Hrvaška

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Jul. 2008 12:44

Še jst mam eno vprašanje..ne vem al sm tok blond al res nč ne najdm :oops: .

A obstaja avtobusna povezava med Ljubljano in Krkom?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 28. Jul. 2008 16:39

Pomojem je tko da greš Ljubljana-Rijeka in potem od tam do Krka, kr je dost blizu.Ne vem, mal se dej na avtobusni pozanimej.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 29. Jul. 2008 8:33

ŽuŽa, z vlakom greš iz Lj do Reke.. vlak ti gre vsak dan 6:20 pa 14:55 ... Reka je itak pol končna postaja, tko da ne morš sfalit. Zraven vlaka maš pa tam avtobusno postajo (50metrov naprej), kjer stalno vozjo vlaki. Greš v uno kučico, kupiš karto in ti pelje avtobus na Krk.. Če morš pa kej čakat, je pa to itak v centru Reke, pa greš mal šetat naokol :razz: :razz:
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 29. Jul. 2008 12:13

ŽuŽa napisal/-a:Še neki: Kaj pa prov mesto Krk na Krku?? Kako je kej tm? Se kej dogaja? So v bližini kakšne uredu plaže?

Midva sva bila 2 leti nazaj, lih v času Krčkih dnevov (takrat je bilo začetek avgusta). Se je kar dost dogajalo, smo imeli še koncert Colonie. :) Drugače pa ne vem, ker sva se bolj po kampu zadrževala.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 26. Avg. 2008 20:28

s frendom sva se spomnla, da bi šla zdj v kratkem z avtom raziskovat hrvaško obalo :sport: (torej brez apartmajev, hotelov,
voziš se ob obali in kjer ti je gut se ustaviš, si kakšen dan tam, pol pa naprej), s sabo bova imela šotor, ampak načeloma bi spala v avtu...

prosila bi vas za čim več predlogov (ne veva še točno za kolk časa bi šla, ampak 10 dni zihr) kam it oz. kje se ustavit, kaj se splača pogledat, kje so lepe plaže, mal folka, dobri kampi (za vsak slučaj)...
hvala za odg. :bussi:

ps: sem prebrala precej strani te teme, pa je bol ko ne v vsakem drugem postu omenjen pag (ta pa nekak ne pride v poštev v tem primeru)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 27. Avg. 2008 0:03

od zadra pa dol.. splača se, še bol pa v tistih malih "privat" kampih.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Avg. 2008 0:49

Khm..Po celini (po magistralki) bo bolj slaba :?
kar maš za videt so kšni obcestni zalivčki, kakšno mestece, ampak to lih ni :? Če že gresta, je vreden ogleda Zadar in Split, ampak če ne maraš bit kot sardela je najboljš da se obema centralnima plažama izogneš!
najboljš da gresta na kakšen mal večji otok.recimo Ugljan, pa mata še Pašman z mostom povezan in velik usega za raziskat, pa še iz Zadra greš na trajekt.
Če bi rada doživela lepoto hrvaške obale, potem priporočam otok Hvar, Mljet, Vis, Korčulo, samo da je Vis recimo bolj majhen, ampak krasen!
na Hvaru imaš pa noro noro čisto vodo.Bo še Larči potrdila, ko nazaj pride (če ji upam da ne bo kšn dež sral) :)
aja na celini maš še Makarsko, baj je ful lepo-še naprej od Splita.

razne majhne otoke+Pag in Rab pa ne prioročam, ker bosta samo za trajekt preveč trošila.
pa nazaj grede če bosta v okolici splita, pejta na slapove Krke.je noro noro lepo!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 27. Avg. 2008 7:09

Jah to pa če bi šla na Hrvaško z avtom,kr tko mal,bi se tud obvezno ustavla u plitvicah...
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 27. Avg. 2008 11:51

Pa na slapove reke krke se ful splača iti + še kopaš se lahko tam. Mi smo bli letos in sem se skor zalubla... voda pa kristalno zelena. :oops:
Pa še drago ni če greš z avtom ( 70kn za odrasle, 60kn za otroke), če pa greš prek agencije z ladjo iz vodic, pa maš za osebo 300kn.

Slika
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 27. Avg. 2008 12:15

Mogoče ve kdo za kak preverjen apartma na Rabu (po možnosti v Banjolu)?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 27. Avg. 2008 15:42

ooo full hvala bejbe! :bussi:
še kšn nasvet glede kampov? keri so gut?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 04. Sep. 2008 10:08

lakeesha napisal/-a:ooo full hvala bejbe! :bussi:

kdorkoli?
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 04. Sep. 2008 17:04

Mi hodimo vedno (letos smo bli že 4. leto) v kamp na Pašman v kraj Dobropoljana. Samo nevem kak se mu reče, lastnik je v glavnem Vinko.
V kampu majo lublančani večinoma te kamp prikolice celo leto doli postavljene, drugače pa se še vedno najde plac za šotor. Lani so naredli nove wc-je ( se pravi novi tuši in pa umivalniki).
Do morja pa je 2-3 min, plaža je lepa betonirana, v vodi pesek. Pa ni dosti folka.
Pa na Pašmanu je še vredu kamp Kelly, se mi zdi da je v Neviđanah.
V mestu Pašman je tudi en kamp, samo je rekla teta da je full vlki in da se ji ni kaj preveč dopalo ko je bla letos tam pri kolegici na obisku.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Sep. 2008 10:51

lakeesha napisal/-a:ooo full hvala bejbe! :bussi:

kosirina na murterju!!! sicer je kamp starejšega datuma, ampak tisti zaliv in voda sta pravljična. pa murter je otok, na katerega se pride preko mostu, tako da nimaš stroškov trajekta.

v glavnem kamp je sicer star, sanitarije ipd tudi, ampak zaradi čistega morja in lepote zaliva se splača!

no, sicer nimam izkušenj glede kampiranja v tem kampu, ker sem bil enodnevni obiskovalec. le kopat sem se šel enkrat tja!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Jan. 2009 14:47

NOVO

reees, se mi ne da brskat nazaj po temi, pa bi kr uprašala če mi lahko kšn reče kšno besedo o Korčuli :)
nevem, plaže pa tko, pa kje je kšna civilizacija in če izbiram med Velo luko in Korčulo, kaj je boljše? (bolj civilizirano,lepše plaže....)

Pa kšni izletki iz Korčule z ladjico, če te kam pelejo?

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov