Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Lansko leto ko smo šli z čolnom iz Zadra do Hvara, Korčule, ... smo se tut na Šolti na hitro ustavili ... na prvi pogled mi je delovala simpatično ... tut tisti del mesta, ki sem ga videla je bil polno turistov
Tko, da kaj bol konkretnega žal ne znam povedat ... je pa definitivno vredno ogleda
Tko, da kaj bol konkretnega žal ne znam povedat ... je pa definitivno vredno ogleda
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
A se da na hrvaškem s evri plačevat?!!!!!!!! za menjalnico sicer vem, ampak vseeno če se da plačevat pa to...Nujno če kdo ve naj mi pove, ker greva jutri s fantom na morje pa sva evre kupila
- Gost
Študentka. napisal/-a:A se da na hrvaškem s evri plačevat?!!!!!!!! za menjalnico sicer vem, ampak vseeno če se da plačevat pa to...Nujno če kdo ve naj mi pove, ker greva jutri s fantom na morje pa sva evre kupila
Ja po moje, da ne, ce je njihova edina uradna valuta kuna in itak niso v EU. Halo?
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Študentka. napisal/-a:A se da na hrvaškem s evri plačevat?!!!!!!!! za menjalnico sicer vem, ampak vseeno če se da plačevat pa to...Nujno če kdo ve naj mi pove, ker greva jutri s fantom na morje pa sva evre kupila
NE.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MsN napisal/-a:Študentka. napisal/-a:A se da na hrvaškem s evri plačevat?!!!!!!!! za menjalnico sicer vem, ampak vseeno če se da plačevat pa to...Nujno če kdo ve naj mi pove, ker greva jutri s fantom na morje pa sva evre kupila
Ja po moje, da ne, ce je njihova edina uradna valuta kuna in itak niso v EU. Halo?
jst sm lani plačevala tud z evri po lokalih in trgovinah..sam opozarjam, da vzamejo kar eno svojo določeno provizijo in plaaš dvojno za eno stvar, kot pa če bi plaal v kuna...ne vem pa če se da povsod plačevat z evri....
in men tud tole s kupljenimi evri ni jasn
-
*purple* - Cosmopsiho
najboljš boš sama vidla če boš šla gledat na google naprimer....
drgač pa tko..men osebno Pula ni všeč, ker nasplošno en maram istrskega folka, niti plaže tam niso lepe..sploh pa je v morju cel kup nafte
za žurat edin je dobra pula, za tko dopust umirjen pa ni kej preveč..predvsem zato ker je ornk mest in je ful preveč folka...
Krk je pa lep, maš ful enih zalivčkov na samem če se ti jih da iskat..blizu mesta Krk maš še Baško s ful lepo plažo, ampak sicer preveč ljudmi..
če bi izbirala bi rajš Krk izbrala kot pa Pulo..no, Pule sploh nebi
drgač pa tko..men osebno Pula ni všeč, ker nasplošno en maram istrskega folka, niti plaže tam niso lepe..sploh pa je v morju cel kup nafte
za žurat edin je dobra pula, za tko dopust umirjen pa ni kej preveč..predvsem zato ker je ornk mest in je ful preveč folka...
Krk je pa lep, maš ful enih zalivčkov na samem če se ti jih da iskat..blizu mesta Krk maš še Baško s ful lepo plažo, ampak sicer preveč ljudmi..
če bi izbirala bi rajš Krk izbrala kot pa Pulo..no, Pule sploh nebi
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja, sam jz se pa recimo tega raj ne bi šla, ker to oni valda mal(al pa velik) nabijejo cene in pol(če ne še več) v svoj žep spravijo.*purple* napisal/-a:jst sm lani plačevala tud z evri po lokalih in trgovinah..sam opozarjam, da vzamejo kar eno svojo določeno provizijo in plaaš dvojno za eno stvar, kot pa če bi plaal v kuna...ne vem pa če se da povsod plačevat z evri....
Sori, ampak ..Študentka. napisal/-a:A se da na hrvaškem s evri plačevat?!!!!!!!! za menjalnico sicer vem, ampak vseeno če se da plačevat pa to...Nujno če kdo ve naj mi pove, ker greva jutri s fantom na morje pa sva evre kupila
-
*purple* - Cosmopsiho
ja sej vem...ampak dogajalo se je ker sva šla v drug kraj od aparmaja in nism vidla da sm namest kun evre vzela s sabo in kaj mi preostane..nazaj pa nisva hotla 20 km sam po keš če sva lahko plačvala z evri...je pa draga špilancija tole ja..sej pol sm skos gledala da slučajno nom spet zajebala...in ja takrat je dragi, kot nalašč, pozabu denarnico v apartmaju
-
purple_rain - Cosmopsiho
Trenutna tečajna lista je taka:Mimi_M napisal/-a:Mene pa bol zanima, al se splača mogoče bolj pri nas menjat že evre v kune ali na Hrvaškem, če je kdo kaj kalkuliral mogoče?
pri nas: 1€ = 7,3305HRK (=32,69SIT )
pri njih: 1€ = 7,362916 HRK (=32,54SIT )
minimalna razlika..pomoje, da je skoraj vseeno kje menjaš.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Hehe, ja, (žal) se pač dogaja..*purple* napisal/-a:ja sej vem...ampak dogajalo se je ker sva šla v drug kraj od aparmaja in nism vidla da sm namest kun evre vzela s sabo in kaj mi preostane..nazaj pa nisva hotla 20 km sam po keš če sva lahko plačvala z evri...je pa draga špilancija tole ja..sej pol sm skos gledala da slučajno nom spet zajebala...in ja takrat je dragi, kot nalašč, pozabu denarnico v apartmaju
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
No jest se pa tut približno ne strinjam s Purple
Sem skoraj vsako leto v Puli (sicer za prvomajske) in men je prov fletn oz. sem kr mal začarana s Pulo. Plaže so ful lepe, maš od skalnatih, tistih s kamenčki, morje je čisto pol lah se tut na kamenjak zapelješ - jest sicer še nisem bla ampak baje je ful lepo. Pol tut center mesta je lep, arena prečudovita, glede hrane maš našga najboljšega soseda dol. Jest sem bla vedno v turističnem naselju Punta Verudela in maš prov vse na enem mestu od trgovine, športnih dejavnosti, plaže naokoli, restavracija itd. pa še ful so prijazni. Aja pa en najhujši možen lokalček majo s fontanami, grmički itd. - res hudo!
Evo par slikic:
Na Krku sem bla tut pa mi je dobesedno kr nekej... sicer sem bla bolj v eni vasi Pineziči in je blo res tko k, da si prišel nekam direkt na selo.
Sem skoraj vsako leto v Puli (sicer za prvomajske) in men je prov fletn oz. sem kr mal začarana s Pulo. Plaže so ful lepe, maš od skalnatih, tistih s kamenčki, morje je čisto pol lah se tut na kamenjak zapelješ - jest sicer še nisem bla ampak baje je ful lepo. Pol tut center mesta je lep, arena prečudovita, glede hrane maš našga najboljšega soseda dol. Jest sem bla vedno v turističnem naselju Punta Verudela in maš prov vse na enem mestu od trgovine, športnih dejavnosti, plaže naokoli, restavracija itd. pa še ful so prijazni. Aja pa en najhujši možen lokalček majo s fontanami, grmički itd. - res hudo!
Evo par slikic:
Na Krku sem bla tut pa mi je dobesedno kr nekej... sicer sem bla bolj v eni vasi Pineziči in je blo res tko k, da si prišel nekam direkt na selo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov