Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Midva sva pa zdej Korčulo črtala, ker je rahlo predaleč pa še ful daš za trajekt baje. Zdej se pa odločava med Lošinjem in Rabom, sam je že vse zasedeno tko, da upam, da bova kej pametnega dobila.
Tisti, ki ste bli dejte mal komentirat kje je bolje. To bo bolj počivajoč dopust tko, da kšne hude žurke lih ne bova pogrešala sam kšne znamenitosti, štantke, dober sladoled in podobno pa bi vseeno mela
Aja pa kok pride trajekt? Moje informacije so, da okol 150 kun.
Tisti, ki ste bli dejte mal komentirat kje je bolje. To bo bolj počivajoč dopust tko, da kšne hude žurke lih ne bova pogrešala sam kšne znamenitosti, štantke, dober sladoled in podobno pa bi vseeno mela
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
jst sm bla lani na Pelješcu in je res zakon. vse je 3x cenej k v istri (kampi in to), kampi so ful idilični in tut zgledno urejeni, tko terasice ker je mal bolj skalnato in si ful na samem, čeprav je poln kamp. ni žurke sploh, vse je čist mirno. fuuuul lepo morje in čiste plaže. res zakon za izležavanje in počitek
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MIGRENA napisal/-a:Midva sva pa zdej Korčulo črtala, ker je rahlo predaleč pa še ful daš za trajekt baje. Zdej se pa odločava med Lošinjem in Rabom, sam je že vse zasedeno tko, da upam, da bova kej pametnega dobila.
ma ja no te trajekti so ceu premoženje
drgač pa, e sta avanturista in rada menjata plaže in raziskujeta otoke, potem je boljši lošinj, glede na to da je ful večji od raba, pa še cres maš zraven (most)..drgač pa lošinj, čegreš direkt v center, je tko no kr lepo, izbira sladoledov je velika plaže so pa bolj tko tko-bolj skalnate, ampak zdej odvisn kje se kopaš..
rab je pa mal manjši otoček,maš eno ful lepo plažo kao, k sploh ni mivka ampak je blat skratka lošinj je vsekakor boljša izbira v vseh pogledih...
trajekt pa ni dost..tam okol 150 kun za avto kot si rekla, pa okol 40, 50 za osebo.
-
MIGRENA - Cosmofrik
Evo sem bla cel dopoldne na telefonu in so hoteli že kar zasedeni tko, da je žal tut Lošinj odpadel in greva zdej na Rab (prov mesto Rab). Jest upam, da je kul, čeprov sem malo bolj za Lošinj navijala...
-
MIGRENA - Cosmofrik
Midva sva se letos izrecno odločla za hotel, ker se nama niti neda s hrano ubadat - kdaj se je pa treba tut strežt pustit ... pol moraš skoz neki prčkat, pa kaj boš kuhal tko nej me pa kr oni hranjo.
-
*purple* - Cosmopsiho
hehe, jst pa lih hotelov ne maram, ker ne maram da me kdo omejuje s kosili iz večerjami..sploh zajtrk k traja precej malo časa in jst ponavad takrat še spim pa do zdej mam slabe izkušnje s hoteli..recimo na visu smo bli v enem hotelu in smo mel okn (ni blo balkona) direkt nad restavracijo nad mizo tko da še brisač nismo mogl posušit
pa tko no, men osebno hoteli sploh en potegnejo..razen kšn allinclusive
pa tko no, men osebno hoteli sploh en potegnejo..razen kšn allinclusive
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
^ No, zdaj si verjetno ne moreta več zmišljevat kam bi šla, če pravi, da sta rezervirala Rab.
Kolikor sem jaz slišala je na Rabu čist fajn. Ne znam ti sicer nič konkretnega povedati, ker še nisem bla tam, ne dvomim pa, da se bosta fajn imela. Glavno, da je sonce, morje, vidva... pa je v končni fazi vseeno kje sta. Kamorkoli pač prideš na dopust, poskrbiš za to, da ti je čimboljše, čeprav se vedno najde kaj, kar ti ni ravno po volji.
Kolikor sem jaz slišala je na Rabu čist fajn. Ne znam ti sicer nič konkretnega povedati, ker še nisem bla tam, ne dvomim pa, da se bosta fajn imela. Glavno, da je sonce, morje, vidva... pa je v končni fazi vseeno kje sta. Kamorkoli pač prideš na dopust, poskrbiš za to, da ti je čimboljše, čeprav se vedno najde kaj, kar ti ni ravno po volji.
-
MIGRENA - Cosmofrik
^^ Ekzekli ... sj dobr se bom mela tut, če bi šla na neko jaso v gozdu za 7 dni ... sam tko me mal še firbc matra.
Na Pag pa živa ne grem, ker maš dol dobesedno samo Slovenijo, gužvaš se k ena srdelca pa vsakega drzgega poznaš
Na Pag pa živa ne grem, ker maš dol dobesedno samo Slovenijo, gužvaš se k ena srdelca pa vsakega drzgega poznaš
-
*purple* - Cosmopsiho
MIGRENA napisal/-a:Na Pag pa živa ne grem, ker maš dol dobesedno samo Slovenijo, gužvaš se k ena srdelca pa vsakega drzgega poznaš
uf ja, kakšen pag..men gre tud to na živce da bežim pred slovenijo a pridem spet v slovenijo poleg tega je pa pag ratu kr neki..tja se grez družbo če hočeš sam žurat..za kake mirne sproščujoče počitnice pag ni pravi kraj...predvsem pa plaže so itak tko nabutane da ne morš ležat brez da ti kšn moli noge u glavo in da jih vohaš
Nia, Povljana na pagu je še eno redkih mestec na otoku kjer maš lahko blažen mir, svojo plažo in je ful malo turistov...hvala lepa za razne gajce, zrče in pdoobne zadeve
rab pa kukr vem ni nevemkolk slab otok..resda je malce bolj miren in manjši, ampak za zaljubljene parčke, mislm da more bit kar okej
samo s tisto plažo peščeno (rajska plaža) nevem kako tčno je..eni govorijo da je blato, drugi da je mivka, enim je všeč drugim ne...to nebom nič rekla..
drgač pa po mnenju moje mami katera je kr dost zahtevna, sodeč,rab ni slab otok.sej nasplošno hrvaški otoki niso slabi, razen đumbusa na pagu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov