Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Dajte mi en nasvet kje na hrvaškem je najbolje za žurat,kje se kaj dogaja,nasploh kjer se uživa,...S prijateljico bi rade šle in neveve kam.Mislim za obalo in poletni čas.Pa kake so cene...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Predlagam da sem => Pag - Novalja, Zrče
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
dalmacija!
od hvara, brača, splita, vse do makarske ...
jst sm se mela v dubrovniku fantastično, sam je tok drago, da adijo!
drgač pa Hvar, Split pa Makarska - NORO! Ni tok slovencev (razn hvara), če maš rada jugo ritme al pa res odklop ... jst sm se mela NORO!!!!
od hvara, brača, splita, vse do makarske ...
jst sm se mela v dubrovniku fantastično, sam je tok drago, da adijo!
drgač pa Hvar, Split pa Makarska - NORO! Ni tok slovencev (razn hvara), če maš rada jugo ritme al pa res odklop ... jst sm se mela NORO!!!!
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Predlagam da se niti ne odpraviš na Hrvaško, zaradi njihovega preiranega gostoljubja. Raje prišparaj 10.000 tolarjev več in pejt na ibizo al pa kej podobnga. Boš mela vsaj več od dopusta. Sploh pa zadnje čase Hrvaška ni niti več tolk pocen. Za tak denar...grem raje malo dlje. Oziroma ta denar raje pustim DOMA!!!!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
2good4u napisal/-a:Predlagam da se niti ne odpraviš na Hrvaško, zaradi njihovega preiranega gostoljubja. Raje prišparaj 10.000 tolarjev več in pejt na ibizo al pa kej podobnga. Boš mela vsaj več od dopusta. Sploh pa zadnje čase Hrvaška ni niti več tolk pocen. Za tak denar...grem raje malo dlje. Oziroma ta denar raje pustim DOMA!!!!
Ejjj draga moja za na Ibizo rabš pa kr mal velikkkkkk veeečččč denarja kokr za na Hrvaško!! Tko zlooo velik več keša! Sm bla lani septemba 3 tedne tam in ne boš vrjela kako svinsko drago je tam!! Vse od hrane v trgovini do pijače, da vstopnin v lokale in diskoteke sploh ne omenjam (od 50€ naprej), pijača v lokalih je nenormalno draga (npr. voda 10-15€) ... tko, da za na Ibizo rabiš velikkkkkkk dnarja in za Ibizo je treba kr fajn šparat ... jst sm porabla več kot 1000€ s tem, da mi ni blo treba plačat za 3 tedensko bivanje tam niti ficka ... tko da Ibiza je zakon, ampak draga pa tut nenormalno!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Men je blo najbolše na Hvaru...žur do konca
Res,da je mal dražje tm...sam se pa splača
Pa v kakšen Dubrovnik se tut splača it pogledat
Res,da je mal dražje tm...sam se pa splača
Pa v kakšen Dubrovnik se tut splača it pogledat
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
lally napisal/-a:zrče...
mi gremo letos za par dni dol sam zurat ga mal, k drgac smo pa itq 2 mesca na krku skos...
lally, kje na krku pa si, k sm jz tud dol cez poletje
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov