. barkico, sam nism prepričana.Ker plaža je...oh .
Pes se da prit, ja
Joj zdej sem se spomnila, kako je bilo lepo, res
Joi ne govori, tud meni se kr očke zasvetijo ko pomislm na Lubenice. Še Jan Plestenjak je reku, da če se bo kje poroču se bo tm. In kr nasmejem se, ko pomislim na tisti klanec do morja (ko je na dnu bil zaparkiran traktor z vlečno vrvjo )
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
borboletta - Debatorica
Tud jst zdej pregledujem po vseh mogočih forumih izkušnje od folka, kr se Hrvaške tiče. Ful pohvalijo Biograd, pa spomnm se da se je moja sošolka lansko leto hvalila kolk lepo je pa čista voda. Tko, da pomojem ne more bit slabo.
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
^^ Voda je res čista in lepa.. vendar je tui ful mrzla. Saj Biograd kot mesto je res lepo mesto, tudi plaže so lepe.. samo meni se ni dopadla gužva, ker si kot sardelica na plaži. Isto velja za Vodice, Makarsko ...
Je pa fajn, da imaš trajekt zraven in se lahko odpelješ prek na Pašman, na malo manj zgužvano plažo
Je pa fajn, da imaš trajekt zraven in se lahko odpelješ prek na Pašman, na malo manj zgužvano plažo
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
www.adria24.com | tu maš ful stvari za pogledat
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
biograd je super, žena ima dol stanovanje v centru mesta, tako da sem vsako leto dol. voda je topla, imaš dosti barov ob plaži, za diskač ne vem, edina črna pika pa je, ker ni igrišča za odbojko na mivki...
aja, pa ljudje so kot sardelice, še posebej na plaži dražici...imaš tudi borovce, tako da če iščeš senco, se splača vzeti ležalnik (20 kun/dan), kajti nagravžno je dati brisače na tista tla...
aja, pa ljudje so kot sardelice, še posebej na plaži dražici...imaš tudi borovce, tako da če iščeš senco, se splača vzeti ležalnik (20 kun/dan), kajti nagravžno je dati brisače na tista tla...
-
borboletta - Debatorica
Mene pa zanima (če je kšn-a bla) kako je kej v Crikvenici? Voda (mrzla/topla), folk (gužva), nočno življenje, restavracije...
Oh jaa meni se bo sfuzlalo k že tri dni z mojim zbirava kam it na morje?!
Oh jaa meni se bo sfuzlalo k že tri dni z mojim zbirava kam it na morje?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]