Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mene pa zanima, kolk kej dogaja na Malem Lošinju? A je kej diskotek? A kaj gledajo osebne? Ker razmišljamo, da bi 15-letno sestrično s sabo vzel, ampak le če ne komplicirajo.
Sicer smo že bli na Lošinju, sam tud nismo kej iskal diskotek, ampak bolj koktejlčki ob morju, itd...
Sicer smo že bli na Lošinju, sam tud nismo kej iskal diskotek, ampak bolj koktejlčki ob morju, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
http://www.promet-split.hr/index.php?op ... &Itemid=31 tu poglej kaj najdeš. zgledajo pa kr draga ta parkirišča. edin, če kje pustita avto na lastno odgovornost.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
ugodno ponudbo za starše in tamalo.
izbrane lokacije: opatija, krk, rovinj, crikvenica, umag.
hotel***, polpenzion, neka normalna cena...
mi lahko priporočite kakšen hotel?
edit: izbrali/rezervirali smo opatijo.
ve kera za kakšen link, kjer lahko najdm kšne zanimivosti,
kakšen krajši izlet ipd.?
sej googlam, sam tisto kar najdem je zelooo malo info... jez bi pa rada, da majo naši "kej od dopusta" ne samo plaža-hotel
al pa če je kera že bla dol, pa mi lahko da kšno info iz prve roke.
izbrane lokacije: opatija, krk, rovinj, crikvenica, umag.
hotel***, polpenzion, neka normalna cena...
mi lahko priporočite kakšen hotel?
edit: izbrali/rezervirali smo opatijo.
ve kera za kakšen link, kjer lahko najdm kšne zanimivosti,
kakšen krajši izlet ipd.?
sej googlam, sam tisto kar najdem je zelooo malo info... jez bi pa rada, da majo naši "kej od dopusta" ne samo plaža-hotel
al pa če je kera že bla dol, pa mi lahko da kšno info iz prve roke.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Mene pa mal zanima o Cresu.A pride na plažah ful gužve (like Makarska ), pa mal na splošno kako je kej dol?
Pa zdej sem že o dost ljudeh slišala da so kao klicali za rezevirat apartmaje na Hrvaškem in so jim rekli da tu Slovenci niso dobrodošli ipd...Ne vem, no, sam js temu ne vem če bi verjela.Meni se v vseh letih kar hodim dol ni še niti ena slaba izkušnja zgodila.
Pa zdej sem že o dost ljudeh slišala da so kao klicali za rezevirat apartmaje na Hrvaškem in so jim rekli da tu Slovenci niso dobrodošli ipd...Ne vem, no, sam js temu ne vem če bi verjela.Meni se v vseh letih kar hodim dol ni še niti ena slaba izkušnja zgodila.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
lolitaa napisal/-a:Mene pa mal zanima o Cresu.A pride na plažah ful gužve (like Makarska ), pa mal na splošno kako je kej dol?
Na Cresu (vsaj po mojih izkušnjah) je ful mirno, na plažah ni veliko ljudi. Nam glih zato ni bilo preveč ušeč, ker ubistvu nisi imeu kam it oz. se ni kej dost dogajal. Je pa seveda tut odvisno od tega v ker kraj greš. Plaže so pa drugač ful lepe, pa skor vsako jutro smo delfine vidl.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
če želiš dogajanje maš čist blizu mali, veli lošinj. super lokacija za izlet. ful blizu in taaak lepo! pa mesto cres je tud kr veliko pa lušno (jeba edin parkiranje in plačanje ). drgač pa ima cres res lepe plaže, drobno kamenje, super dostop do vode. kr lošinj sam je ful lep. sam je večina teh betonskih plaz pa skal, tezek dostop do vode. tk, da kopanje cres, izlet losinj!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov