Hrvaška

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 17. Jun. 2007 11:34

*hox* napisal/-a:Če si želita res miren dopust, pol najboljš da gresta v kamp Pušča, tam res skoraj ni žive duše. Po 5ih dneh jim je še sladoleda zmanjkal, ker sva mi2 z mami vsak dan istega jedle. :rofl: Tja nikoli več! ;)

Okej sladoleda recimo, da nočem, da zmanjka... :D Bom mal pogledala po netu, kaj se da dobit. :)

Tale kamp Pušča... Če se ne motim je to na začetku otoka ane? Jst nevem kje naj najdem na internetu mal spiske kampov, pa cene pa tko. Ponavadi so take stvari gor, za Krk pa sploh ne najdem. :roll:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Jun. 2007 15:27

renatka_ napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Če si želita res miren dopust, pol najboljš da gresta v kamp Pušča, tam res skoraj ni žive duše. Po 5ih dneh jim je še sladoleda zmanjkal, ker sva mi2 z mami vsak dan istega jedle. :rofl: Tja nikoli več! ;)

Okej sladoleda recimo, da nočem, da zmanjka... :D Bom mal pogledala po netu, kaj se da dobit. :)

Tale kamp Pušča... Če se ne motim je to na začetku otoka ane? Jst nevem kje naj najdem na internetu mal spiske kampov, pa cene pa tko. Ponavadi so take stvari gor, za Krk pa sploh ne najdem. :roll:

Ja, ta je na začetku otoka.

Ma ne vem, za ta Krk res ni nikjer nič na netu. Mi smo bli lani za prvomajske v kempu Njivice, sam je dost bedna plaža, drago pa mislim da ni blo. Tut ko smo bli v Pušči nismo velik plačal, sam je blo pa res kr neki. ;)

Drugač ti pa predlagam da pogledaš še mal za kakšen apartma, pomoje cenovno ni dost razlike.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Jun. 2007 16:44

renatka_ napisal/-a:Jst nevem kje naj najdem na internetu mal spiske kampov, pa cene pa tko. Ponavadi so take stvari gor, za Krk pa sploh ne najdem. :roll:
nič prvič
nič drugič
nič tretjič, ...
Da res, na netu se nič ne najde.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jun. 2007 23:07

renatka_ napisal/-a:

midva za vikende hodva skos v kamp škrila
sicer ni lih neki buhuwawohinsplohkrasen, je pa luškan kempek.je sicer na samem v enem zalivčku, ampak maš pa ful blizu kakšnih 10 minut največ z avtom, mesto krk kjer pač dogaja mal bolj..je pa plaža iz kamenčkov talepih,maš tud ločeno Fkk plažo s skalami (se nč ne vid čez)..maš tud senco za šotore pa štcunco pa enga zelenjavarja in restavracijo :)
mal bolj mirno sicer, ampak zlo za dušo sprostiti in uživat..jst ful rada hodm tja...pa še pocen je vse skupej.

uradna stran: http://www.skrila.hr/
Uporabniški avatar
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mikena77 » 21. Jun. 2007 20:45

A je bla katera že v Šibeniku ? Zanima me kakšne so kaj plaže, in kako je bilo nasplošno :wink:
Fight for your right!!
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 23. Jun. 2007 12:12

Mene pa zanima kje na Krku al pa v Istri na celini je kšn fajn kraj,tko kšn zalivček,sam da je kraj bliz nekega centra no(da se vsaj mal dogaja)?Drgač ja pa na Braču res lepo :hearts: Škoda da moj noče tko daleč.Glede Raba pa..sm bla lan in ne grem tja,ma za noben dnar.Prevozil smo cel Rab,plaže so se men zdele obupne,povsod sami čolni ipd.,če ne štejem par zalivčkov kjer je blo itaq polno folka,voda ni bla ne vem kok čista..v glavnem js sm bla zlo razočarana.Tud Cres je lep,kr čista voda,fajn plažce,lepo mesto..men je blo všeč :flower:
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 23. Jun. 2007 17:40

mikena77 napisal/-a:A je bla katera že v Šibeniku ? Zanima me kakšne so kaj plaže, in kako je bilo nasplošno :wink:

Obrnila veliko hrvaških obalnih krajev, in mi je bil Šibenik zaenkrat praktično ostal v najslabšem spominu. Veliko smeti po mestu, in meni nevšečne plaže.
Všeč mi je bila edino katedrala sv. Jakova :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 24. Jun. 2007 8:22

*daddy's girl* napisal/-a:Glede Raba pa..sm bla lan in ne grem tja,ma za noben dnar.Prevozil smo cel Rab,plaže so se men zdele obupne,povsod sami čolni ipd.,če ne štejem par zalivčkov kjer je blo itaq polno folka,voda ni bla ne vem kok čista..v glavnem js sm bla zlo razočarana.

A res al kaj? Pa ja ni tko hudo :? ... jest mislm, da če je morje pol so tut plaže - ni hudič, da se kej ne najde. Kdaj si pa to bla?

Jest čez 5 dni že pokam sam mal mi mori, ker je neka vremenska motnja za drug teden napovedana in bomo mel spet mal, ko ne zimo :roll: upam, da se popravi do drugega tedna.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 24. Jun. 2007 10:01

Jst sm se tud včeraj vrnila iz okolice Pule, bila sva v naselju Zlatne stijene, ki je od Pule oddaljeno kakih 5 km in ni preveč za hvalit, morm rečt...
Plaže so tam v bližini bolj ali manj skalnate in betonirane, ni nobene senčke, kar je zame nepredstavljivo, ker ne prenesem bit na direktnem soncu :(
je pa res, da kaj dosti raziskovala tudi nisva, da bi našla kaj boljšega, šla sva do Punte Verudele, kjer je bilo stanje na prvi pogled dokaj podobno, mogoče malce več peščene plaže...
Dobro, da sva imela čist blizu vsaj bazen z vsem pripadajočim udobjem (ležalniki, barček, restavracija, tuši, tudi senčka se je našla... :D )

Sta pa bila dva prijatelja v Medulinu, kjer je bilo pa menda lepo - mivkasta plaža, senčka... sam nisva šla pogledat. Pol sta ostala še nekaj časa pa še v Banjolah.
Men te skale in beton ob morju res ni, no...pa da ni nobenga drevčka na plaži, ajej, zgorim :?

Hmm, ne vem, no, tud raznim agencijam nekako vedno manj zaupam, ker ti vejo en qrc povedat o sami nastanitvi preden greš dol;
pomoje vedo prav toliko kot jaz, če preberem nekaj katalogov :twisted:
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 24. Jun. 2007 18:43

A je kera že bla v Povljani, na Pagu? kakšne so kej plaže pa nočno življenje??
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 24. Jun. 2007 18:49

mene tudi pag zanima... kje so najlepše plaže? kam se najbolj splača it?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 24. Jun. 2007 22:12

Sem bila v Povljani pred 7 leti; takrat je bilo popolno mrtvilo v tistem kraju, se je pa na veliko gradilo, tako da morda je sedaj drugače in se kaj več dogaja.
Imam pa s tistega dopusta najlepše fotografije - res ful uno modro morje, mivkaste plaže...senčke pa bolj malo, kolikor se spomnim.

ma ne bi šla več, no. V ta kraj ziher ne. Bi pa šla v Novaljo.
Uporabniški avatar
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mikena77 » 25. Jun. 2007 10:07

Jst sm bla lani v Novalji, pa mi je blo zlo lepo !! Plaža mi je bla najlepša v zrčah, tudi vodla je bla presenetljivo topla, le gužva je tam velika !! Tudi, ko se zvečer sprehajaš, je veliko ljudi, tako da če te to moti, ti ne priporočam.
Drugače je pa lepo mesto in vse !! :gut:
Fight for your right!!
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 25. Jun. 2007 11:11

Mene pa zanima nekaj glede Raba. Letos grem prvič v Lopar in me zanima, če so v bližini Rajske plaže še kakšne druge poleg te, po možnosti brez mivke. Hvala :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 25. Jun. 2007 11:18

Mimi_M napisal/-a:Jst sm se tud včeraj vrnila iz okolice Pule, bila sva v naselju Zlatne stijene, ki je od Pule oddaljeno kakih 5 km in ni preveč za hvalit, morm rečt...
Plaže so tam v bližini bolj ali manj skalnate in betonirane, ni nobene senčke, kar je zame nepredstavljivo, ker ne prenesem bit na direktnem soncu :(
je pa res, da kaj dosti raziskovala tudi nisva, da bi našla kaj boljšega, šla sva do Punte Verudele, kjer je bilo stanje na prvi pogled dokaj podobno, mogoče malce več peščene plaže...
Dobro, da sva imela čist blizu vsaj bazen z vsem pripadajočim udobjem (ležalniki, barček, restavracija, tuši, tudi senčka se je našla... :D )
Sta pa bila dva prijatelja v Medulinu, kjer je bilo pa menda lepo - mivkasta plaža, senčka... sam nisva šla pogledat. Pol sta ostala še nekaj časa pa še v Banjolah.
Men te skale in beton ob morju res ni, no...pa da ni nobenga drevčka na plaži, ajej, zgorim :?

u madona kje si najdla Zlatne stene? :lach:
tam je obup od obupa ... še edino, kar je bilo, so zaprl ... tja jst ne grem ne za žive ne za mrtve ...
glede Medulina -> vse, kar si slišala, je laž ... medulinska plaža je najgrša plaža Istre ... ne pretiravam ... grozno ... pa voda je nizka skoz :tot: .. je pa žur tam ... imaš ringlšpil za fante in otroke :lach: , 2 kar solidna kluba ... škoda, ker so Dobermana zaprl, to je bil najhujši pulski lokal ...
drugače pa Punta verudela - polom ... edino, kar je tam dobro, je lokalček pri parkirišču ... mi hodimo dol v samo apartmajsko naselje, kjer je tako imenovana kocka bila, pa jo je enmu uspelo zlomt :? ... ne me spraševat kako ...
Pa ravno v PV je najlepše za kopat, samo ker je mestna plaža, je folka k peska ... Kaj pa Premantura? Aja, drgač greš pa na njihov otoček, kjer je sicer fajn za kopat, sam je to pijanski plac pulske mladine ter ljubljanskega DIFa in je plaža dokaj umazana (zarad Puležanov) :?
če greš še kdaj v Pulo, raj mene vpraši kot pa agencijo ;)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov