Hrvaška

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Jun. 2007 13:02

sej nism rekla da je Pula grda :D
sam men pač e potegne ker je vse preveliko...ko grem na dopust jst pač hočem mal bolj umirjen plac, brez miljona izpušnih plinov, hrupa in takih zadev...mam pa fuil slabo izkušnjo glede na nafto v vodi, ker je blo na kamnih v vodi ful črnih madežev in tud ko si se posušil si lahko zavohal nafot na sebi...bli smo pa na plaži proti Barbarigi nekje...
Nasplošno je Pula lepo mesto, sploh arena :hearts:
sam pač si jst e predstavljam da bi tedn dopusta da si napolnim baterie in naužijem miru, preživela v Puli..če gremo pa izključno žurat, pa itak takoj :D

Krk je pa spet odvisno kam greš ker je ful velik...in spet je nekje lepo, nekje ne...sm pa opazla da je na večini plaž ful ježov v vodi :tot:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 13. Jun. 2007 17:16

laram napisal/-a:Zanima me vse v zvezi z Pulo in mestom Krk

Za Pulo ne vem, lahko pa povem za Krk da je to zame najbolj dougočasn otok, mesto Krk in vsa ostala mesta gor pa tudi. :juggle:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Jun. 2007 20:26

Novo vprašanje:

A je katera že bla na Malem Lošinju? Kako je kej? A se kej dogaja ob večerih?
Letos grem tja na morje, pa me mal zanima vaše mnenje.
Vse izkušnje in podatki so dobrodošli :-)

Hvala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jun. 2007 21:08

men Lošinj ne potegne sploh..večina oziroma skoraj vseh dvjst plaž kjer sm bla je bila skalnatih, nekatere še tako skalnate da si kumi sploh v vodo pršu
:tot: sploh pa tam na začetku otoka s strani Cresa, kjer je neko bungalovsko naelje, je sploh vsa usrana voda in mljooon folka.kar se tega tiče men res ni všeč...kar se tiče pa samega mesta Mali lošinj, je pa lep, lepo urejen, pa tud žurat se da fajn :)
Nia pa pravi da je Lošinj božanski :D
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 14. Jun. 2007 21:57

kakšne so pa kej izkušnje z Bračom? po slikah sodeč bi se lahko reklo, da je tam full lepo. pa me zanima, če je kira že bla... u glavnem z besedo na dan! :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Jun. 2007 22:52

Kam na Brač bi pa šla?

Če cilaš na Bol, je čis preveč precenjen za moje pojme ... :? Sam Zlatni rat je sicer lep, use kul, srfanje pa kajtanje prou tko :) ampak samo mesto je pa čis brez veze, saj js sm bla lepo razočarana, kr ni nč za videt, nč za stikat pa šnofat (mam rada stara obmorska mala mesta), lokal mi je biu pa sam en kul (cocktail bar) ... Ostalih mest pa ne poznam, Supetar sm vidla sam tok, kokr sm se spokala s trajekt pa naraunost na drugo stran otoka.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 15. Jun. 2007 7:45

*mala* napisal/-a:Novo vprašanje:

A je katera že bla na Malem Lošinju? Kako je kej? A se kej dogaja ob večerih?
Letos grem tja na morje, pa me mal zanima vaše mnenje.
Vse izkušnje in podatki so dobrodošli :-)

Hvala

Moja starša hodta zdaj že dosti let dol in jima je ful všeč. Sva midva s fantom tud razmišljala, da bi šla letos, pa mi je mami takoj rekla, da dogajanja ni nobenga, in tudi na turistični agenciji so rekli, da ni preveč za mlade, sploh če hočjo žur. Tko, da odvisno kaj pričakuješ od dopusta. Greš dol žurat al greš uživat v miru, so ti všeč skalnate plaže z veliko sence, al si bolj Zrče tip :wink: Pravjo pa, da je na Lošinju super zrak, da si hodjo dol zdravit astmo.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 15. Jun. 2007 9:10

Jst pa upam, da bova letos šla na Krk (Baška). Tam mi je res najlepše, pa želim si enga mirnega, uživaškega dopusta. Se bova vrgla na eno samotno plažo pa se mela fajn. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Jun. 2007 10:19

little bee napisal/-a:kakšne so pa kej izkušnje z Bračom? po slikah sodeč bi se lahko reklo, da je tam full lepo. pa me zanima, če je kira že bla... u glavnem z besedo na dan! :D
Jz bla par let nazaj tam, dost všečno mi je blo, smo bli v mestu Supetar, sam smo se kopal skor vsak dan drugje - fajn je met možnost lastnega prevoza in raziskovat okolico, vsaj mi tko vedno počnemo. :)
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Okrogla:) » 15. Jun. 2007 16:20

renatka_ napisal/-a:Jst pa upam, da bova letos šla na Krk (Baška). Tam mi je res najlepše, pa želim si enga mirnega, uživaškega dopusta. Se bova vrgla na eno samotno plažo pa se mela fajn. :)

samotna plaža v Baški? :? Kje pa??? Js sm bla lani, pa sm skor umrla kakšna gužva je bla :? res škoda, k je res lepo :?
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 15. Jun. 2007 19:07

Mali Lošinj je bolj plac za družince ... mi smo hodili vrsto let kampirat dol ... ko sem imela 7let sem bila pomoje zadnjič ...

Brač? Preveč Zagrebčanov ;) , pa kvazi pomembnežev in napihnjencev ;) ?

Pula ... kako lahko nekdo reče, da Pula ni neki? ... Jst sem gor zrastla v Puli ... ufff, uživam vsako leto vsaj 3x v Puli :love:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 16. Jun. 2007 22:10

Okrogla:) napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Jst pa upam, da bova letos šla na Krk (Baška). Tam mi je res najlepše, pa želim si enga mirnega, uživaškega dopusta. Se bova vrgla na eno samotno plažo pa se mela fajn. :)

samotna plaža v Baški? :? Kje pa??? Js sm bla lani, pa sm skor umrla kakšna gužva je bla :? res škoda, k je res lepo :?

Če bo vse po sreči bova šla v Baško (kjer je res gužva), ampak greš mal stran v kak drug plac pa se najde. Itak se lahko potem po celem Krku đirama. Nasplošno pa ni Krk nek žurerski otok (zato sm omenla miren dopust).
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jun. 2007 1:54

*purple* napisal/-a:
Krk je pa spet odvisno kam greš ker je ful velik...in spet je nekje lepo, nekje ne...sm pa opazla da je na večini plaž ful ježov v vodi :tot:

kar pomeni, da je čista voda! :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Jun. 2007 7:51

renatka_ napisal/-a:
Okrogla:) napisal/-a:

Če bo vse po sreči bova šla v Baško (kjer je res gužva), ampak greš mal stran v kak drug plac pa se najde. Itak se lahko potem po celem Krku đirama. Nasplošno pa ni Krk nek žurerski otok (zato sm omenla miren dopust).

Če si želita res miren dopust, pol najboljš da gresta v kamp Pušča, tam res skoraj ni žive duše. Po 5ih dneh jim je še sladoleda zmanjkal, ker sva mi2 z mami vsak dan istega jedle. :rofl: Tja nikoli več! ;)
mbabygirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mbabygirl » 17. Jun. 2007 11:28

uuu smo vsi že poletno razpoloženi. lepo je to občutit. zanima me če ima kdo kakšne osebne dobre izkušnje na makarski rivieri (makarska, baška voda...) vseeno mi je... če bi mi kdo priporočil kakšen zasebni apartma, sobe mogoče. letos sm se odločila, da bom poležavala v dalmaciji...pa bi raje šla v privatno, kot pa v hotel....No lahko pa kdo deli svoje izkušnje mal iz makarske.

:D
A wise monkey never monkies with another monkies monkey

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov