Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
dubrovnik
no, ne nism še bla, ampak je baje prelepo...
Sicer pa tko no, glede na to da je to celina, pomoje neke velke izbire plaž ni....Ker pa bi šla jst tud nekoč tja, pa samo upam, da niso plaže v stilu Splitskih Bačvic (pomnoži tole gužvo na sliki krat 30 v glavni sezoni), kjer se ti sam zrola
sicer pa če bosta šla, ne smeš spustit tegale romantično,prelepo,krasnega,razglednega/vstavi poljubne pridevnike lepote/, lokala------>KLIK
Nia, sej nameravam it nekak v mesto Korčula, je še najboljši približek tistga kar hočem.
no če maš kšne slikce, nč ne šparej
no, ne nism še bla, ampak je baje prelepo...
Sicer pa tko no, glede na to da je to celina, pomoje neke velke izbire plaž ni....Ker pa bi šla jst tud nekoč tja, pa samo upam, da niso plaže v stilu Splitskih Bačvic (pomnoži tole gužvo na sliki krat 30 v glavni sezoni), kjer se ti sam zrola
sicer pa če bosta šla, ne smeš spustit tegale romantično,prelepo,krasnega,razglednega/vstavi poljubne pridevnike lepote/, lokala------>KLIK
Nia, sej nameravam it nekak v mesto Korčula, je še najboljši približek tistga kar hočem.
no če maš kšne slikce, nč ne šparej
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
fun napisal/-a:Plaž je več; spomnim se da smo mi hodili na eno mivkasto, in potem je v blizini obale en kamnit otoček...
če se jas dobro spomnim (no, je res že kar let, odkar sem bla na Korčuli) je to ta otoček.. zraven je pa en fuuul vlki camp?? Pa takrat je še bla neka napol potopljena ladja v bližini tega otoka, pa vem da smo vedno skakali dol.
Ker mi smo bli v tistem kampu, pa tak po spomini se spomnim, da je zraven neka restavracija, mal naprej je neki hotel ki ma bazen (vem, da smo se vedno deca kopali tam ) Grem pa zato letos spet, da si malo obudim spomin
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm bla u Dubrovniku, ampak 100 let nazaj No ene 10 pa res. Dubrovnik je lep za popizdit (samo mesto), plaže pa ne vem, mi smo bli dol 10 dni in smo skoz hodil na eno in isto plažo, k ni bla tko nč posebnga Tko da prov velik ti ne znam pomagat. Ampak Dubrovnik kot mesto, mam pa u ful lepmu spominu, sploh če greš na uno obzidje okol
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
čisto precenjen je dubrovnik...baje da lep...ampak čisto predrag...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ok moj dragi ma vikend u poreču.Pa je jasno da u poreču ni ene lepe plaže,sam en šit zabetoneran pa špičasti kamni u vodi.Pa me zanima če kera ve za kakšno lepo plažo v okolici,magar tud če se pol urce al pa 20min pelem stran???Ker recimo novigrad tud vem da nima nč kej lepe plaže.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov